SO FUCKING TRUE!

;D


Busy week.

Onsdag kväll spenderades i min soffa tillsammans med Anton & Micke med ett glas vin i handen. Igår fyllde min finaste vän Jessica år så åkte dit efter jobbet för lite smörgåstårta och mys som resulterade i fireball shottande och karatefylla, heja mig!

Efter jobbet åkte jag hem för lite snabb middag hos päronen, mamma hade handlat förbannat mycket gotta åt mig!!

Idag var tanken en utgång men ändrade om och lyssnade på kroppen istället. Filmläge i soffan istället! Kvalitetstid med mig själv när det behövs som mest även om jag ångrar lite att jag inte åkte hem till h a n och myste. Imorgon går flyttlasset, är så lycklig så jag vet inte vart jag ska ta vägen över de. ÄNTLIGEN! Sen är det dags för sista festen med alla mina bästa innan vi gör en total renovering på mitt kaos till liv. No more cigg, ingen förbannad alkohol. Må bra, träning och fokus på att komma tillbaka på rätt väg igen. Tack för allt stöd & pepp jag fått ❤

Satt på hallgolvet en timme idag och vaktade en monsterspindel. Väntade på att den skulle krypa bort från väggen och ner på golvet så jag kunde stänga in den under en burk. Gav upp och dammsög tillslut upp den följt av makaroner som skulle smasha sönder den i påsen. Min spindelfobi är inte att leka med alltså!


You don't bring me pleasure.

Igår på jobbet ringde dom och erbjöd mig lägenheten med inflytt redan i helgen, höll nästan på att grina av lycka. Åkte hem, satte musiken på högsta volym, ett glas rose och sen var packningen igång. Men som jag svurit över flyttkartongerna, otroligt att man i princip ska behöva vara raketforskare för att få ihop dom.

Sen är det otroligt att trots att jag slängde 3 säckar kläder och skor står det ändå 9 st kvar här?! Vart fan har allt fått plats egentligen!?


Jag har packat ihop hela mitt "hem" nu på 14 timmar totalt. Det känns så OBESKRIVLIGT AWESOME att äntligen få lämna det här helvetet & börja om. Varit uppe sen halv 6 imorse då jag körde ett stenhårt pass på gymmet med grym musik som peppade mig nå enormt.

Nu tänker jag fira livet med spontanvin med härliga grabbarna :)

Och imorgon kommer äntligen bestie från Sthlm och spenderar jättemånga dagar här istället för bara två dagar som vanligt. Perfekt när jag är "långledig" också. ÅH bra jävla vecka trots allt.


Vilken helg.

Bråk, kaos och missförstånd. Blir så fruktansvärt ledsen gång på gång över hur elaka människor kan vara, hur det för många är OMÖJLIGT att behandla andra som man själv vill bli behandlad, sånt borde komma naturligt!!! Jaja. Har även haft väldigt roligt med resterande vänner som betedde sig, shottat, dansat och skrattat.

Lyckades dra på mig en sväng förkylning också som jag botade med godis, skräckfilm och glass - jag vann och höll mig frisk!


So True!

Överpepp?! Japp de vet man!


Got a taste of this.

Åååh det pirrar i hela kroppen av lycka det är så mycket bra på gång nu. Sluta röka, träna utav helvete, lycka på jobbet, volbeat, papa roach, höst, telefonen som plingar konstant och ger mig lycko fjärilar i magen, flytt och fantastiska människor i mitt liv. Jag har nog ALDRIG varit såhär lycklig som jag är just nu.

Ikväll ska vi fira bästa Jonas som fyllt 25. Imorgon spenderas kvällen med finaste Kim. Nästa helg kommer Amanda igen och fyller på mig med energi. FUCKING LOVE LIFE.

Nu några timmars jobb innan jag går på ledig helg och får öppna vinflaskan.

Sen är det ju fantastiskt hur killar fungerar... När dom inser vad dom förlorat och att man är gladare utan den ja då jäklar passar det.. HAPPIER NOW, GET LOST, GONE BABY GONE. Simple as that!


Like a boss!

En skön ledig dag igår som startades med träning, följt av mys i solen. Idag har det varit jobb hela dagen, 1 timme kvar innan jag får hem och mysa :*

Det är så mycket på gång just nu, men för första gången bara bra. Jag tror min inre glädje drar åt sig härliga människor, för dom fortsätter bara dyka upp titt som tätt från ingenstans och göra mig ännu gladare.


Pain & Gain.

Jag trotsade hjärnskakningen och tog en LUGN PW på 7 km. Klappkass tid men ville mest bara få lite frisk luft och röra på mig lite. Efter de mötte jag upp Jonas för att ta vara på sommarens sista solstrålar :) Efter de var det sängläge som gällde igen.

Kikat på Drinking Buddies som stämde så fruktansvärt bra på hur allt varit och är, helt sjukt. Sen kikade jag på Pain & Gain och förutom massa sexiga karlar med muskler var det en sjukt bra film, hade inte trott annat heller iofs. MUUUMS ;) Nu är de PLL maraton innan huvudet får vila nån timme. Ska ju helst inte sova så mycket, läkaren sa att det tydligen inte är bra!? Men effekten av hjärnskakningen är att jag är så trött och helst vill sova exakt hela tiden.

Jämförde lite bilder också. Den vänstra är 3 månader gammal och den högra nån vecka. Det går sakta men säkert framåt. Framför allt över höfter & bröst. Annat som går framåt är axlar & skuldror. Kul när resultaten sakta men säkert börjar ta form. Och då har jag inte ens gett mig fan på det, så nu kan det bara bli bättre. Trots dålig mat, dåligt med sömn och alldeles för mycket alkohol under sommaren har jag ändå lyckats ta mig lite framåt trots att dom flesta gått bakåt.


Things we left behind.

Satte upp denna lapp på jobbet idag. Snart kör vi!!!!!! Slutrökt, slutfestat och ALL IN FOKUS TRÄNING.


Future husband.

YUMMYYYYY ;)


Don't fade away.

Kanske inte smartaste idén jag hade att festa med hjärnskakningen igår men lätt värt. Igår var legendarisk, så fruktansvärt roligt och fantastiskt. 12 härliga människor, musik, skratt och massa vin hemma hos mig innan vi dansade loss på Allstar.

Nu blir det filmmys med Jonas :* Bra avslut på en underbar helg.


Even if it hurts I can't slow down.

ÅÅÅÅH, fin besök från Sthlm av snyggaste Amanda & Tessan, trotsar hjärnskakningen och bara Köööör... Woop!


Holy fuck.

Har aldrig, ALDRIG varit med om en värre urspårning än gårdagen. Sååå FUCKING EPIC!!!!!!

1. Micke och jag skulle köra vårt partytrick som innebär snurra Steph i en halvvolt upp och ner, typ, det går skapligt fort när vi gör det här. Men den här gången blev de en BIG FAIL då han tappade mig mitt i när jag var upp och ner vilket resulterade i att jag flög med huvudet rätt ner i golvet. Det fetaste blåmärket i hela pannan & en skaplig bula på de. För att inte tala om hjärnskakningen jag fick.

2. Är blåslagen längs hela sidan vid höften, för att inte tala om armarna. Ser ut som att jag blivit brutalt misshandlad.

3. Micke tröck upp en kapsyl i pannan på Peter som lämnade skapligt märke minst sagt.

4. Vi söp ner Peter så brutalt att han spydde galla & blod.

5. Vi tog sönder både Tomas badrumsspegel & golvlampan i vardagsrummet.

6. Micke fick för sig att kasta ut skärbräda, slevar och grejer från fönstret. Stackars människor som gick förbi.

EPIC EPIC EPIC


Flytt.

Jag ligger här och vrider och vänder på mig i sängen som en annan idiot. Är så nervös, stressad, uppspelt och allt där i mellan. Imorgon borde samtalet om min nya lägenhet komma som jag Isf flyttar in i redan på måndag. Ni förstår inte hur mycket jag MÅSTE & BEHÖVER det här, behöver flytta. Det är absolut sista pusselbiten för att jag ska kunna må helt bra. Den här lägenheten HATAR jag mer än nånting annat, den är inte hemma. Jag behöver komma bort från den dåliga energin den ger mig, bort ifrån all extrema skit jag gått igenom här och bort från plågsamma minnen som haft sönder mig.

Jag vet inte var jag tar vägen om jag inte får lägenheten, jag kommer bryta ihop totalt verkligen. Om det finns nån Gud så SNÄLLA SNÄLLA, jag ber, jag gör fan exakt vad som helst. Åh herregud, kan knappt andas för att jag är så nervös.


Breathing you in when I want you out.

Klockan ringde 05 fr ett gympass följt av jobb 8-20, tror ni man är galet slut i kroppen nu eller?! Helt sjukt verkligen. Nu behöver jag helg, vin och vänner. Den här helgen och nästa är sista innan det är rehab dags. Sluta röka, ta tag i träningen på allvar och inte något festande under hela september. Jag har bestämt mig och I CAN FUCKING DO IT...

Måste ju bara älska Malins skylt på jobbet idag ;) Trött tjej där med, haha!

Och störda överpepp vänner man jag då. Fast om jag ska erkänna är jag galet taggad för en total urspårning imorgon, haha. Vad har jag gett mig in på? Dom där grabbarna kan supa och supa ner utav bara helvete!!! Som förra torsdagen när vi svepte en flaska mintu på 10 min och det slutade med att jag hängde ut från fönstret på 3:E våningen och spydde följt av ett glas vatten innan spriten fortsatte flöda igen. Crazyyyyy times! Men dom tar alltid, ALLTID hand om en också, cred för de.


Survival.

Vilket väder idag. Fast det var skönt att "få" ligga inne nästan hela dagen. Stökade undan träningen tidigt imorse och har sen dess legat nerbäddad bara.

Ska försöka lägga mig och sova nu. Klockan står på 04.45, träning och sen jobb 8-20, puuuuh, lång dag!


Such a day.

Träning. Nagelfix. Börja flyttpacka lite smått. Ligga på en bänk i solen och kolla när Ahlex & Jonas lirade tennis.

Imorgon blir det bästismys med Jessica. Sen är det jobb resten av veckan. Men lika glad för de är jag. Har dejt med Kim i helgen, en spårad utgång väntar. Sen kommer Ä N T L I G E N min fina Amanda hem och hälsar på från Sthlm. Har dessutom en riktig dejt inbokad, en fikadejt som jag faktiskt är lite nervös över :* Och apropå det här med killar & kärlek... Är det inte konstigt att dom alltid inser vad dom förstört & förlorat efter att man släppt taget, gått vidare och är glad igen? Gamla svaga Steph hade blivit lycklig och raderat all skit. Men nu? Inte en chans att jag vill ha såna personer i mitt liv som aldrig kommer ändra på sig.


Back to reality.

Är det inte jätteknäppt att sakna människa under en dag man inte är med dom? Det blir väl så när man i två veckors tid i princip suttit ihop dygnet runt och styrt upp äventyr och så kommer jag tillbaka till jobbet efter semestern.

Tryckte i mig en pizza efter jobbet (idag igen, OOOPPPS) men bakfyllan från dunderfyllan i lördags kom i kapp först idag. Dessutom är det fokus träning nu och hur konstigt det än låter behöver jag få i mig en jävla massa mat och kolhydrater nu för att kunna gå upp i vikt och bygga muskler. Nu är jag nästan fri från bakfyllan och det firar jag med måndagsmys bestående av Jonas och en grym film.

Tänk vad jag hade gjort den här sommaren om jag inte träffat så många nya fantastiska människor, vänner. Jag hade aldrig mått såhär bra då, inte enda närheten. Även om allt fortfarande ligger kvar så tar det inte över mitt liv längre. Jag har kontrollen över mina svarta demoner som försöker dra ner mig.


Att fånga en fjäril.

Ibland kommer jag på mig själv med att sakna att Ha någon vid min sida. Nån att dela små onödiga saker med. Att krypa upp i nåns famn och få en puss i pannan. "I love being alone but I hate being lonely".. Idag känner jag mig ensam på riktigt. Idag saknar jag allt det där. Även fast jag vissa dagar är så lycklig över att stå på egna ben, göra exakt vad jag vill utan att tänka på nån annan. Men jag antar att allt bubblade upp nu eftersom jag saknar en person, en person som sakta men säkert tar mer och mer plats i hjärtat. Frustrerande att alltid dras till the impossible.

Gottade ner mig med chips och tvspel när grabbarna skulle titta på nån E-sport final, damn datanörds.

Klockan står tidigt så jag hinner med ett intervallpass innan jobbet. Två personbästa i veckan och imorgon hoppas jag kroppen är laddad så jag kan slå dom.


We'll be forever Young, you know we're superstars.

Tusen TUSEN tack alla mina fina vänner för allt stöd och pepp den här svarta & tunga veckan. Tack för alla fina ord, alla fina sms, för att ni gett mig skrattattacker när jag glömt bort hur man skrattar, för galna utgångar, kramar och push med träningen. Ni är AWESOME och det är alltid under dom jobbigaste stunderna man ser vilka som bryr sig och ställer upp. TACK ❤


Halvvägs till döden.

Igår firades fina Kim som fyllde 25, fantastiskt rolig kväll. Avslutades på Allstar. Har blåmärken över hela armarna eftersom mina grabbar alltid ska bära omkring på mig ute :p "Men du E såååå liten ju", haha jaha. Sen fick jag det roligaste smset av Micke idag efter att ha berättat om kvällens & nattens äventyr; Fan du är en riktig maneater som får killar att göra allt för dig. Forever alone eller hur vare?!

Mötte även upp den person som krossade mitt hjärta i tusen bitar efter nån månads tystnad. Det var skönt att inse att den jag trodde jag inte kunde leva utan inte längre har någon påverkan på mig. Jag insåg att jag vill ändå inte ha en sån person i mitt liv. Men det var också skönt att få prata av sig, få lägga allt bakom sig och återgå till nån sorts vänskap.

Nog om de. Nu blir det pizza & the Great gatsby med Jonas. Mys söndag it is!


Dig älskar jag så mycket att hjärtat värker!


Let go


Games are fun for a while.


Himlen är rikare nu, men du fattas oss.

Säger de tills jag stupar; FUCK FUCK FUCK YOU FUCKING CANCER.

Det är med tungt hjärta vi säger hejdå till en liten ängel, till den starkaste & mest imponerande lilla kämpen som fick alldeles för kort tid här på jorden.

Kärlek övervinner allt, men inte cancer! "Bara man gör sitt bästa, så räcker det" - orden som jag ska bära med mig i hjärtat och leva efter.

Vila i frid! ❤❤❤



Att bli hel igen.

Åååh, min lilla skrutt är äntligen hemma igen efter en vecka ❤


Att ta tillbaka kontrollen.

Min kropp har inte varit sig själv sen jag blev sjuk igen för några månader sen. Jag har ändå tvingat iväg mig och tränat för att jag vetat att i slutändan är det de bästa trots att kroppen konstant vägrat, gjort ont, värkt, varit trött, seg och protesterat. Idag var tanken en halvlugn PW på 5 km för att rensa tankarna inför begravningen imorgon. Det slutade med en endorfin & adrenalinkick utan dess like. 1 mils intervallträning senare och ett personligt bästa UTAN DESS LIKE. Jag vill bara skrika för att jag känner sån lycka efter de. Jag känner för första gången på länge att kroppen börjar komma tillbaka, att den börjar återhämta sig efter allt kaos och all medicin. Jag känner för första gången på över TVÅ ÅR att nu är det JAG som bestämmer över kroppen, det är JAG som har kontrollen nu. Jag tänker ALDRIG nånsin låta kroppen vinna igen, de kan ni ge er fan på.

Börjar sakta men säkert få tillbaka åtminstone två av mina magrutor, även om jag inte är nöjd så ser jag resultat vilket ger mig pepp. Nu är ju inte mitt mål att gå ner, men när jeansen som för två månader sen var lagom tighta blivit för stora blir man motiverad. Och då handlar det inte ens om att jag egentligen gått ner i vikt, för det har jag inte. När jag vägde mig sist hade jag däremot tappat mycket % i fett på kroppen och ökat i % på muskler.

Nu jävlar kör vi allihop, kom igen!


Laddad

Imorgon ska jag våga mig på ett stenhårt utomhus fyspass med Micke som håller på med kampsport och är dubbelt så stor som mig, tror ni han kommer slakta mig eller!!!? Ohmy, vad fan har jag egentligen gett mig in på!!?

Push it to the limits så att säga...


Tokmys!

Tror ni man har det galet bra eller när blixtarna lyser upp hela himlen och man ligger nerbäddad under en filt med ett glas vin & tända ljus?!!! AMAZING ❤


Never let go.

Fina vänner ska man vara rädd om, vissa håller man extra hårt i - NO MATTER WHAT ❤


You make me smile like crazy!


OOOOPPPS!

Ibland, I B L A N D måste man få unna sig mitt i all äta-rätt-träna-hets. Somnar med ett leende på läpparna efter några fina ord jag fick höra ❤


Happiness!

Idag har jag hängt med Jonas & Micke på Harnäsbadet hela dagen. Så underbar dag på alla sätt! Sol, värme, glädje, skratt, volleyboll, bad och bara harmoni. Behövdes inför vad som komma skall i veckan :(


Mitt älskade Gotland ❤


Livet är fantastiskt!

Spårad utgång igår. Tequila & absint shot skakade ju om min värld lite. Dansade mig svettig med grabbarna på Allstar! Kungkväll.


Gotland levererar.

Goddamit va kung kul vi hade igår när vi gick ut och spårade. Hann med två karusellåk också och jag blev som ett barn på julafton. Direkt efter krogen gick jag hem med babe och kramades lite innan mamma & pappa hämtade upp två fulla och slitna systrar för att ta oss iväg till Gotland halv 4 på morgon. Vi har haft en fantastisk första dag här och man får verkligen utomlandskänslor trots att det är samma land, vilket är svårt att förstå.