Mycket vill ha mer.

Javisst är de väl lite så.. Jag är fortfarande inte bra efter resan och längtar nästan ännu mer tills nästa gång jag får upptäcka världen, en ny plats, ny kultur & nya människor. Min hunger på äventyr blir aldrig fullt mättat och jag inser att det kanske inte är här jag borde leva mitt liv. Det känns för litet, för vanligt, för trångt.

Det är jobbigt att vara vilsen, att inte riktigt veta vilken väg man ska gå. Men det är också skönt att veta vad man inte vill. Självklart känner jag pressen då jag är i den åldern fylld med borden. Men alla människor har sin egen klocka och jag är inte riktigt där än.


Beardfish.

Lill-lördag och allt, då får man dricka lite ;) På väg mot Sandviken nu med J för att möta upp Tobbe & Moa för en helkväll på Drömfabriken med ett grymt rockband :D


Vår "hemma"


Kesoplättar.

Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar pannkakor. Jag skulle kunna leva på de varje dag livet ut. Tyvärr är pannkakor varken bra för träningen eller för min stackars onda mage. Men har ni inte testat kesoplättar så gör de, är minst lika gott om inte godare och mer mättande. Det här har varit mitt alternativ i några månader nu och jag tröttnar aldrig ❤


People and stuff.


Bästa Hööks!

Absolut bästa stället för ridsaker!


Billigt är oftast finast.

Har svårt för mönstrat på nederdelen av kroppen, men fastnade för dom här finisarna från Vero moda idag. Hittade även ett halsband på H&M som bara ropade mitt namn ;)


Storshopping!

Köpte allt nytt för att få lite pepp och motivation. Hjälm, skor, chaps, byxor, vantar, tröja, strumpor mm ❤ Nu ska jag vara fin i stallet också :D


Att våga släppa taget.

Fast man egentligen vill stanna kvar. Att våga ändå i hopp om nåt större, nånting annat - någonting bättre istället för att fastna i mönster & vanor.


I want you To stay.

Låten (Näh, hela albumet) går på repeat hos mig liksom hos dom flesta andra.


Struktur i livet.

Jag har köpt mig en ny kalender. Jag är en sån som har för dålig karaktär om jag inte har planerat in allt i minsta detalj. Har jag inte saker nedskrivna och tiden planerat för de blir det inte av, det blir kaos och kortslutning i mitt huvud då. Ska jag klara av att fortsätta i det här tempot med träning, hästen, jobb och även ha ett privatliv måste jag ha struktur. Bara den här veckan:

• Jobb 6/7 dagar (öppning-stängning varje dag)
• Minst två ridturer, helst tre
• En födelsedagsfest
• En konsert på Maxim
• En dubbeldejt i Sandviken med favoriterna till ett grymt band och några öl
• Minst 2 träningspass på gymmet


Sleepy tuesday.

Tack för de fullmånen.. Tagit en långdusch, smörjt in mig i cocoobutter & myser omkring. Ska snart iväg och hämta upp nya ridkläder osv och sen till stallet och lämna allt följt av träning och tacomys.

Jag försöker äta på mig lite. Mitt tapp under tre veckor på 13,6 kg börjar kännas i kroppen, på ett dåligt sätt. Okej om man tappar pga hälsosam träning. Men att tappa pga att man mår dåligt, att magen gör ont - pga svält (ofrivilligt) är inte lika kul. Kroppen är svag, trött, värker, energilös och seg. Det värsta är att det är en sån ond spiral. Har jag väl kommit in i den här fasen är det svårt att komma ur den. För tre år sen var det extremt, då tappade jag ca 30 kg på 3 månader. Det satte sina spår och det är utav de jag tyvärr fått en ohälsosam & osund inställning till mat. Mat förknippar jag med fett, men även med magont. Jag har ont i magen för att jag slarvar med maten men jag får också ont i magen när jag väl äter. Den onda spiralen! För självklart drar man sig för att utsätta kroppen för något som är obehagligt och gör ont. Jag tar babysteg i just det här problemet av mitt liv. Får sakta men säkert ändra vanor och framför allt tankarna för att skapa en hållbar livsstil där jag mår bra - för det är det enda slutresultatet jag bryr mig om. Även om jag har en lång bit kvar och förmodligen något år till av kämpande så tror jag att jag sakta men säkert är på väg åt rätt håll.


She Will.

Åh tröttaste måndagen. Jag visste ju det här! Jag vet inte hur allt kan snurra omkring så mycket i huvudet endast pga att man är bakis. Jag fick inte en minuts sömn inatt, huvudet tyckte det var bättre att grubbla på crap. Vill inte lämna min trygga säng överhuvudtaget idag, jag gör det ju ändå förstås.


Den bekanta söndagsångesten.

Hade glömt hur den kändes, hur intensiv den kan vara. Tur att jag snart blir bjuden på massa god mat :) Det är såna här tillfällen jag önskar att jag inte låg död och istället pallrade mig ut till finaste i stallet. Det är vad jag borde ha gjort idag i de fina vädret istället för att ligga här..


Hells bells.

Självdör i soffan efter en toppenkväll igår. Förr blev jag aldrig bakis, nowdays är det ett helvete dagen efter. Fick i princip krypa från sängen till soffan. Får dåligt samvete när de är så fint väder ute också. Måste försöka piggna till mig så jag orkar iväg på Bomässan med Elin som vi planerat.


I could be the one!

Ha en fin lördag kära ni ❤


Mitt hjärta blöder!

Kommer ALDRIG tröttna på fröken Maggio ❤


Stumbling round the streets.

Alltså folk har ju inga gränser, fick ett sms igår och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Efter det sms:et insåg jag att ibland, dom man trodde man kände utan & innan kände man aldrig nånsin överhuvudtaget. Jag blir förvånad över hur folk kan bete sig, det är så långt ifrån mig värld att bete sig så och det är väl därför jag har så svårt att ta in de.

Nu blir det iväg på äventyr med Jessika och fixa lite till hennes lägenhet. Det ser jag framemot med tanke på att vi inte setts på evigheter eftersom jag först var sjuk, sen åkte bort i flera veckor, kom hem och var sjuk och sen åkte hon utomlands. Ikväll vankas det inflyttningsfest/köksfest hos Jessika. Och som jag ser framemot de :D Längesen jag verkligen kände för att gå ut och röja som förr. Apropå det var det nån som kommenterade mitt icke existerande partyliv nowdays, om jag inte saknade de. Självklart, ibland. Men jag har också insett att alkohol löser inte problemen och de får varken panikångesten eller magen att må bättre. Jag har haft fruktansvärt kul ett år tillbaka, fyllt med galna utgångar och minnen. Men utelivet är inte äkta, det handlar endast om ytan. Det är bara att kolla på "vänskapen".. Den fanns inte utanför alkoholen. När jag behövde den som mest vände den mig ryggen för de var inte lika roligt med något ledset istället för att supa. Utgångar och den vänskapen man får genom festandet är inte äkta, det är ett falskspel där ingen egentligen betyder nåt, det är en fasad, en yta.


A cold sweated hot believer!

Get My shit together. Det sa jag till mig själv imorse. Trots att jag tog en sömntablett igår för att få sova ut & vaknade upp på golvet!!? Nackspärr och ryggont - tjääna. Det här har varit en katastrofalt dålig vecka men idag ska jag tammefan ha en grym jävla dag no matter what. Jag ska sälja, jag ska skratta, jag ska le mot varenda kund och jag ska äta. Sen får kroppen & huvudet säga vad dom vill..


Buddha and all that..

Människor är så dum i huvudet onödigt ofta. Jag har fått det bevisat allt för många gånger. Men jag har lärt mig att utesluta sånt & såna som får mig ledsen. Som är fast i sin egen värld, inte kan möta ens ögon i sanningens ögonblick och som säkerligen inte går ifrån mig med rakrygg..


Trött på människor.


Bubbleroom.

Fick hem två färgbomber, påfyllnad av bästa torrschampot
och en fin fin klänning ifrån Bubbleroom idag :)
 

Funny you're the broken one.


Gina tricot.

Innan resan fyndade jag fina skärp på Gina tricot :)
 

Railey Beach



Phi Phi Islands & Bamboo Island


Ao Nang


Hong Island


Nopparat thara beach


Shopping i Thai

Det fanns så mycket fint i Thai att jag hade kunnat shoppa för alltid. Ett urval:
 

Nothing.

En lång PW i stormen.. Sen självdog jag efter duschen. Tänker bädda ner mig i soffan för resten av dagen!



;D


That kind of a day.

Idag är en SÅN DÄR dag.. Såna dagar önskar jag mer än nåt annat att antingen Elin, Katja, Johan eller Pernilla var vid min sida på jobbet och kunde styra in på rätt spår bort ifrån allt jobbigt. Jag vet inte hur den här dagen ska gå och jag har en oros klump i magen över de.


Uncover.

Så fort J gick iväg till gymmet imorse och jag stod i duschen sköljde allt bara över mig. Jag kunde inte hindra tårarna och ilskan. Jag började tänka på hur man som förälder nånsin ska kunna förbereda sig för att sakta men säkert för att ta farväl av sin lilla ängel. Hur klarar man något sånt?

Jag satte in alla mina pengar från mitt sparkonto på barncancerfonden. Nu menar jag inte att alla ska gå in och sätta in flera tusen, men gör nånting. En liten slant hjälper mer än ingenting. Gör skillnad och hjälp till att se till att forskningen går framåt så fler barn inte ska behöva vandra den här vägen ❤ Nästa gång kan det vara ditt barn, din kusin, ditt syskon eller nån du känner ❤



What doesn't kill you makes you stronger

Det känns inte alls som det nu. Att få ett sånt besked om sitt barn måste enligt mig vara det vidrigaste en människa kan behöva gå igenom. Det gör ont i hela mig att veta att ingenting jag kan göra eller säga kan ta bort smärtan. Jag önskar att jag kunde absorbera åt mig smärtan så dom slapp känna det onda.

Det här är fruktansvärt och det är så vidrigt orättvist att det ska hända ett barn ;( ❤ All kärlek och styrkekramar till er, världens finaste släktingar ❤


Different But the same!


Fy To the fan.

Va jag flagnar, inte okey!


Django unchained

Blev bio igår med hjärtat, hans syster & hennes sambo. Tarantinos nya och självklart lika fantastisk som alla hans andra. Det här var nog enligt mig hans bästa!


That's simply the truth.


Min sista styrka.

Fick nyss höra att det värsta som kunde hända tillslut hände. All min kärlek och styrka till dig min fina vän & din underbara familj ❤ Rest in peace ❤

Jag tror inte på Gud.. Men om det finns nåt större där uppe så sluta bara. Sluta få det att hagla stormar & smärta över mina älskade nära och kära..


Where I'll be..

Kommer vara fast i min egen värld nån dag framåt :)


Kär i min nya klocka!


I'll try.


Magont.

Fick en så otroligt korkad kommentar om min mage. SJÄLVKLART finns det dom som har det värre, det finns värre saker tex cancer osv. Men fortfarande är mitt magont MIN SANNING, MIN VARDAG, MITT LIV och nånting som JAG måste LEVA MED varenda dag. Liksom panikångesten... Tror ni att det är roligt att ALDRIG kunna planera in nånting för att man inte vet hur man mår eller hur ont man har? Att ligga sömnlös och gråta hela natten fast man inte ens vet varför? Att känna som att en elefant står på mitt bröst när jag försöker andas? Eller som att nån liten djävul sitter inuti kroppen och hugger mig i magen med en kniv så jag knappt kan stå upp? Det finns dom som har det värre, men det här är min verklighet!

Som tur är har jag mina små knep mot magen när den gör ont. Det är inte alltid dom hjälper men ibland!


Alla <3's dag

Jag har ALLTID varit bitter singel eller varit tillsammans med någon totalt oromantisk som skiter i allt vad hjärtan heter. Jag själv är också negativt inställd till en sån här dag eftersom jag inte förstår att det ska behövas en dag att ge nära & kära lite uppskattning. Trots min inställning blev jag ändå chockad (och såklart tokglad) när J ville ta med mig ut på middag trots att vår relation är som den är pga olika anledningar. Första gången i mitt liv jag gör något speciellt på den här dagen! God middag på Churchstreet följt av choklad & kramar hemma i soffan sen ❤


Valentines day!


Eternal love.


Cocoppa

Ladda ner appen om ni inte har den. Sängläge och rastlös, perfekt att ligga och fixa med i brist på annat :p


Hold on, be strong.


Doktor.

Feber till och från i en vecka. Ett magont jag aldrig varit med om maken till tidigare. Efter lite diskuterande med nära & kära har jag insett att det är dags att ta kontakt med läkare. Verkar vara en parasit som bosatt sig i magen eller salmonella ;( Orkar inte, är bara helt slut. Vill bara lägga mig ner och böla typ, klagomaja!


Shopping.

Shoppingen i Thai slår alla rekord. Det finns så mycket fint så man spricker. Har shoppat mig överfull på smycken, klänningar och bikinis.


The Beach

Åh ❤


Pardiset Railey.


Bästa tjejen!

Tur att jag har Elin som köper hem fruktshake när man ligger här och mår såhär.


Sista dagen på Phi Phi.

Och den spenderas i sängläge.. FYFAN va jag är bitter just nu. Blev helt snurrig igår när vi var och käka, fick inte i mig en tugga mat ens. Huvudvärken dök upp från verkligen ingenstans och slog nästan omkull mig. På vägen hem började jag tokfrysa. Det är vidrigt att frysa så mycket i 40 graders värme så hela kroppen skakar och ännu värre att svettas ur febern när man tar en Alvedon. Jag måste vila hela dagen idag, för att åka båt i 2 timmar till Railey i det här tillståndet är en omöjlighet.


Livet på en pinne!

Javisst är de väl lite så. Snorkling stod på schemat på Bamboo Island och det var ju såklart alldeles fantastiskt! Sitter och avnjuter en kall öl i eftermiddags solen på balkongen. En powernap på det här så man orkar med kvällen sen :p Imorgon är vår sista dag här på Phi Phi innan vi på måndag morgon tar oss vidare till underbara Railey Beach. Dagarna går så sjukt fort, ändå har inte ens halva tiden gått vilket lugnar mitt annars stressade inre.


Harmony!

Gah, inte för att vara sån. Men man blir sådär härligt trött av värmen. Vi går upp 6-7 och tränar varje morgon. Bästa starten på dagen! Igår gjorde vi även ögonfransförlägning här på Phi Phi, jag var lite skeptisk men jävlar va fint de blev. 100:-!!!! Allt är så ofattbart billigt här. Har redan shoppat på mig bikinis och en hel drös både klänningar & smycken!