A moment of joy.

I november förra året fick jag en vattenskada i min lägenhet. Dom rev upp halva golvet & halva väggen för att stoppa läckan. Sen dess har absolut ingenting hänt. Fick nyss oväntat besök av min Hyresvärd. Nästa vecka börjar dom. Ett nytt badrum. UNDERBART! Fick dessutom veta att lägenheten ska skrivas över på mig, efter att ha hyrt i andra hand i ganska exakt två år. Puh, äntligen händer det saker.


What a waste of humanity.

Idag är jag liksom totalt nollställd, tom. Inte trött, inte pigg. Inte glad, inte arg, inte ledsen. Ingenting bara. Ett vakuum av ingenting. Efter jobbet blir det pizza och så ska jag få krama om honom igen. På ett bra sätt & dåligt sätt. Tiden läker alla sår. Men när tiden går och ingenting händer? Vad gör man då? Jaja. Jag längtar ändå. Snart så!


Jag tjatar om det här.

Och jag kommer fortsätta. Men FY F A N vilka fantastiska underbara jävla vänner jag har. Jag älskar er så mycket att hjärtat nästan går sönder. Jag hade en av dom bästa kvällarna på sjukt länge trots den lilla dippen av psyko besatthet killen som inte kunde bete sig för fem öre. Seriöst! Värsta jag varit med om. Puuuh. Nu laddar jag om så jag orkar vara på topp imorgon. Btw, älskar min vattenskada. Ett hål i badrumsväggen innebär att man inte behöver känna sig ensam fast man är på toa ;) HAHA. Och oj. Hela jag är ett virrvarr av känslor just nu. Ni vet när man träffar nån och det bara BOOM klickar. Det hände mig idag. Och tajmingen har ALDRIG varit sämre. Synd! Näh. Nu ger vi upp. Godnatt fina ❤


Lyckan är total!

Efter så mycket rädsla är dom jobbiga månaderna äntligen över. I natt kom äntligen min älskade lilla kusin Isak. Som jag längtat! Och som jag längtar tills jag får pussa, krama & hålla i lillen ❤


Fredagsmums!

Ska snart möta upp bästa tjejerna! ❤ Men ikväll måste jag försöka att inte hälla i mig två flaskor vin som är standard nowdays. Måste hålla mig lugn inför en hektisk helg på jobbet där jag dessutom ska hålla i alla trådar & vara ansvarig. Som Maria brukar säga: ikväll ska jag nästan vara nykter, ska BARA dricka EN flaska vin.. Vilken nivå!


Kom änglar.

Åh. Ett sms fyllt av värme. Tröttheten får det att svida i ögonen men snart kommer bästa förbi helt oväntat & kramar om mig! Som jag sa: Ta våra på dom små ögonblicken/stunderna.. Och jag bara älskar att vakna upp med det där leendet på läpparna ❤


True!

Dåliga saker får en att uppskatta det bra. Och det är vad jag gör nu, uppskattar även det minsta av saker/personer som ger mig positiv energi!


Fixade till barret.

Det är roligt när frisören frågar vilken salong man har färgat håret på & att det var en dån härlig färg. Hemmafixare som man är! Om jag inte skulle färga hemma skulle jag ändå aldrig nånsin svika Maggan's salonger! Köpte med mig min älskade KMS California Free Shape också som faktiskt tog slut imorse :p Den är kung, testa den :)


Laddar upp inför hösten.

Jag är ingen smink person. Föredrar så ofta jag kan lite solpuder & mascara bara. Men, nu är hösten & vintern här och då håller inte det. Hade fin fina rabattcheckar som endast (?) gällde på Kicks hemsida. Så klickade hem lite smått & gott inför hösten.
 
 

Åhno.

Vuxenpoängen försvann igen.. Man kan ju undra vilken avdelning jag egentligen jobbar på när frysen är så igen frostad att lådorna inte går att dra in igen & jag förstör en global kniv när jag hackar loss isen..


Vuxen poäng!

Idag har det varit storkok i mitt kök. Jag är katastrofalt dålig på att äta bra mat, eller mat överhuvudtaget. Och efter all stress sista tiden känner jag av magsåret igen. Jag tänker aldrig tillåta mig själv att hamna där igen. Just därför drog jag igång projekt frysa in lite matlådor. Sånt där perfekt frysmat som korvstroganoff, lasagne & chiliconcarne :) Snart får jag sällskap & då ska det baka kladdmuffins :) Kungtorsdag! Och snart är det helg & jag får spåra med bästa tjejerna ❤


Grattis hjärtat!

Åh vilken tokgammal bild jag hittade! :) Ha världens bästa födelsedag ❤


Happy Birthday!

Idag fyller min man år, hihi. Kung Lil Wayne ❤


TRUE!


Vitchoklad.

Bästa kom med förbi med min favorit. Åh, han känner mig bra alltså! MUUUMS!


Shopping stod på schemat..

Och shopping blev det! Välbehövliga saker som Apple TV, gotta för ansiktet, efterlängtad "maskroslampa" till vardagsrummet, fylla på stearinljus förrådet inför hösten & alla dess myskvällar, varmt & skönt för huvud och händer i kylan, stickad kjol och tischa. Tokfyndade Osis produkter på Cityfrisörerna i Valbo. Dust it 50:-/st & sprayen 99:- =KAP!


Appletv.

Hej hej älskling! ❤


Höstmys!

Åh vilken bra dag jag haft med älskade bästa mamma!


Skönt.

När man är så yr & betalar en räkning två gånger förra månaden och får oväntade pengar tillbaka den här månaden :D


I see through You!


Seven days a week!

Vardagslyx, minst sagt! Det är dom små sakerna som gör det <3


Like a lady.

Det var en oerhört trött Steph som pallrade sig upp imorse. Glömde nog energin hemma. Men har inte hunnit tänka på det eftersom det varit fullt upp då jag jobbat ensam idag på en avdelning dom i princip tar upp hela nedervåningen. Sprungit fram och tillbaka. Vi skulle behöva lite extra person som kan & framför allt vill hoppa in och jobba. Har trots de hunnit haft ett peptalk med min chef och hon är tammefan bäst alla tider! Så jävla mycket respekt jag har för henne både som person & som chef. Mitt jobb är jag grym på, det är min fristad där jag kan andas ut. Just därför tänker jag gå in och ösa sista tiden som är kvar innan jag har lite ledighet. Dagen imorgon ska spenderas med älskade mamma, shopping står på schemat :) Ikväll ska jag bli bjuden på kinamat av min älskade Andreas. En han & jag kväll, det behövs.


Strip My mind!


Word


Monday.

It ain't over until it's over. Direkt när jag kom hem fixade jag en födelsedagspresent till en som ligger mig väldigt nära om hjärtat. Tyvärr kommer jag inte kunna spendera dagen men jag vet att jag kommer värma personens hjärta. Och det räcker. Det BÄSTA jag vet är att ge bort presenter. Inte bara på födelsedagar utan spontana, då det känns mer äkta & ärligt. Jag hade redan i somras bestämt mig vad mamma & pappa skulle få i oktober när som båda fyller och jag kan knappt vänta <3


Underbara låt!

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am

I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you
Because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks

You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess


Jag är en elak människa.

Jag visar kärlek, vänlighet och respekt mot dom som gör behandlar mig lika tillbaka. Så fungerar dom flesta människorna i den här världen, vilket är ett normalt tänk.

Sen kan folk ha förutfattade meningar. Dom kan tolka saker som sägs, tolka ett beteende, tolka en "attityd" & tolka saker som skrivs utan att egentligen ha den minsta faktan om vad/vem osv saker handlar om.

Jag väljer att vad jag än hört om personer, låta dom ge mig ett första intryck. Jag dömer ingen för tidigare misstag och försöker se saker med mina egna ögon. Väldigt enkelt.

KARMA is only a bitch when You ARE. Respekt, vänlighet, vänskap & kärlek har jag i kroppen så mycket att jag nästan går sönder för dom som ger mig detsamma tillbaka. Simple as that!

Så lägg ner bara. Och för att avsluta min dag: Jag saknar dig hjärtat, extra mycket idag. Du är den finaste person jag träffat, insida och ut. En dag!


GO Apple instead of going bananas.

Haha, Moa fick ett mail ifrån jobbet! :D


Autumn.

Får jag välja så skulle jag ha höst året runt verkligen. Ska jag rangordna årstiderna är det följande: Höst, vinter, vår och sist sommar. Självklart älskar jag sommaren, kunna gå i shorts i ljumma sommarnätter osv. Men ingenting slår den friska luften på hösten som fyller lungorna, alla vackra skiftande färger. Så ni kan ju förstå att jag just nu trivs!


Bloody sunday!

Jag längtar redan till nästa helg!


Nights in white satin.


I like hugs on rainy days!

Två av mina favoritfilmer. Gotta. Tända ljus. Höst. Söndag. Värme. Närhet. Kramar. KUNG SÖNDAG!


Jag är nöjd.

Söndagar brukar innebära ångest, förmodligen bakfylla som hjälper till att framkalla den. Idag finns det inte där. Jag är pigg, glad, ångestfri och jag är nöjd. Längtar tills jag får komma hem efter jobbet, äta god mat och ha söndagsmys :)


Jag spricker!

Trots en extrem bakfylla. Trots mycket som tyngt mig. Kung kväll! Och jag har utan tvekan den finaste vännen en människa kan ha i sitt liv, LOVE YOU!


LOVE YOU!

Tack för att ni peppar mig att våga säga hur jag känner. Ni är bäst tjejer! Nu kör vi och firar äkta vänskap ❤


Vem hör en sån sliten kommentar?

Nu är bästa tjejerna på väg hit för nåt glas innan vi drar vidare på förfest! NOMNOMNOM - Lördagsgodis! :)


Last night.

Tror alla tjejerna var överpepp? Var längesen vi blev så svinfull allihopa. Men jag hade en kung kväll igår! Bara att öppna vinflaskan och bota bakfyllan igen. Ha en fin lördag :)


Whatever You do.

Jag är glad att jag har vänner. Att jag slipper sitta ensam jämt för att ingen längre orkar ha en i närheten. Att jag har vänner som är ärliga, roliga, äkta, fina och som gång efter gång visar hur mycket dom älskar mig för mig. Vi skrattar, vi gråter. Men vi har i slutändan alltid varandra. Jag älskar er så mycket att hjärtat nästan går sönder!


All I Ever wanted was the world!

Haft en fin lördag med bästa tjejerna. Började med bakismat på Max följt av mys shopping på stan :)


PEPP!

Skål :)


Had enough.


Jag saknar också det.

Fick det här smset av en person som inte var den jag trodde. Och jag saknar också mitt skratt, mitt lyckliga ärliga skratt från hjärtat. Det kommer tillbaka med tiden. Då kommer jag återgå till att vara den gladaste personen som finns som vissa kallar mig.


Att hålla masken.

När man egentligen bara vill kasta nåt hårt i huvudet på personen så den vaknar upp, det är jag bra på. Men det måste vara så! Men inom mig kokar en häxgryta fortfarande av ilska, besvikelse och alla dess liknande känslor.

En sak som jag däremot vet. Jag har VÄRLDENS utan tvekan finaste vänner i mitt liv. Ni är så fruktansvärt grymma. Ni är äkta, ni är bäst. Så mycket kärlek jag har i kroppen för er ❤


Inte igen!

Skjut mig. Vad är det för fel på min hals? Högst en två veckor sen är den pajj igen. Den här gången vet jag exakt vad/vem som smittade mig och det gör mig ännu mer förbannad på personen än vad jag var innan.


The only way out is through!


It's a brand new day.

Det är en strålande fin höstdag idag. Idag är dagen som jag både fruktat & längtat efter. Jag håller mina tummar tills det är över & får höra att ni är okej båda två ❤ Jag har en klump i magen men hoppas & tror att Mammas onda skugga har fel den här gången! 👊


Jag kör en repris.

Vardagslyx idag igen. Bästa Andreas, kramar, skratt, choklad & True Blood :)


Ingen sömn.

Men jag lyckades dra på mig lite glädje idag. Jag är nervös och har en klump i magen inför imorgon, men jag håller tummarna trots Mammas skugga som återigen uppenbarat sig.


Näthandeln.

Expert's VD skyller inte på Media Markt som OnOff gjorde, utan på näthandeln. Där kan han ha en poäng!


One thing or another.


Ett ögonblick av stillhet.

Det här behövde min stackars själ. Jag kryper ner i en nybäddad säng. Har färgat håret, målat naglarna i en fin blodröd höstfärg och bara försöker behålla lugnet. Godnatt!


Vardagslyx!

Prometheus, hemmagjord pizza & bästa sällskapet! <3 En okej tisdag ändå.


The Vow.


En bra start på dagen!

Eftersom jag börjar känna av magsåret igen måste jag försöka stressa ner & ta hand om kroppen!


Haha!


Tomorrow is gonna be a better day!


Melissa Horn feber.

"När man ser att det blöder, det är först då det gör ont. Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom va kvar"


Word!


Bara att bita ihop.

Åker och jobbar extra i kassan tillsammans med hjärtat Elin idag. Då funkar det nog ändå trots att jag helst skulle vilja gräva ner mig!


Ett försök att andas.

Ensam tid när den behövs sonny mest.


Det började ju bra!

How did it end up like this?


Att ha en sån person.

Bästa vän. Genom vått & torrt.


Karma is a bitch!

Fruktansvärt bakfull. Oerhört trött & slut efter x antal sömnlösa nätter. Inga kunder vilket resulterar i att jag hinner känna efter. För många tårar som gör att mina ögon är uppsvällda till tusen och ser ut som ett slakt. En obotlig saknad. En obeskrivlig SÖNDAGSÅNGEST.


I've been trying to put out fire with gasoline.

Provar med vänner & vin istället <3


Party!


Att kunna vara sig själv.

FYFAN va jag hade längtat efter mina älsklingar. Jag kände kärleken för er i hjärtat igår verkligen. FINA NI <3 Ikväll laddar vi om och jag ser framemot ännu en kväll med äkthet, vänskap, glädje, skratt & vin.


Haha!


What doesn't kill You makes You stronger

Som jag längtar efter säsong 5, trodde jag skulle spricka där ett tag. Och bara första citatet fick mig att känna att det satte ord på allt kaos i mig just nu..

"All your problems, all the noice - gone. Nothing Else to worry about except what's in front of You. Maybe that's the lesson for me today. To hold on to these Simple moments. Appreciate them a little more, not many of them left.

Find the things that make You happy, it shouldn't be so hard. You'll face pain and suffering but You can't let the weight of it choke You. No matter what You have to find the things that love You, hold on to them.

There's an old say: What doesn't kill You makes You stronger.. I don't believe that. I think the things that try to kill You makes You angry. The strenght comes from the Good things, those are the things that Will keep You whole. Those are the things to hold on to!"


Jag ångrar aldrig någonting.

Allting gör en starkare, lär en något nytt. Jag ser saker med lite andra ögon efter veckan i Turkiet och det är något positivt. Jag gillade inte alls Turkiet, men jag gör det nu. Fick en helt ny uppfattning verkligen. Ups and downs, men överlag bra.
 
 
Vi laddade upp med alkohol inför veckan ;)
 
Mysfrukost i värmen på balkongen
 
Fina Kleopatra stranden
 
Livet på en pinne!
 
 
 
Nypressad kall juice i värmen på stranden
 
MUMS MUMS MUMS
 
Fina Marinan
 
Middag!
 
 
 
 
 
 
 
UUUUH, läskiga fågel!
 
NÅGRA av allt för många shots
 
 
 
 
 
 
 
Ett kort ögonblick av glädje
 
 
 
Sånt här gör alltid så ont i mitt hjärta utomlands
 
Thomas gick till en barberare, haha :D
 
 
 
 
 
Drinkar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dags för middag med Sandra :)
 
Mys poolen!
 
Sötis <3
 
Chill vid poolen efter en kaos dag
 
Strawberry mojito
 
GODASTE drinken jag nånsin druckit!
 
Marinan för första gången daytime
 
Önskar att jag hade fått åka båt! :D
 
Sista kvällen
 
Middag med Katja på en tokmysig resturang
 
 
 
 
 
Bland det godaste jag nånsin ätit. Pasta med fisk, räkor, musslor & bläckfisk
 
Kiwi drink. Okej, jag ljög tidigare. Det här är den godaste jag druckit, jag som är så svag för Kiwi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi fick tomtebloss på resturangen :D
 
Vårt mysiga hotellrum

Shopping i Alanya

Shopping där var bra mycket bättre än i Side. Hade lätt kunnat handla mycket mer om tålamodet, tiden & energin funnits att verkligen shoppa loss! Klockan är ju garanterat favoritet, La lööööwe it :) Självklart var jag tvungen att fylla på spritförrådet & köpa cigg på Taxfreen så sjukt billigt som det är. Igår kväll låg jag och mös i mörkret i soffan med ljuslyktorna och Lars Winnerbäck i högtalarna och försökte andas.
 











Det ändrar ingenting


I need something real.

Jag är trött på yta, ytlighet. Jag behöver nånting äkta.


Affected.

Några personer sista tiden har visat sina rätta jag. Det gör ont i hjärtat kan jag berätta. Så mycket kärlek jag hade i kroppen på olika sätt för var och en av dom. Och dom tog allt det & all min tillit och respekt och bara slängde sönder det. What a waste!


Segstartad.

Laddade upp med redbull inför inventeringen, lite ringrostig som man är på jobbet nowdays.


En kungkväll.

Underbar sista middag. Goda kiwidrinkar. En kungkväll. Tills: Han började bete sig som en idiot utan anledning och Katjas väska med mobil, kontokort, leg, pengar & kamera blev stulen.


Word!


Love the way You lie.

Fick nyss ett vidrigt sms från någon som betydde så otroligt mycket. Att skicka ett sånt sms och inte ta det personen FACE to FACE får mig illamående. Olyckor kommer aldrig ensamma, är det inte så man brukar säga?


End of selfdestruction.

Nu är det som det här. Punkt. Får göra det bästa jag kan bara, så är det bara. Gilla läget! Snart är jag hemma och får mysa med Svea & krama om alla fina saknade vänner där hemma. En vecka utan er har känts som flera månader. Ni är ovärderliga!


Home is where your Heart is!

Jag är inte en person som blir sur eller arg. Jag om nån vet att alla kan göra fel, kan göra misstag. Skillnaden är hur personen hanterar det, som en vuxen person måste man kunna känna efter att man gjort fel och stå för det. Och gör dom de har jag inga som helst problem att lösa allting. Jag själv har gjort säkert över en miljon misstag genom mitt liv men jag försöker att alltid ta ansvar över de, att stå för mina fel och be om ursäkt. Det är när respekten inte finns där det för mig blir fel, då orkar jag bara inte. För de betyder det inte att jag tycker illa om personen eller hatar den utan snarare en tomhet och känsla av att jag inte får ut det man borde få ut av någon i ens liv. Jag vet inte, stressen just nu tar fram massa funderingar över allt och inget. Drar upp gamla saker osv.


Panikångest.

Att lida av panikångest är fruktansvärt. Det sabbar otroligt mycket i mitt liv. Jobb, träning, relationer till vänner & familj osv. Det hindrar mig från att leva helt ut. Jag har ännu inte hittat ett sätt att leva med det utan fortsätter kämpa emot. I månader har jag gråtit mig till sömns, jag har sovit i snitt kanske 1-2 timmar per natt (oftast ingenting). Jag orkar inte ens resa mig och äta eller duscha när det är riktigt illa. Den här resan behövde jag för att få nya krafter. Istället ligger jag här nerbäddad i sängen på rummet, tårarna som rinner, en tickande klump i magen. Samtidigt är jag panikslagen & är mer stressad än vad jag varit på månader och det känns som att en elefant står på mig varje gång jag försöker andas. But hey, åtminstone har jag fått en fin bränna.


Pruta.

Har aldrig varit min grej. Tur att jag hade Sandra med mig som lyckades få ner en klocka jag ville ha från 520:- till 200:- :)


Cheers!

Drinkar är alltid extra goda utomlands!


True!


Jag vet inte om jag ska skratta, gråta eller spy.

Såhär har aldrig nånsin någon i min närhet betett sig. Jag blir rädd för hur vuxna människor beter sig. Att leva på sin egen osäkerhet & bekräftelsebehovet som kommer genom alldeles för dålig självkänsla. Jag går rak i ryggen ur det här och vet att jag är the bigger person. Jag förlorade en vän, men inte en vän som i slutändan var något att ha för då beter man sig inte såhär. Tur att det finns äkta vänner som tar hand om en när nåt sånt här vidrigt sker. Jag tänker inte låta den här personen förstöra min semester som jag behöver så mycket för att orka kämpa på ett tag till. Försöker njuta varenda sekund tillsammans med Sandra & Maja, trots att allt ligger och Gnager i mig.