Julfest.

Åh jag är så pepp! Imorgon vankas det julfest med jobbet, det slår aldrig fel! Är det nåt vi kan är det att ha roligt tillsammans och festa, det brukar spåra. Elin har dessutom fixat Allstar till oss efter julbordet :D Blir några timmars jobb innan det är förförfest, vin & fix med alla tjejerna innan vi drar oss vidare till "riktiga" förfesten innan julbordet :)

Ikväll blir det ladda batterierna med middag, film och kramar med bästa BÄSTA J som just nu är anledningen att jag överhuvudtaget ens kliver upp ur sängen om dagarna. Bättre kan det inte bli!

Have a nice one!


Glittriga julnaglar :)


Hej mitt vinterland!


Julbak.

Syster & mamma har bakat lussebullar. MUMS! Fick julstämning för första gången idag :)


Snökaos i Gävle!

Förtjusning! Gick upp 6 imorse, tittade ut, sprang tillbaka till sängen, väckte J och sa: DET ÄR SNÖKAOOOOOS! Mhhhhm var svaret jag fick.


Glögg.

Jag är verkligen inget big fan av glögg. Däremot tycker jag att det luktar fantastiskt gott :)


Sliten och nött.

Bilden får säga allt. Oroliga nätter! Idag är jag T R Ö T T


Some nights.

Igår var fruktansvärd. Anders tvingade mig att prata om saker jag definitivt INTE ville prata om. Ett tag blev jag nästan förbannad på honom mellan tårarna som brände i ögonen för att han tvingade mig att riva upp gamla sår. Jag VET att jag förr eller senare måste ta itu med mitt bagage, allting som bit för bit haft sönder mig under alla år.. Han säger att min "hårddisk" är full med för mycket negativa saker som hänt mig i mitt liv.. But still!

Efter de var det otroligt skönt att sätta sig ner i frisörstolen och bli ompysslad i två timmar. Klipp & ny härlig färg. Sen blev det lunch hos J innan vi åkte iväg till jobbet. Blev inringd extra och hade egentligen ingen ork eller lust efter kaosmorgonen men kom fram till att det förmodligen hade gjort mer skadan jag legat hemma och tänkt på allt tills hjärnan exploderat. Det fick bära eller brista, det blev något mitt i mellan.

Idag har jag suttit på kontoret hela dagen med Freddan och det har varit skönt! Var helt slut i huvudet av alla siffror där på eftermiddan. Åkte direkt från jobbet till Läkerol Arena där "kvartalets säljare" blev bjudna på trerättersmiddag & hockey. En rolig och fantastisk kväll. Att Brynäs dessutom spelade sjukt bra och faktiskt vann överlägset efter allt för många förluster. Kul att få lite uppskattning och få en bekräftelse på att det man gör uppskattas & är värdesatt.

Jag & J ligger här utslagna efter all mat vi fick, känns som att magen ska spricka verkligen! Är så sjukt trött också. Lär kämpa på lite innan jag avklarat mina 14 dagar jobb i sträck. Jag hoppas verkligen våra fantastiska praktikanter får chansen till en extra tjänst så jag slipper jobba livet ur mig. Jag är så imponerad av dom!

Äh. Godnatt!


Somekind of happiness.

Äntligen får jag bädda ner mig i J's armar igen. Filmmys och nåt slags lugn. Är nervös inför imorgon, fast jag vet att psykologen inte är farlig. Det är sådär obehagligt innan, jag vill liksom inte.. Men när jag väl kommer dit och samtalet börjar flyta på är det skönt! Efteråt blir det klipp & färg hos frissan innan jag åker ut till stallet :)


Mysvinter!

New in!


Skjortor!

Jag har hur många som helst och jag älskar skjortor. OCH nitar! Två nya från Gina tricot :)


Therapy for nails!


You're my wonderwall.

Ramlade in en full J inatt vilket resulterade i en trött Steph idag. Men kunde inte låta bli att ligga & lyssna och fnissa för mig själv av konstigt fyllemummel. Snoozade över en timme och bara njöt av kramar & värmen innan jag tvingade mig upp. Men dagen har gått tokfort så klart med en galen rush på jobbet. Bjöds på mat i Hästbo efteråt och bebismys ❤


To be forced

Lördagslugn när det är som bäst!


Well done!

Idag har det varit fullt ös minst sagt. Men det har varit så fruktansvärt roligt! Fick med mig min älskade kamera hem också. Slängde iväg lite statistik till min chef och fick ett grymt peppande sms tillbaka :D Nu blir det tacos & mys med bästa J! ❤


We're all To blame.

Jag har njutit hela morgon i stallet. Kramat och bäddat in hela ansiktet i mjuka Balders hals. Är ett litet projekt för mig att få på han alla grejerna när vi ska rida bara, då han är 170 cm hög i ryggen. Tänk er hur hög han blir när han har huvudet uppe. Dessutom är inte en sadel lätt direkt. Och projekt ta sig upp, haha! Vig lär jag bli iaf. Känner träningsvärken smyga sig på i magen och låren redan nu. Trots att vi inte tränade utan endast tog en lång lugn tur i skogen i det fina vädret. Känslan när man sitter där högt upp på ett muskelpaket fyllt av liv, energi & bus är obeskrivlig. Jag fullkomligt älskar det här och jag är så tacksam & lycklig över att Alexandra låter mig få göra det här. Nästa gång ska jag försöka ta med kameran & fota lite :)


Too old for this.

Grannen har fest & jag ligger och svär i mitt huvud för att det stör mig nå fruktansvärt.

Apropå kampanjen idag. Herregud va den drog folk! Det var katastrofalt kaos där en stund, men det är ändå då säljaren i mig kommer fram & jag presterar som bäst. Imorgon när de flesta fått lön också lär inte bli lugnare. Blir en morgon i stallet innan jag lär åka in och jobba extra :)


Säljes

En splittny ouppackad Samsung galaxy tab 2 7.0 säljes! :)


Teenage Crime

Sömnlös & orolig natt resulterar i en enorm hjärtklappning idag :( Bara att bita ihop för jobb 8.30-20..

Vi kickar igång en grym kampanj som gäller till söndag, en sjukt bra deal! Köp två produkter, en över 1500:- och få den andra för halva priset. Gäller foto, tv, vitvaror & hushållsapparater.

Har nästan bestämt mig för att utnyttja erbjudandet & köpa kameran!


Sötisar!


<3


SoA

J är och tränar och jag mumsar i mig solrosfrön (bästa snacket) så de står härliga till framför bästa Sons of Anarchy. Jag känner en saknad av kramarna men annars rätt nöjd. Är otroligt pepp på jobbet på grund av en helt galet bra kampanj som jag själv funderar på att utnyttja och köpa mig denna :)


You need To know what you're getting yourself into.

Avnjöt en gomiddag på jobbet medans jag väntade på att J skulle sluta så vi kunde åka hem nångång efter världens längsta dag. Keso är bra som tusan för min mage! Att jag dessutom går all in för att leva ett hälsosamt liv & träna gör kombon ännu mer bra.

Och apropå träning. Jag tjatar, men det struntar jag i. Jag längtar så jag spricker tillslag får åka till stallet igen. Alexandra har dessutom lånat en häst till på fredag morgon så vi kan ta en härlig långtur tillsammans i skogen istället för bara träning på banan. Efter de ska hela dagen spenderas med Jessika. Mat, shopping & julklappsinköp står på schemat :)

Det är så mycket nu. Jag hinner knappt andas eller sova. Men jag mår bra av det, eller bättre. Då hinner inte tankarna, paniken & ångesten ikapp mig.


Morgonsång!


Waiting for something..


You're a monster!

Hellre ensam, rakryggad & ärlig än i en flock där man inte får & ingen vågar säga sanningen.


Vardagslyx!


Stressrelease!

Ser ut som ett russin men känner mig som ny efter två timmars bad i chokladskum!


<3


Haha!

Så jäkla sant :p


Den som sa att ridning inte är träning...

LJÖG! För jag kan knappt gå av träningsvärken. Hela benen, låren, rumpan OCH magen bara värker. Men det är en skön känsla. Johan fick nästan bända upp mig ur sängen, haha!


Dark knight rises.

Fixade naglarna tidigare i brist på annat :) Avslutar en bra söndag med bästa filmen som jag längtat så länge efter! Bara kramarna som saknas, men snart så! ❤


Savages.

Sex. Kärlek. Vänskap. Action. Vapen. Karteller. Droger.

SE FILMEN! Fruktansvärt bra, en film helt i min smak!


Det är vad jag har letat efter.

Jag sa 1-3 ggr i veckan men med tanke på känslan jag hade idag lär det bli betydligt mycket mer än så. Hur underbart är det inte att hitta världens finaste häst, mysigaste stallet med perfekt läge och få hjälpa till, hålla på med nåt man älskar hur mycket man vill gratis?

Timmarna i stallet sprang förbi och jag kände inte en enda gång av klumpen i magen eller trycket i bröstet. Jag var helt svettig efter ridpasset & kände samtidigt en harmoni. Jag mådde bra, utan någon annans hjälp. Allt gick jättebra, Balder och jag klickade. Han var bra mycket större än vad jag varit van vid tidigare med tanke på att jag oftast red större ponny's och nu gick upp på en storhäst som var bra mycket högre än lilla mig. Han var otroligt lugn och snäll att ha och göra med men samtidigt hade han en extrem energi under ridningen - precis så som jag vill ha det. Längtar ihjäl mig tills tisdag när jag ska dit igen!


Somehow thought we knew, exactly what we're supposed To do.

Nu ska jag iväg till stallet och det är både jättenervöst med tanke på hur många år sen de var jag satt på en hästrygg, men mest ska det bli jätteroligt. Kommer inte på något bättre sätt att spendera en söndag än obakis & en ridtur i skogen ❤


True!


Drunk on love.

Idag tog jag & J en lång välbehövlig sovmorgon! Åkte ut till jobbet och införskaffade mig en iPhone 5 ❤ Sen hämtade jag upp pizza på Bakfickan, åkte ut till Hästbo och nu ska det mysas med Twillight :)


Freak on a leash.


Where the hell were you?

Jag & Anders diskuterade vänskap igår, lite om vad ordet innebär.

Vänskap handlar inte om att snacka skit om en vän & hennes kille. Vänskap handlar inte om att gå ut och festa & ha roligt. Vänskap handlar inte om att bli bjuden på dricka ute. Vänskap handlar inte om att låna kläder och smycken.

Vänskap handlar om att bry sig, om att ställa upp för personen genom bra OCH dåligt. Två personer, som jag förväntade mig minst skulle ta ett steg fram chockade mig. Två personer som jag minst förväntade mig skulle komma att bli ett stöd gjorde det ingen annan gjorde. Med det vill jag säga tack Katja för att du lyssnar och förstår. Tack Johan för att du lyssnar på mitt kaos, torkar tårarna och kramar om mig. Jag har underskattat er!


Lusläsning.

På sista tiden har jag blivit en bokmal. Så jag shoppade på mig en hög nya i lite twillight anda :) Har precis läst klart Becca Fitzpatrick och var tvungen att köpa fortsättningen på en kärlekshistoria med fallna änglar.


Jag avlider.

Så god mat jag blev bjuden på! Johan är kung i köket verkligen. Vegetarisk gryta med tortilla, paprika, oliver & fetaost till. Matkoma deluxe! Så vi struntade att hitta på något och bäddade ner oss i soffan med film istället :)


I'm craving this disaster.

Nu ska jag strax lämna soffan, gå över till Johan och bli bjuden på mat & kramar - bra avslut på en annars jobbig fredag! Vi ska eventuellt möta upp Tobbe också och hitta på nåt nånstans. Jag känner en svag känsla av lycka :) Och det vet vi ju alla vid det här laget vad det beror på.. VÄNSKAP!


Jag dog lite.

Hur underbart vacker!?
 
 
 

Måsten...

Jag borde tvätta, städa & träna.. Men jag tänker inte lyssna på mina måsten, på vad jag borde. Jag tänker inte röra mig från soffan idag! Jag ska ha Harry Potter maraton och tända ljus i hela lägenheten. Sortera rätt på alla tankar som dök upp efter samtalet med psykologen och bara vara.


Oroscenter.

Idag har vi pratat om min stress & panikångest. Vi har haft em biologilektion om vad panikångest egentligen är. Och han kan ha rätt när han säger att panikångest är en rädsla för kroppens reaktioner. Han har ritat upp och visat mig hur min hjärna fungerar. Det är inte mig det är fel på utan det är kroppen som producerar olika sorters ämnen som gör att jag kommer i obalans. Min kropp producerar för mycket kortisol & alldeles för lite serotonin som är ett slags smörjmedel för hjärncellerna. Idag var sjukt givande, intressant & lärorikt. Att få lära sig att det inte bara är psykiskt utan att det faktiskt är kroppen som reagerar på fel sätt vilket ger mig alla bieffekter.

Senaste två åren är en enda stor dimma för mig. Vi ska försöka ta mig ur den, sära på sörjan av svek och inte bota mig, men lära mig hur jag ska lära mig hantera & leva med sakerna jag behövt gå igenom (trots min "låga" ålder) som skapar min panikångest.


Ett slags lugn.

Kommer ni ihåg att jag var inne på att köpa häst? Efter mycket diskuterande med Mamma och sådär kom jag fram till att hur fan ska jag orka & hinna med en häst på egen hand just nu? Det är dessutom många är sen jag red så vi kom fram till att medryttare eller foderhäst var en bättre idé. Jag har letat och letat men inte hittat någonting. Förrän nu! På söndag ska jag få spendera första dagen i stallet och träffa min nya "lilla" älskling! Jag är så lycklig :D


Heja mig!

Då kör vi. Darrande steg åt rätt håll. Hela morgonen har varit kaos och när J kramade om mig kunde jag inte stoppa tårarna som brände i ögonen. För det är något speciellt som är både svårt men mest bra, att slita upp allt & sig själv inför en total främling.


People change you.

Igår kramade jag inte bara en sorts vän, ett stöd, en av dom mest fantastiska människorna jag träffat, en förebild och världens bästa chef hejdå. Jag vet inte hur jag ska ta mig igenom dom dåliga dagarna när jag inte har hennes stöd på jobbet. Kunde inte hejdå tårarna som brände i ögonen när jag sa hejdå - det kändes overkligt.

Hela vitvaror (nästan alla iaf) samlades på Kalle's och åt fantastisk middag en sista gång med Pernilla. Men som hon sa: Arbetskamrater kommer & går men vänner består.


Imorgon börjar ett nytt kapitel..

En ny start så att säga, ett sista försök..


SHM

Det krossar mitt hjärta att skriva det jag ska skriva, men jag måste lyssna på kroppen så jag skriver det ändå: Jag har en biljett till Swedish House Mafia på Friends Arena i Stockholm lördag 24/11 som jag säljer!


Go easy on me!

Mitt inre är en enda stor röra. Jag är full av alla olika känslor & tankar. Jag tror det är dom långa dagarna och tröttheten dom rör omkring i allt, nästintill 33 timmar jobb på 2 (!!!) dagar.. Men fyfan va roligt jag haft! Nu ligger jag nerbäddad på hotellet äntligen & klockan står tidigt imorgon också. Har avnjutit en fin middag a la donken i sängen, haha! Godnatt fina!




Slut som människa.

Hunnit med en dejt på McDonalds med Elin :) Nu ligger jag proppmätt, helt slut & nyduschad i sängen på hotellrummet. Ska slå på nån bra film på iPaden & Netflix att somna till. Klockan ringer omänskligt tidigt.. Men imorgon smäller då, då slår vi upp portarna i Linköping, HEJA!


You're the one helping me get through this!

Igår drack jag julmust för första gången & fy satan va gott de var!!

Det kändes så konstigt att kliva in i min lägenhet, i mitt "hem".. Det var så tyst & tomt, känns inte hemma längre eftersom jag aldrig är här. Ibland kan jag längta efter att ha en kväll för mig själv. Köpa godis & mysa ner i sängen med massa serier. Men jag känner mig själv och jag vet att det inte existerar för tillfället, att det är inte är en möjlighet för mig. Och dessutom är väl lugnet bättre än ångesten? Värme & kramar bättre än kyla & ensamhet?

Har nyss packat upp efter Sthlm & packat om inför Linköping. Shoppade även lite fejkad energi som jag packat ner för att orka igenom dagarna. Imorgon smäller de! Det är med skräckblandad förtjusning jag åker iväg och hjälper till & jobbar under deras öppning. Självklart kommer det bli långa dagar & helt galet, själv jobbandet är jag inte rädd för. Utan mer över att ångesten ska skölja över mig när jag är så "långt bort".. Men jag är fokuserad och ska göra det bästa jag kan.

Ska snart ta mina stora väska & släpa över den till Johan. Ska köpa med mig ost & kex och passa på att kramas och absorbera lite lugn i min oroliga själ.


Men galet snygg!


Nära vänskap på långt avstånd.

Passade ju som sagt på att styra upp en reunion när jag ändå var i Sthlm med saknade vänner ❤ Både Anja, Emilie & Danne stod mig väldigt nära innan dom lämnade mig för jobb på Media Markt i Sthlm och det var så härligt att få umgås med dom samtidigt över en kväll. Igår var jag galet trött & hade svidande ont i magen vilket inte är så konstigt eftersom jag drack alkohol iförrgår vilket är det värsta för magen just nu..


Stockholm.

Åh herregud vilken givande dag! Grym utbildning & vilket snyggt showroom :D Efter de blev de middag & discobowling. Hann med lite spontanshopping på Bianco i Kista Gallerian :) Kom nyss till hotellet. Bästa saknade TT-Daniel kom och mötte oss här i hotwllbaren. Nu väntar vi in Anja & Emilie innan vi drar vidare på drinkar nånstans :)


Pepp blev opepp.

Idag gav jag upp, jag ville inte alls & med en svidande mage gick det inte även om jag hade velat. Jag känner vart stressen är på väg åt för håll och jag är livrädd att hamna i det hålet där jag var för mindre än 1 1/2 år sen, när det gick veckor utan att jag ens klev upp ur sängen eller gick utanför ytterdörren. Imorgon bär det äntligen av till Sthlm för utbildning med världens bästa vitvarusäljare från hela Media Markt Sverige.. Hotellyx, mycket sånt nu. Sen hinner jag i princip bara vända i Gävle och packa om innan jag åker ner till Linköping flera dagar och öppnar MM där :)


Spänning!

Snart börjar sändningarna! Go Obama!


It takes a fool to remain sane.

Speciellt när världen är full av idioti i alla dess slag & olika former.


Come clarity!

Att sitta och ljuga en person rätt upp i ansiktet, att inte IRL kunna ta en vuxen diskussion och gömma sig bakom telefonen gör mig inte ett dugg arg. Jag blir ledsen och jag tycker det är svagt & tycker det är synd om personen.

Jag & Johan tog en lång och välbehövlig sovmorgon innan vi kröp ner i soffan med kaffe framför Nyhetsmorgon där i stort sett allt handlade självklart om USA's val i natt. Jag lägger hela min röst på Obama, allt annat är totalt åt skogen.

Nu är jag på mitt älskade jobb, pepp som satan. Sen blir de stress "hem" och packa allt inför jag åker TIDIGT imorgon bitti..


Att ha världens bästa chef.

Idag har det varit jag & Pernilla - endast! Och kunde inte tänka mig en bättre person att jobba med när tårarna bränt i ögonen. När jag kom "hem" brast det. Det botar jag med världens varmaste famn & bästa kramarna.


Uppiggande!

Helt slut.. den här Behövdes minst sagt idag, tack Jessica ❤ Små små saker som gör en glad i en värld full av idioter som gör illa andra för att själv må bra..


Att inte riktigt fungera.

Jag förstår verkligen inte, ingenting. Hur människor kan vända om på en sekund. Inte bete sig vuxet, inte ta en diskussion och lösa saker som egentligen inte ens är något från början. Skrämmande! Behandla andra som du själv vill bli behandlad borde fler lära sig...

Idag ville & vill jag inte alls. Kroppen säger ifrån idag! Den är trött, seg, fryssen och värker sådär obehagligt mycket av all stress. Det beror ju på inte på något annat än falska & elaka människor som inte har något bättre & vettigare för sig än att vara elak och såra andra. J's idé imorse att ligga kvar hela dagen i sängen var bättre än hur det blev. Men ikväll och imorgon ska jag passa på att suga åt mig det där lugnet & energin innan jag åker iväg igen.


When nothing Else matters.

Har i flera timmar nu bara legat och andats i J's varma, trygga famn. Har inte en enda gång släppt taget och nu känns det lite bättre. Jag älskar den känslan jag har i kroppen just nu. Nu blir det film, choklad & brie ost, mums! ❤


Somebody that I used To know.

SNART SNART SNART kommer bästa hem. Åh va jag längtar :)


Man up!

Ska man öppna munnen & säga nånting ska man kunna stå för det och ha en grund. Ibland bör vissa tänka till en gång innan istället för att slänga ur sig nåt bara för att...


Reflektera.

När jag pratade ut så började jag reflektera över människor överlag. För jag förstår faktiskt inte väldigt ofta hur vuxna normala människor är funtade. Jag förstår helt enkelt inte vad man får ut av att vara elak mot andra. Jag försöker att behandla andra som jag själv vill bli behandlad, självklart gör jag också som alla andra fel och misstag - jag är en människa, då händer sånt! Men det är inte elakhet.. Och det är just de, ren och skär elakhet jag inte förstår poängen med. Varför vissa människor har det behovet att vara elak, att göra påhopp och att såra andra. Jag förstår inte alls hur man kan må bra med sig själv om man beter sig så. Jag förstår framför allt inte vad poängen är, vad man får ut av det? Han sa att ofta är såna människor väldigt svaga på insidan fast som har den där hårda & elaka attityden utåt. Att det är som en slags försvarsmekanism, att man är elak mot andra för att skydda sig själv. Det kanske ligger nåt i det. Hur som helst är jag emot de, vad anledningen än kan vara. För det är aldrig okej att medvetet vara elak eller såra en annan människa!


True!


Jag fick det bevisat.

Jag kan inte gå ut längre, inte när jag mår såhär. Jag har inte roligt, jag får inte ut nånting av de och framför allt mår jag inte bra av det. Igår bröt jag ihop inne på Allstar ännu en gång och jag kände att nu räcker det. Ångesten ligger fortfarande tung i bröstet från gårdagen. Men snart, snart kommer ÄNTLIGEN J hem och kramar om mig. Det går inte att beskriva lugnet som tar över mig och min kropp då. Finns faktiskt INGENTING som ens i närheten hjälper så mycket. Åh va jag önskar att allt vore annorlunda, men jag får vara glad ändå.


Oh, you Did not just do that!

Alltså feghet. Det värsta jag vet är när man inte vågar ta saker utan gömmer sig bakom telefon & sms. Det är så svagt!


Men mina fina.

Det började bra.. Sen slutade det i tårar. Och det blir lätt så när man träffar på äkta vänner som från hjärtat bryr sig, då kommer verkligheten ikapp. Tack Elin & Malin för att ni gjorde min kväll ❤ Att sen komma hem, ledsen och längta till imorgon när han kommer hem och kramar bort allt det onda gjorde inte saken bättre. Då när man ligger där ensam & ledsen i sängen får man ett fint sms från en vän ❤ Och jag tror jag åker ner om två veckor & får lite energi :)


Crazy lens.

Att få i linser va fan inte de lättaste jag gjort. Kämpade i en halvtimme och grät som en stucken gris.


Off with your head.

Some People need a slap in the FACE. With a chair!

Det som är typiskt för människor är en slags blindhet. Man blundar för sina egna misstag och skadan man gjort för att kunna må bra istället för att inse verkligheten.


Kloka ord från en klok människa.

"Varför ska du behöva bära allt på dina axlar? Du är ganska liten vet du. Varför ska du gå omkring och må dåligt, låta människor suga ur dig din glädje & energi när dom knappast lägger nån energi på dig? Lägg hjärtat åt sidan ett tag och tänk efter med hjärnan istället"


Teenage crime.

Pratade med mamma nyss. Jag har världens bästa mamma ❤

Både hon och min chef säger alltid att jag är alldeles för snäll. Att jag sätter mig själv i situationer som skadar mig för att jag alltid vill tro det bästa om andra människor. Att jag blir så blind av all kärlek jag känner för människor och låter dom bete sig hur som helst.


Halloween.

Materialet är inhandlat. Nu är det bara kläder jag lär rota fram hemma. Dags att börja göra sig iordning!


Money.

Jag är väldigt givmild mot människor i min närhet. Men när människor skadar en, har råd att festa hela tiden men inte respekten att själv vilja ge tillbaka pengarna man är skyldig ASAP blir jag bara matt. Hade jag betett mig och sen varit skyldig nån nåt hade jag gjort de dirr.. Men det har visat sig att jag har annorlunda syn hur man beter sig (och behandlar folk) jämfört med andra.


We'll be coming back!

Haha, sant.. Passar rätt bra in på situationen där "vänner" inte kan bete sig för fem öre.. Som en person sa till mig: Det är inte okända människor som sviker, utan det är dom man minst anar, dom som står en närmast dom hugger dig i ryggen. Så sant som det är sagt!

Jag jag aldrig riktigt förstått behovet av att göra andra människor illa. Behovet av tjafs och att skapa drama av nåt dom inte är nånting från början. Att göra en höna av en fjäder i brist på annat.


Ledig innebär stress!

Jäkla tur att jag var uppe tidigt imorse. Lär iväg med Jessika nu och fixa nån sista minuten outfit. Sen klockan fyra ska jag vara utklädd & klar, för då är det dags att starta vindrickandet framför hockeyn. Klockan 19 ska vi infinna oss på förfest på Allstar som jag tror Makko styrt upp (?) innan vi ska hem till antingen mig eller Sjögga och återigen Förfesta innan det är dags på riktigt. Haha! STRESS!

Har iaf ganska bra idé i mitt huvud vad jag är ute efter. Så får vi se vad som finns. I värsta fall blir det en sväng förbi jobbet och låna hem en av våra "oktoberfest dräkter" :D


<3


Diamonds.

Jag försöker hitta dom små glimtarna, dom små diamanterna som gör mig glad. Det är såna småsaker som att Jessika kom förbi jobbet & med sin härliga personlighet gjorde min dag. Att vara grym och sälja som tusan. Att veta att jag snart ska iväg på alla små miniresor igen. Såna små saker som att få vakna i harmoni och vilja ligga kvar i den där värmen av kramarna. Att dricka kaffe, njuta av lugnet & titta på Nyhetsmorgon hemma hos J. Att njuta en fredagskväll med min absoluta favoritfilm, hemmagjorda hamburgare, godis, trocadero och bästa Andreas här. Att vara pepp inför halloweenfesten imorgon med alla härliga. Att längta till söndag när täcket inte luktar han och kylan av frånvaron ligger tung.

Det mesta är tungt, men det finns också bra. Som min chef Pernilla sa: Reflektera varje kväll. Skriv upp allt bra med dagen eller som gjort dig glad under dagen och du kommer märka att exakt allt inte är svart.


Breaking bad.

Efter två nyktra helger (plus en extremt onykter onsdag som motsvarade två helgers fest iofs :p) infann sig ett vinsug i kroppen. Det måste jag bota ;D


Friday!


Eftersnack.

Vi låg och pratade till fyra-halv 5 inatt innan vi satte på John Mayer och tvärdog i sängen. Upp 07 igen bara! Sliten hjälte idag.. Men ändå, oj va min hjärna är proppad med information nu! Grymt...


Jag bygger upp och du river ner.

Sådärja. Fixade man "efterfest" på hotellet med några härliga! Diskussioner om livet. Haha! Några bilder från en kung kväll :)

Blir mindre kul när man ska upp 07 imorgon, men det är smällar man får ta då ;)