HERE WE GO AGAIN

Ännu ett försök, en chans. Men det är nånting annorlunda den här gången och jag kan inte sätta fingret på vad det är riktigt heller. Alltihop är så konstigt och knäppt,en på ett bra sätt. Jag tror och magkänslan håller med att det här kommer bli så fantastiskt ❤️





Vi vill ha mer.

Orkar inte skriva så mycket längre. Händer liksom inget förutom träning. 









Stubborn love

Igår morse såg det ut som att nån haft sex i varenda busskur 🙈😂 körde 45 min intervaller & 1 1/2 timmes rygg, triceps & mage. Var uppe & snuddade på 2 stackars 100 kg marklyft också 😏 Och jag hade fortfarande överskottsenergi deluxe kvar efter!? Önskar jag kunde ge bort lite för jag vet inte riktigt var jag ska göra av all energi 😂 Varvade ner kroppen med en PW innan jobbet. 

Efter jobbet hade jag ingen sån där söndagsmys känsla i kroppen överhuvudtaget. Så skippade cheatday och körde intervaller istället. Sen fick jag tillslut sällskap av Andreas till Man of Steel, bra avslut på en bra vecka :)

Imorse var det dags för mitt värsta pass... AXLAR. Fucking hate IT. Pga brutna ben tidigare gör det bara ont och låser sig, noll styrka. Men dagens gick bra ändå. 

Apropå ingenting. Är det inte fascinerande hur vissa människor läser en som en öppen bok!? Som h a n. Känner knappt mig och jag inte honom heller men ändå känns det som vi känt varandra för alltid, det bara klickar liksom. Ska bli spännande att se utgången av det här ☺️❤️








OOOOOPPPS!

Cardio after legday is (lovely) pain in the ass! Medans alla andra gjorde sig klar för party körde jag på: Cardio & abday baby! 4 excersises, 140 reps on each in supersets - GOTTA JUST LOVE THAT BURN 👌💥 Nu förtjänar jag mys i soffan med kvarg, bär, nötter & bästa påhittet för chokladberoende men som inte får äta onyttigt - Chocholate syrup 😍😋





Tell me what you see!

Imorse var en sån där dag när kroppen total vägrade, men jag tvingade mig upp ändå. Fick till ett grymt bröst & biceps pass som avslutades med standard superset mage 😍👌 Bättre start på jobbhelg kunde man ju knappast få.

Står väldigt still i vikterna på gymmet på just det här passet just nu, ligger för tillfället på Max nivån, bara att härda igenom de tills de släpper och jag kan öka på igen. Trots de växer jag åtminstone, armarna börjat bli riktigt köttiga nu haha ;)





Hells bells

Tack vare Albin Myers måste grannarna ha undrat över pölarna i trapphuset & en Steph som kröp upp för trapporna imorse 😂✌️Hells bells fick mig att ösa sönder på gymmet, legday baby! Jäklar vad det gjordes squats! 

Fick Påfyllning från Gymgrossisten också av mina favoriter. KUNGFREDAG, just sayin' 👌😍

Imorgon är det egentligen vilodag. Men efter att ha pratat med coach så får jag köra på så länge kroppen vill och är full av energi och jag inte sliter på samma muskelgrupper. Så det blir självklart ett pass på gymmet innan jobbet.

Vilken skillnad det är på kroppen utan alkohol, sjukt vad den gör med en. Nä jag trivs bra såhär!

Svårt att hålla reda på alla tillskott just nu, att komna ihåg att ta dom och hur mycket osv, men jag måste få i mig allt för att orka. Just nu kör jag: En tablett rippad hardcore, en tablett tillskott med vitaminer, en shake med protein och kreatin, två vanliga proteinshakes, en pwo och en aminosyra (bcaa).. Puuuh! Plus all mat på de. Men jag brinner för det här och jag har mitt mål i sikte.







Burn motherfucker burn.

Small progress on the way. EAT CLEAN, TRAIN MEAN AND GET LEAN 👊 Två veckors diet börjar ge resultat. LÅÅÅÅÅNG väg kvar - but the abs are coming slowly! ✌️ Tack vare massor av mat, mycket cardio och ren vilja!




Call me maybe!

Shoulders, abs and cardio DONE and DONE imorse 👊 Ett kort men intensivt pass, trodde jag skulle drunkna i svett där ett tag 😂💦 Gick hem och laddade om för jobb med bäääästa frukosten - overnight oatmeal 😍👌 Ni måååååste prova, skulle kunna leva på de ❤️




No excuses.

It's all in your head, tydligen. Förlåter mig själv för helvetes passet igår eftersom det gjorde mig så förbannad att jag slaktade rygg & triceps idag & ökade mitt PB i marklyft till 90 kg! Get shit Done!

Nu lägger vi i en högre växel.. Dream big! Känner mig som en ny människa efter en fantastiskt inspirerande dag. PB på gymmet innan jag Körde mitt livs första crossfit pass - ville nästan spy där ett tag men sjukt kul. Go hard or go home fick en ny betydelse idag 😂 Fått hjälp och råd med kostschema & träningen över sushimys. Nu har jag pepp & motivation för resten av året. Tack för en grym dag! Såna här dagar man spar och tar fram när inspiration är lite frånvarande ❤️






Dream big and then just do it.

Har fått lite frågor både på insta & på KiK om hur ofta jag äter, hur jag lägger upp dagarna osv.

Har två olika "sorters dagar" beroende på när jag börjar jobba.

Dag 1: 05,45 ringer klockan. Drar på mig gymkläder och sveper en PWO. Går ner och värmer upp 10 min på bandet. Kör ett gympass. Går hem och dricker en proteinshake med keratin & dricker en celsius. En timmes cardio. Frukost. Duscha och åka till jobbet. Väl på jobbet runt halv 12 äter jag ett mellanmål. Jobbar lite fram till ca 14 när jag äter lunch. Vid 17 mellanmål igen samt en proteinshake. Runt 20.30 när jag är hemma mat och ännu en proteinshake.

Dag två: 05.45 ringer klockan. Upp och ta sig till gymmet. Hem, äta frukost åka till jobbet. Proteinshake runt 9.30 när jag kommer fram till jobbet. Lunch 12. 15 mellanmål och en proteinshake. Runt 17.30 middag. Runt 19-20 en timmes cardio följt av ett lätt mellanmål och en sista shake.

Det som är viktigt om man tränar på morgonen på tom mage är att få i sig ganska mycket lite senare på kvällen så kroppen har energi på morgon. 

Go hard or go home.

Oj, haft fullt upp. Så lägger upp en bildbomb istället.

Livet sista tiden: Utbildning Sthlm. PB marklyft 80 kg. PB latsdrag 75 kg. Jävla massa träning dygnet runt. En utgång. Jobb.

Kroppen är i konstant förändring just nu. Mätte fett & muskelmassa idag och fettet hade minskat rejält och musklerna ökat lika mycket. Men det känns i kroppen också. Nu börjar resan på riktigt mot mitt mål. Vilket också innebär att jag är på en bra nivå och redo för stenhård diet och deff just nu. Ådrorna har börjat komma fram under träningen och konturer av rutorna på Magen börjar ta form så nu lägger vi i högväxeln. KBK!

Annars flyter livet på. Han visade sig såklart vara en tvättäkta idiot. Men på köpet fick jag tillbaka en saknad person i mitt liv igen. Komplicerad historia och det känns fantastiskt att ha kommit förbi det och kunna umgås som vänner utan att det gör ont. 























Ideal relationship!




You and I Collide





Vet ni vad som motiverar mig?!

Såna här fina ord från främlingar!! TUSEN TACK alla ni som stöttar, peppar osv ❤️





DEADlift ❤️

Kroppen protesterade av trötthet imorse men jag lyssnade inte och tvingade mig upp. 

Men efter att nästan dubblat mitt PB i marklyft på ren jäkla vilja, envishet & pepp av random kille är jag överlycklig att jag klev upp! 

Blev dessutom visad en ny grym ryggövning som jag definitivt kommer köra hädanefter 👌 Kroppen svarar galet bra just nu - LOVE IT! 

Dags att vara lika kung på jobbet :D




It's not for me anymore.

Jag ställde in utgången ikväll i sista sekund. Finner det inte roande längre! Tog en lång härlig PW istället och känner mig nöjd över mitt val.. 

Dags för sängen och ladda inför tidigt gym innan jobbet imorgon :)




Survival

Konstant lyckorus i kroppen att vara tillbaka och kunna köra fullt ut efter allt. LIVET ÄR FAN RÄTT BRA JUST NU - på exakt alla plan ❤️ Känslan när man vaknar halv 6 en lördagsmorgon innan alarmet ringt och flyger upp och skuttar iväg till gymmet - oslagbart! 

"This is survival of the fittest, this is do or die. This is the winner takes it all, so take it all!"

Idag fanns det ingenting som kunde förstöra mitt humör, blev garanterat en av dom bästa lördagarna, just sayin'👌😍 "If someone lost their smile, give them yours" 

Nu middag med syrran följt av cheatday vilket innebär vin med min fina Kim ❤️





Happy friday!

Gårdagens benpass resulterade i att jag knappt tog mig ur sängen imorse för att gå och köra slut på bröst & biceps. But I did! Sore as hell and back for more! ✌️ Laddade upp med celsius (beroende) inför 10 timmar jobb igen. 

Jag vet inte, men kan ju tycka att det här är en av dom bättre fredagskvällarna ❤️





Space bound.

"We touch I feel a rush, We clutch it isn't much. But it's enough to make me wonder what's in store for us? 

It's lust, it's torturous, you must be a sorceress 'cause you just Did the impossible. Gained my trust don't play games it'll be dangerous If you fuck me over.

 'Cause if I get burnt imma show you what it's like to hurt. 'Cause I've been treated like dirt before you. And love is "evol", Spell it backwards, I'll show you..

Nobody knows me I'm cold, Walk down this road all alone. It's no one's fault but my own, It's the path I've chosen to go. 

It's like an explosion every time I hold you, I wasn't joking when I told you: You take my breath away.. You're a supernova

And I'm a space bound rocket ship and your heart's the moon - And I'm aiming right at you, Right at you. 

Two hundred fifty thousand miles on a clear night in June And I'm aiming right at you, Right at you




Handen i fickan trots att jag bryr mig!

Jag kan ha haft världens bästa kväll igår! :* Varje kväll borde vara så..

"Blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet att allt är för bra nu" 






Hädanefter ska jag va bra, ska jag va bra för dig!

Vardsgslyx när det är som bäst! Jag förtjänar det så mycket ❤️






Utanför din dörr.

Högst effektiv dag. Gick i vanlig ordning upp 06 för ett pass på gymmet. Körde axlar plus superset mage, DET BRANN I MAGEN kan jag berätta - TRY IT. Sjukt härlig utmaning mot magen och sig själv... 

Hem och drog i mig lite protein innan det var dags för ett totalt INSANE intervall & fyspass med bästa galningen som vet exakt hur man tar fram tävlingsmänniskan i mig. Han vet precis hur han ska säga & göra för att göra mig förbannad och tagga till Max. Går inte att beskriva hur sopslut jag är just nu! Träningsvärken från 3 senaste dagarna gjorde dessutom att jag knappt kunde ta mig ur sängen imorse.

Hunnit grovstäda hela lägenheten också. Nu blir det en lååång dusch följt av lite hemma spa och ta hand om kroppen. Sen ska jag bara slappa hemma innan det blir tacos, kramar och massa mys ikväll :* 

Är så bortskämd just nu av fina människor runt omkring mig. Herregud!!! 

Jag är så inspirerad och motiverad just nu. Vilket tar fram den bästa sidan i mig, jag vill göra allt i min makt för att peppa, motivera och inspirera andra just nu. Och bittra avundsjuka människor hade förr gjort mig förbannad, nu känner jag bara - BE KIND TO THE UNKIND. 

Imorgon har jag en träningsdejt på gymmet. En random tjej jag inte känner som hörde av sig och frågade om vi kunde köra ett pass tillsammans på gymmet och sånt tycker jag är sjukt kul, så SJÄLVLART! Astaggad är jag :D

Förresten är det så sant som det sägs: Good things come to those who smiles. Love life and it Will love you right back. Jag har ALDRIG varit lyckligare någonsin ❤️








Overnight oatmeal.

Tänkte lägga upp ett "recept" här på godaste frukosten EVER!!! Himmelskt gott ❤️

• 1 dl havregryn
• Ca 1 1/2 dl kvarg
• 0,75 dl mjölk 
Mixa allt, häll det i en skål och in i kylen. Låt det stå under natten och ät de dagen efter med typ bär och nötter till frukost.




Dream big and work hard. It's only you vs you.

Jag har fått så många frågor & mail om tips. Om hur, vad osv jag äter. Hur jag tränar och allt sånt. Så jag bestämde mig för att sätta ihop allt i ett inlägg :)


Det som är viktigt att komma ihåg är att jag är inte utbildad utan självlärd. Det här funkar utmärkt för mig, jag har aldrig mått bättre någonsin i mitt liv i både kropp & själ, men för andra kanske det inte fungerar. Allas kroppar fungerar olika & alla har olika förutsättningar. Men vissa delar kanske fungerar för er också :)


Jag är som sagt självlärd. Jag hade i princip aldrig satt min fot på gymmet innan jag bestämde mig att nu jävlar. Jag vägde extremt mycket för min korta längd och jag lyckades gå ner. Tyvärr måste jag erkänna att det inte endast var pga träning, det var mycket omständigheter runt omkring som "hjälpte till"; Magsår, panikångest & bulimi.


Jag har lärt mig genom att googla runt, hittat inspirerande människor via bloggar & instagram. Jag har också tagit modet till mig att gå fram ibland till människor på gymmet och be om tips och råd. Jag har provat, ändrat och testat. Nu börjar jag hitta mitt spår, min väg även om jag har långt kvar till mitt mål.


Jag tänkte att vi skulle börja lite med maten. För det spelar egentligen ingen roll hur mycket du tränar & hur hårt du kör om du inte får i dig rätt, hälsosam och bra mat. 


Frukost:
• Kvarg toppat med bär & nötter
• Havregrynsgröt med bär/frukt
• Äggröra & bacon

Jag har ALDRIG varit en frukostmänniska i hela mitt liv. Men jag måste äta mer nu för att ta mig framåt och nå mina mål. Jag är mycket gladare & piggare sen jag började med frukosten i vardagen och förstår inte alls nu hur jag kunnat klara mig innan.


Lunch/middag:
• Burk tonfisk med keso
• Kokt torsk med broccoli och keso
• Kycklingfilé med broccoli och keso
• Kokt ägg, avocado och keso
• Kall lax med keso
• Kesoplättar
• Proteinpannkakor 

Som ni kanske ser har jag uteslutit pasta totalt. Jag började med det när jag fick träffa en dietist pga magsåret och även där - jag är så obeskrivligt mycket piggare och gladare nu. Jag är aldrig "hård", har ont i magen, är uppsvälld eller har "ballongmage" längre. Det finns så mycket bättre, nyttigare, godare alternativ. Keso & broccoli funkar tex nästan till allt som ersättning. Annars har ni ju även quinoa, bulgur osv. Däremot kommer jag framöver lägga in lite fullkornsris i kosten då mina muskler behöver lite kolhydrater att arbeta med. Men det kommer endast bli en liten del och fortsatt fokus på alternativen.

Jag har även haft ett sjukligt pannkaksberoende i hela mitt liv och är så lycklig över att ha hittat två alternativ som både är godare, nyttigare, mer mättande och som jag inte får ont i magen & mår illa av. 

Det är sjukt mycket fisk. Enkel anledning; jag älskar det samt behöver proteinet.

Jag äter mat som jag mår bra av, som gynnar både kropp, själ och träning. Alla som känner mig vet hur mycket jag hatar att laga mat förstår säkert också att det är ett stort plus att det är så enkel mat som går snabbt att slänga ihop.

Jag är lyckligare nu sen jag började äta såhär. Piggare och gladare. Sover bättre osv. Finns bara fördelar!


Mellanmål:
• Kvarg med bär & nötter
• Riskakor
• Frukt
• En burk ananas 

Behöver inte skriva så mycket där. Gott, snabbt och enkelt. 


Vid sötsug:
• Kvarg med lite lätt vaniljyoghurt, bär & nötter
• Smoothie
• En burk ananas 
• Kvarg med lite lätt vaniljyoghurt toppat med strössel.

Jag är människa, så SJÄLVKLART får jag också sötssugs dippar.... Är det extremt, ja då unnar jag mig tametusan. Kroppen och hjärnan kan inte bara leva på "borde inte", "förbud" och "får inte".. Då tror jag man tappar motivationen! Däremot funkar oftast nåt av de ovan som ersättning och det brukar gå över och inte ens behövas något onyttigt.



Kosttillskott:
• 80% vassleprotein som jag tar 3-4 gånger om dagen. Protein ger snabbt resultat, påskyndar muskeluppbyggnad, förbättrar återhämtning.
• Ripped hardcore tar jag 1 tablett på morgonen. Den ökar förbränningen av kroppsfett, ger energi, framkallar fokus osv.
• Creatine monohydrate tar jag 3-4 gånger om dagen tillsammans med proteinet. Creatin ger kroppen en snabb ökning av muskelvolym och styrka. Den hjälper även kroppen med återhämtning och uthållighet.
• PWO tar jag ALLTID innan ett gympass. PWO höjer prestationen, minskar trötthet, ökar fokus osv. Dessutom får man sjukt bra tryck och pump i musklerna! 
• Celsius har väl ingen missat som verkar tagit över hela Sverige? :p Celsius är en energidryck som förbränner kalorier & höjer ämnesomsättningen. Jag tar alltid en sån för att få lite extra krut i benen under cardion.

Det varierar lite i märke, smak osv, men just nu kör jag på dessa.


Nästa del då... Träningen! Där beror det ju lite på vad man är ute efter.. Öka i muskler eller gå ner? Vill du gå ner i vikt kör ca 3 sets, 15-20 reps & lättare vikter med kortare vila mellan setsen (för att hålla pulsen uppe). Vill du öka i muskelmassa och bygga mer så kör tyngre med färre reps till en början, tyngre vikter och längre vila mellan seten. Jag kör tex 4 sets med mellan 8-12 reps. Kör 4 pass i fyra dagar, vilar 5:E och kör sen om. Ibland vill kroppen ha mer, så då kör jag kanske pass 1 & 2 också innan en dags vila. Cardio kör jag en timme VARJE dag (i form av PW eller intervaller) - NO EXCUSES!!! 


Jag delar upp gympassen i:
• Bröst & biceps
• Rygg & triceps
• Axlar
• Ben

Mage lägger jag in i VARJE pass eftersom det är en sån pass svår del på kroppen. Kräver minimalt med kroppsfett och maximal underhållning. Där jag brukar jag främst köra två olika övningar, som jag kör i supersets. För er som inte vet vad det är; Ett superset är när du kör två olika övningar direkt efter varandra utan någon vila emellan. Här ska det vara fokus och tempo! Jag brukar köra dessa två övningar som jag tycker tar mest;



Den andra övningen kör jag en twist på men var omöjligt att hitta en bild på. Jag ligger raklång på golvet, har armarna sträckta rakt ovanför huvudet hållandes i en lätt stång. Möter sedan benen och stången mot varandra typ. Ska försöka filma nästa gång jag har sällskap på gymmet, för den är GALET bra.


Jag hoppas jag lyckats ge lite tips åtminstone. Annars fråga om det är något mer jag missat :) NU KÖR VI, resan börjar nu ❤️



Trust me, I tried.

Imorse var jag helt ensam på gymmet, like whaaat?! Alla verkade ha tagit sovmorgon. Efter gymmet blev det en härlig PW följt av frukostmys :* ❤️




Workout!

Jag har återigen återgått till att älska livet, nu när jag kan köra sopslut på mig själv på gymmet. Då mår jag som bäst!! ❤️






I miss summer ❤️




Pre-workout!

Uppladdning inför PW och gym ;) 




Shine bright like a Diamond.

Igår blev det utgång så jag hade finbesök från Sthlm av Marcus ;) Sjukt kul kväll. Mindre bra att vi vaknade halv 2 idag, haha! Snacka om sliiiiitna! 




You're falling harder, you're falling apart!

Testade låret imorse igen, inte bättre resultat idag. Fokus överkropp ett bra tag framöver. Dags att boka tid med sjukgymnast nu också då det inte läker överhuvudtaget... :(

Måste lära mig att sluta vara så hård mot mig själv! När kroppen inte gör som jag vill gör jag det jag är bäst på istället - åker och spenderar min lediga lördag på jobbet ✌️Kom och handla av gladaste kassatjejen i stan idag ☺️😘 





FORGIVE me nike for I have SINNED.

ÄLSKAR mina träningstights från Better Bodies. Betydligt dyrare än Nike men SÅÅÅÅÅ sköna! ❤️




Just because I'm losing, doesn't mean I'm lost.

Goodbye september - hello october! Best month of the year! 👌😍 Satt hela morgonen med siffror och sortiment på jobbet innan jag gav mig på sälj istället.

Efter jobbet var det dags att testa hur låret läkt med en lugn PW efter 2 veckors vila 👌 Nu är viloläget snart helt över & jag har ALDRIG varit mer taggad! COME ON 🙏 tyvärr höll inte låret överhuvudtaget men gör ett sista försök imorgon innan jag ger upp, försöker intala mig att det var stela & sega ben idag bara.

Och från och med nu lägger jag ner allt vad grabbar heter. Så fruktansvärt trött på sånt här nu! 

Laddar inför jobb imorgon följt av en eventuell utgång :)



L

Everything Can not heal, even with time..

"We seem to never end, only get closer" ❤️

Tiden läker faktiskt inte alltid alla sår insåg jag idag. Joshua Radin & en bra bok under filten får avsluta en lång dag När tankarna är på annat håll...





HERE we go!

Långa dagar på jobbet där jag knappt hinner andas och fortsättning följer imorgon också innan ledig helg! 






Glad you came!




Hädanefter!

Drottning Maggio gör det igen! 🙏😍 "Jag ska sluta leta efter kaos eller fylla. Vi var stökiga och stöddiga, jag var nästan inte dödlig. Hädanefter ska jag vara bra, hädanefter ska jag tänka efter!" 😘🎧🎶 




Take me all the way!

"Och jag som syster, som vet allt, vet att det där iallafall inte är mannen i ditt liv, bara ett tidsfördriv. Då vet jag någon annan som jag tycker passar bättre, nämner inga namn, bara att jag inte rankar den här människan så högt på min-syster-framtida-man-lista. Lika som du kanske förstod att *** inte var det för mig, utan bara en erfarenhet rikare!"

Att lösa "kärleksproblem"... Hon är inte dum den där Sara Skoglund, ibland ser man det inte själv fast personen kanske står framför en. Det roliga var att när hon skrev det kände jag exakt samma sak och ännu mer sjukt var att vi tänkte på exakt samma person, samma rätta person. Men vi var inte rätt då och är fortfarande inte. Eller vi hade rätt kärlek vid fel tillfälle. Men vi är fortfarande en del av varandras liv och det är jag glad för. Dessutom, what's meant to be ALWAYS find it's way. En dag kanske vi kommer ikapp varandra, kommer till samma nivå. 

Nu - JOBB äntligen :D Ha världens finaste tisdag ❤️




Counting stars!

Flytande Kärlek i en burk 😍 Laddar upp med energi inför extrajobb i kassan till 20 😘 Helt sjukt att man kan vara såhär överlycklig över att få åka till jobbet igen efter en vecka hemma! ☺️🙏