Bryggan

Corona och vin med bästa vän på Bryggan, underbar kväll igår med andra ord. Avslutade med att gå hem och krypa ner i en varm famn framför en film. Idag regnar det och har man semester gör det inte ens nånting. Det innebär då mys under en filt i soffan, med ett glas vin i handen och film maraton. Dom där underbara små sakerna i mitt liv just nu, gosh!


Open your eyes!

Ååååååh, härligaste måndagen! Nu vin i kvällsolen på bryggan med bästa ❤ HAPPY FUCKING CRAZY HAPPY!!!!!


Turn the lights out now.

Började min första dag på semestern med ett grymt gympass följt av badmys i Harnäs för att avsluta med en riktigt svettig jäkla PW i kvällsolen. Helvete va varmt de va, har nog aldrig svettats så mycket. Men har man inte svettats ihjäl har man tagit i för lite!

Nu blir det nånting med grabbarna. En öl i vårvik eller mys på uteservering kanske, de visar sig. HAPPINESS!! Vill aldrig att den här känslan i kroppen ska försvinna.


Happiness!

Det pirrar i hela kroppen :*


Stiftelsen.

Frugan och jag såg dom på Furuvik i lördags, åhååhhåå så bra :D Efter de blev de en redig fylla och utgång på de. Igår blev det mys på Harnäsbadet med grabbarna följt av filmkväll. Kung!


Friday I'm in loooove!

I'm so FUCKING happy that you left me and let me go!!!! Nu kör vi, skål!


Det är min tur nu.

Med hjälp av vänner har jag skrivit ihop en TO DO för mig och mitt liv, för att må bra igen och ta mig upp. Beta av bit för bit så löser sig resten.

Punkt 1 var att radera h a n, glömma och gå vidare. Jag har inte glömt och jag är kanske inte över än, men jag är snart där och raderad är han Forever.

Punkt 2 var att beta av begravningen. Sörja och stötta och få ett avslut. Det är också snart "klart".

Punkt 3 var att dra ner på tempot lite. 6 dagars festande håller inte i längden. Festa mindre - träna mer. Och den punkten kommer snart, ska njuta klart av spontana och galna sommarkvällar först.

Punkt 4 var ett nytt boende. Och om allt går som jag hoppas flyttar jag VÄLDIGT snart. Som ni ser ligger jag bra till på 3 st. Sååååå snälla, det måste hända!


Happiness

Jag börjar sakta men säkert klättra upp. Igår var jag så lycklig så jag visste knappt var jag skulle ta vägen. Vin i boulongern med hela grabbgänget, kubb och skratt. En utgång som var FUCKING amazing.


Intense!

Då kör vi ännu en magisk onsdag, för det är rätt ord! ❤


Bra start!

Den här onsdagen började grymt. Och den där låten är så galet peppande i kombi med träning. Baaaam baaam baaam!


SLAKTADE KROPPEN PÅ GYMMET

BAAAAAAAAAM!!!! Vilket jävla mördarpass på gymmet med bästa Malin. Armarna är totalt slaktade och bara skakar, magen bränner sådär härligt - LOVE IT.


Åh så mysigt.

Idag somnar jag lycklig TROTS att jag är nykter (låter jättefel i know).. Myskväll var nog precis vad vi allihopa behövde.


Glad you came!!!

Kramar och film mys med bästa killarna står på schemat! Perfekt avslut på en fantastisk dag.

Nytt beroende som ger mig en euforisk känsla och som stämmer in något sjukt just nu;

"The sun goes down, the stars come out
And all that counts Is here and now! My universe will never be the same, I'm glad you came!

You cast a spell on me, spell on me. You hit me like the sky fell on me, fell on me. And I decided you look well on me, well on me. So let's go somewhere no one else can see, you and me!

Turn the lights out now, now I'll take you by the hand. Hand you another drink, Drink it if you can. Can you spend a little time? Time is slipping away, away from us so stay, stay with me I can make Make you glad you came"


Asshole!

Done and done. FINALLY got out!


Vad säger man?!

Förberedde mig för en lugn söndag igår. Låg och tittade på film/halvsov med Jonas & Ahlex och ett sms senare så satt man på en förfest taggad för utgång. Kul hade vi, dansade loss med grabbarna.

Skönt att för första gången inte vakna bakis. Drog iväg till Harnäsbadet med Jonas, Ahlex, Niklas & Cissi. Tokmysig dag med många skrattanfall.

Och nu är gränsen nådd när det kommer till h a n. Han är i princip en av dom mest falska människorna jag nånsin stött på och jag blev så förvånad när sanningen kom fram och den rätta sidan visades. Nä, långt åt helvete kan vissa människor dra. Men jag antar att det var bra, det är lättare med ilska. Och det har jag plenty of just nu. Mitt i allt det här blev jag knappt ledsen, för jag insåg att ibland är saker närmare än vad man tror. Att någon står framför en och man är för fokuserad på annat för att se de. Men jag tror jag börjar göra det nu.


Kung kung kung!

Brakfest igår igen. Grym kväll!


Lugn kväll spårade som vanligt.

Grabbarna styrde fest och jag var inte svårövertalad direkt. Shotsförbudet sprack ju rätt rejält också skulle man kunna säga. Jaja, va gör de om hundra år? Bara att ladda om och köra igen ikväll, överpepp trots en hangover utan dess like.


Att träna så totalt slut på sig själv.

Mördade ryggen 6 imorse på gymmet, fantastiskt! Körde dessutom 200 repetitioner av bästa PT-Perssons special magövning och hade en sån där härlig svidande och brännande känsla i magen efteråt. Tvärdog i soffan kan jag lova!

Är på jobbet och det är fullt kaos. Jag älskar mitt nya ansvar och allt vad det innebär med att vara assisterande chef. Just nu är det extra mycket då det är både småvitvaror, stora vitvaror, tillbehör, film, musik & spel som ska skötas rätt med ordrar, kampanjer osv. Mitt huvud är så fullt av todo listor att det snart är fullt men återigen kul som fan. Dags att ta tag i resten så jag kommer härifrån nångång idag, vilket just nu inte känns möjligt ens :p

Och ett låt tips! Avicii har gjort det igen, fantastiskt!


Det spårade ur totalt.

Men hallå där va roligt vi hade igår, helt sjukt. Har iofs fruktansvärda minnesluckor, men va gör de om hundra år!? Shotsen söp bort min väska också. Först var det bestämt att jag hade tequilaförbud för att jag tappar kontrollen så, efter igår uppgraderade vi förbudet till TOTALT shotsförbud för fröken Skoglund. Som tur är finns de ärliga människor som lämnar in väskan, TACKARRRR!!


My love

Ikväll entrar han scenen på Allstar igen. Det var där jag först upptäckte honom och blev kär i honom. Så många gånger jag blivit total euforisk pga hans musik, inte minst på summerburst när jag nästan kunnat börja gråta av lyckoruset i mig. NU KÖR VI MINA BABES ❤ TOTAL EUPHORIA HERE WE COME!!!


EUPHORIA!!!!

Imorse gick jag upp 6 och sket totalt i mitt träningsförbud. Ett katastrofalt dåligt gympass men hade inte direkt förväntat mig mer än så efter 3 veckors uppehåll och en kropp som är sjuk och mår dåligt. Känslan av total euphoria infann sig ändå. Den som säger att jag inte mår bra av att träna och inte ska har FEL, ett lyckorus i kroppen.


One of these days.

Jahapp, blev man kallad som vittne i en anmälan. Går vilt till när vi festar, haha. Usch, blir alltid så nervös av sånt där..

Fick iaf hemleverans av pizza nu, kungvän jag har! När man är "sjuk" får man faktiskt ligga i sängen och äta pizza!!


Kollaps.

Jag ska ta mig förbi det här också! Direkt när jag fick komma hem drog jag iväg för lite solterapi.

Försöker ta lugna djupa andetag och få mitt rusande hjärta att lugna sig lite.


När verkligheten kommer ikapp.

Sex dagar i rad var jag ut förra veckan. Imorse trodde jag att skulle dö när all bakfylla och ångest kom ikapp. Men fan va galet kul vi hade igår!!! Craaaaazy!


Lose controll

Som sagt, det spårade ur TOTALT igår.. Minnesluckor och en trasig kropp :p Trött jag blir på mig själv..


Av vin blir man fin.

Kör på bara! Drog ut soffkuddarna på balkongen och tvärdog. Kan ha varit min mest briljanta idé och efter en powernap därute var jag redo att köra igen. Kommer bli en galen kväll med Anna & mina härliga fina killar :D


KBK

Jag orkar INTE med mig själv. En lugn fredag resulterade i brakfylla. Kom just ihåg varför man INTE ska shotta massa tequila!!!!


Bleeding heart.

Dog pannkaksdöden idag och kom till pannkakshimlen! Proteinpannkakor gjord på proteinpulver med smak av vitchoklad och jordgubb - TROR NI DET VAR HIMMELSKT GOTT ELLE!!?

Jessica kom även förbi med en platta Vemma Verve som är en naturlig & nyttig energidryck fullproppad med vitaminer dessutom. Hojta till om nån är sugen på att köpa, dom är amazing verkligen!

Idag är första kvällen jag ska spendera själv sen det hände, jag är lite nervös över att allt ska komma ikapp när ingen håller mig upptagen med annat. Avnjuter ett glas rose i solen nu med en bra bok, mycket mer än så blir det inte idag.


Yolo.

Idag var en sån där dag när jag låg i soffan en stund och kände en sån fruktansvärd längtan efter höst och regn..!

Köpte med mig Mat hem sen iaf, unnade mig Max för de händer inte ofta.. Den planerade myskvällen i sängen ändrades. Karaktären, vart fan har den tagit vägen? Fast jag vet exakt vad jag håller på med just nu, kör på allt det går för att slippa känna smärtan och sorgen. Aja, möter upp bästa för lite vin ute nu :)


Bästa frugan!

Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan ditt stöd och utan dig som håller upp mig!


Mitt hjärta blöder

Man kan säga att en spontan lugn vinkväll slutade i total urspårning..! Jaja, sånt som händer!


That kind of a day.

Tur att mamma underhåller mig med sms om att hon ska gifta bort mig. Tror hon börjar tycka att jag är för gammal och att klockan börjar ticka på..


Hart of Dixie.

Så sant...


Pain is a teacher

Bra saker idag: Härliga grabbar, musik, sol, vettsjön, båtåk, brygghäng, öl, första badet i år, korvgrillning och för att avsluta med kramar & Hart of Dixie maraton.


Vänner låter inte vänner vara ledsna ensam.

Mitt planerade ligga-nerbäddad-i-sängen ändrades till häng med grabbarna i Jonas stuga istället. Dags att åka iväg! Man får göra vad man kan helt enkelt..


Broken road.

"Älskade fina vän. Jag finns här om du vill prata, skrika, gråta, vara tyst, ha en kram eller kasta sönder nånting".. Och ja, jag vill göra allt det på en och samma gång just nu. Ibland känns det som att man ska explodera! Och det är så mycket olika känslor inblandade i allt som hänt.


Somehow life must go on!

När man tror att det är slut på tårar så kommer det miljontals till. Är så glad över mina vänner som just nu håller mig uppe över ytan och babe som orkar lyssna på både all sorg & ilska jag spyr ur mig just nu.

Snacka om att livet just nu bara push it to the limits.


Troubled mind - trouble sleep.

Hjärtat bara värker och tankarna snurrar.


Friendship.

Jag måste ha dom vackraste vännerna i vännerna. Som alltid försöker hålla mig uppe när hjärtat vill brista.


Lights

Tack vare fina vänner fick jag inte ligga här ensam och vara ledsen. En heldag på Brämmen i solen var precis vad jag behövde ❤ En fin dag trots att det känns som att jag ska explodera


Week end

Fest. Filosofi i solen med frugan över livets orättvisor. Kaffe i solen. Och så klart tårar.


Remember this!

Försök att ta hand om varandra ❤ För allt kan försvinna innan man hinner blinka, det är så livet fungerar. Ibland på grymmare sätt än andra.

Och för Guds skull, in och sätt in en slant på Barncancerfonden så att dom kan fortsätta med sin forskning, fortsätta göra små barn glada med upplevelser. Nästa gång kan det vara nån i din närhet, nån i din familj eller släkt. Gör skillnad så andra inte behöver drabbas av en fruktansvärd förlust!


Ibland är det svårt att veta skillnaden..


A better place.

"Det finns saker som man längtar efter att få berätta. Som får kroppen att rusa. Hjärtat att slå snabbare. Pulsen att värma. Och så finns det saker som man hoppas att man aldrig behöver formulera. Ibland har man inget val och tvingas berätta det som ingen vill höra."

Tårar och ett obeskrivligt ilsket & sorgset hjärta över hur fruktansvärt orättvis och grym världen kan vara. Säger det tills jag stupar eller inte har någon röst kvar; FUCK FUCK FUCK CANCER - långt långt åt helvete om inte längre. Ett barn ska vara barn! Jag tänker aldrig nånsin ta av mig armbandet, det ska alltid sitta där och påminna mig.

Vila i frid världens starkaste lilla kille ❤


If he wants to - he Will!

Åh va roligt vi hade igår! Bästa på länge :D Idag mår jag som jag förtjänar, men de skiter man väl i.

Att dessutom få vakna upp och bara känna den där sprudlande glädjen är obeskrivligt. Fast jag är mer förvirrad än nånsin. Att inte komma nånstans, vi är som magneter som konstant dras tillbaka till varandra. Jag har aldrig upplevt det såhär starkt förut och det är magiskt. Även om det tär på mig att vara med någon som är lika trasig som mig.

Men idag mår jag bra och jag tänker njuta av det så länge det varar. Det är han, han, han, som gör mig glad.


A little party never killed nobody!


Jag försökte.

Mer än så kan man inte göra...


Still don't get it..

WTF, jag har fått träningsförbud. Jag bryter ihop, det var ju fan de enda som höll mig uppe över ytan. "Vill du ta hand om kroppen så lyssnar du och tar det lugnt"... Lätt att säga, får se hur fan det här ska gå!

Fick ju dessutom hem ett efterlängtat paket och så kommer det här? GAAH, frustration utan dess like..


Still waiting!

For it to pass...


Kramar löser allt.

Hjärtat, ja han vet alltid hur man ska få mig gladare. Glass i sängen, Wallander maraton och kramar. Det finns ingenting som får mig att slappna av och känna mig så lugn som närhet, som kramar. Det spelar egentligen ingen roll vart närheten kommer ifrån (missförstå mig rätt) men den måste finnas där för att jag ska kunna andas någorlunda.

Det är nog det jag saknar mest. Kramar är inte bara kramar alltid, ibland är det personen som kramarna ifrån. Och det är ett tomt litet hål i hjärtat & bröstet fortfarande. Trots att tiden går. Så långt bort men ändå så nära!


Don't Ever judge!


Bästaste mys sällskapet!


Whatever.


Checking out!

Åh herre, var kom det här ifrån? Lika bra att dra täcket över huvudet.

Summer love. Midnight kisses. Secret wishes!


Push play.

Alltså jag blir så trött på folk, var bara tvungen att få ur mig de. Jag blir mörkrädd över hur msn behandlar sin omgivning, vänner som främlingar. Vart fan har omtanke & medmänsklighet tagit vägen? Behandla alltid alla andra som du själv vill bli behandlad, att det ska vara så svårt begriper jag inte.

Haft en "bra" dag för att vara mig. Började med att kötta milen 7 imorse, personligt bästa så de hette duga. Konstigt att kroppen presterar som bäst när den mår som sämst? Mötte upp tjejerna för att ta oss ut till Brämmen. Flera timmars sol, lunch, skratt och prat. Nu är jag hemma och ska återigen inta viloläge vilket behövs.

Sista dagarna har gått helt okej ändå. Men idag, i bilen på vägen hem, värkte bara hjärtat av en fruktansvärd saknad efter babe. Jag vettefan hur allt det här ska bli. In och ut, upp och ner, bak och fram - kaos. Fuck it, i miss you.


REA

Nu är ni inte jättemånga här inne, men ni som är kanske ändå är sugen på megarea!!? Tänkte försöka få upp ett inlägg blandat med massa kläder, converse, övriga skor osv och allt kommer gå för 10-20:-.. Testar här först utifall nån härlig bekant är sugen, annars får tradera ta över :)


My way or no way.

Gjort av med mer energi idag än vad jag egentligen hade trots många timmar sängläge. Tog mig upp och iväg för att möta upp tjejerna och grilla, snacka skit och spela kubb åtminstone. Nu är jag sopslut och hoppas HOPPAS på nån minuts sömn så jag orkar iväg till gymmet (imorse var det tungt utan att kroppen fått vila) och sen badmys på Harnäsbadet hela dagen :) Jag gick ju lite back på träningen pga allt som hänt men samtidigt tack vare det har jag blivit av med det där sista dryga fettet, så nu är det bara att köra järnet. Och resultaten kommer hela tiden, men jag är så långt ifrån klar jag kan bli!


En paus.

Bästa kom hit för att låta mig ta en paus i sängläget. Lunch i solen & skiss på min nya tatuering blev det, kommer bli galet bra. Babe skällde på mig och påpekade att jag är värre än en ungkarl som endast hade en vindunk i kylen. "Inte konstigt att du rasar i vikt, mår dåligt och har ont i magen med tanke på hur mycket du tränar och inte äter därefter". Fick iaf en hemleverans av bra-för-magen-mat, Hahhhaaaa!


Viloläge it is!


Upsidedown


If someone lost their smile, give them yours.

Jag är someone idag. Tillbaka på ruta ett! Saknar den där bubblande glädjen i kroppen. Hatar att konstant gå omkring och vara trött, vara tömd på energi.


Sick and tired of being sick and tired.

Som vanligt när min kropp säger ifrån så blir jag sjuk. Feberfrossa, migrän och halsont blev det den här gången. Proppat i mig Ipren för jag tänker inte låta det jobbiga hindra mig från att jobba, ska kämpa så länge det går.