You used to say I couldn't save you enough.

Nu har det fan slagit slint i huvudet på vädergudarna. Mumintrollen har varit i farten och spytt igen! Fy to the fan!


Times like these.

Klockren kväll igår! Ost, kex & vin hos mig. Drinkar på slick. Vi kan det där med att supa ner varandra totalt. Och det känns i huvudet idag!


That don't impress me much!

Middag med la familia på nån resturang, sen vin hemma hos mig med tjejerna :) Bra fredag! Precis vad jag behöver efter den här veckan :)


Happytimes?

Är för feg och för stolt för att be om hjälp, när jag väl gör det, vad händer?

INGENTING. Jo ännu mer ont i magen för att jag ens bad om hjälp från första början. Happytimes?


...


Church Street mys.

Saknar henne redan! Det skär lite i hjärtat. Jag ångrar nu i efterhand att jag inte tagit mig tid att uppskatta henne så ofta som jag borde ha. Men det här är det bästa för dom, och jag är glad för er :)


Vinna en hårförlängning.

Jag har i månader funderat på en hårförlängning, men har inte unnat mig någon. Efter ett tufft år skulle jag verkligen vilja vinna den här tävlingen! Jag som aldrig har tur i nånting, nångång! Jag behöver en förändring. Har följt Emma's blogg väldigt länge nu & hon verkar fruktansvärt duktig på det hon gör. Även om jag inte vinner blir det kanske en bokning ändå, då mitt hår är lite trixigt att sätta i löshår på. Håll alla tummar & tår för mig nu sötisar! :)

Vill ni också vara med och tävla? Gå in på hennes blogg här :)


Buried alive.

Snart dags för lite hejdåmiddag på Church Street med Ida som lämnar mig för Borlänge. Jag förstår henne, men det betyder inte att jag kommer sakna henne mindre för det. Ida var den som plockade upp spillrorna av mig efter C's svek. Utan henne tror jag inte att jag hade stått upp här idag. Usch, nu får jag tårar i ögonen. Min fina, alla borde ha en sån vän i sitt liv ♥




Våra små liv.

Min Svea som alltid sitter på rumpan på dom konstigaste sätten och Saras Prinsen som alltid sover knäppt..


It's always been real..

FUCK IT. Jag saknar dig!


Nya sänglampor..


Det blev bra ett tag.

Sen gick det utför igen. Håret är färgat och jag känner knappt igen mig själv :p

Shoppade lite idag för att försöka bli lite gladare, så kallad tröstshopping som inte hjälpte ett dugg ska jag berätta.. Underkläder, hårfärg och nya påslakan.. Hjälpte nada!




Du är en hjälte i mina ögon.

Nu är det dags för frissan! Klippa bort min risiga toppar.. Sen ska jag färga bort det röda och bli brownie igen :D Efter det blir det lunch och shopping med mitt saknade hjärta som varit ifrån mig hela mars pga resa till New york & expansion. Nu är hon hemma och min vardag kommer garanterat fungera bättre med min vägledare vid min sida.

Den här bilden gör mig helt glad inombords. Världens bästa dag i Sthlm. Strålande sol, utomlandsvärme, sushi, shopping, vin på uteservering & Bryan Adams.


Glädjen.

Jag fattar inte riktigt vad som hände, eller hur det kunde vända så fort. Från katastrof, till lite bättre någon vecka, till att återigen vara tillbaka i stadiet att jag inte vill lämna min trygga säng överhuvudtaget. Jag gör det ju förstås, men tar all min energi. Jag vet ju exakt vilka två faktorer som framkallar det här, problemet är bara att det inte ligger i mina händer...

Idag ska jag försöka göra nåt. Ta en långpromenad, få en tid och klippa min risiga toppar, ha ett mini spa hemma och ta hand om mig själv. Ska åka förbi Valbo en sväng och köpa mig nåt fint på mitt älskade Ove Jansson. Nånting måste jag göra idag, såhär kan jag inte ligga!

Jag tar gärna emot en annan dag på veckan nu, eller helst en helt ny vecka. Där jag kan göra om och göra rätt. Inte låta fel personer komma åt mig, få mig att bli såhär skakig och svag.


..


Att hålla ut och kämpa.

Både i privatliv och jobb eller vad det än gäller. Man får vänta till den dagen det lönar sig. Med det vill jag säga grattis till en härlig som gjort sig förtjänt av lite bra nyheter!


...


Ensamhet.

Kan vara underskattat. Det är en salig häxblandning av både tankar och känslor som äter upp mig just nu. Jag tar ett break. Bäddar ner mig i soffan och myser med den 3e och enligt mig den bästa av Underworld filmerna.


Gårdagen.


I woke up with this fear.

Helgen har bestått av: Skratt, vin, drinkar, bakis, för lite sömn, dans, musik och tårar. En salig blandning av allt bra och dåligt!

Jag känner mig tom på ord. Det som har hänt, jag vet inte om det gör mig mest förbannad eller ledsen?


Tulpaner.

Jag älskar tulpaner. Svea också! Halvätna tulpaners vad som är kvar!


Snefylla!

Kan man lugnt påstå. Fyfan va full jag blev igår. Jag har den tendensen att alltid bli antingen klapprak eller inte alls. Förlåt alla drabbade för min snefylla igår!


Kom hem nu mitt älskade älskade hjärta!

Du behövs här! <3


<3


Birthday girl.

Det var många olika faktorer som förstörde MIN dag igår. Frustration, trötthet, irritation, känslan av ensamhet, stress inför framtiden, ålderspanik, saknad av dom närmaste och speciellt känslan av fel. Fel att inte spendera MIN dag med min person om ni fattar? Att den som står mig närmast inte var en del. Jag vet inte. Det var mycket tankar & känslor igår.

Blev iaf bjuden på tacos av fina tjejer på kvällen. Prat, mys och lite skratt :)


Blombud.

Åh vilken fin! Tack tack tack :D


Vilka spån det finns!

Jaaaaa. För sagan om ringer var ju garanterat inte en storsäljande bok långt innan filmerna?

Jag blir mörkrädd av människor ibland.. Allmänbildning?!


Oh My!

Det är klart, jag måste adoptera. Det här måste vara coolaste & sötaste ungen genom tiderna, for sure. Kolla bara smilet på sista bilden, jäklar va tjej hjärtan han kommer få att smälta! Jag tror jag döööör va söt!


Finns det NÅGON...

Som kan se på det här fotot utan att bli tårögd? Jag tror inte det. Så otroligt starkt och fint på samma gång..


Your biggest mistake!

Underworld maraton! 1:an klar, 2 & 3 to go! Kate Beckinsale är ju så sjukt snygg!


Skatteåterbäring.

Dagens bästa: Att logga in på Skatteverket. Det gjorde min dag! Klirrar fint på kontot :D Himla roligt var det också att se intjänade pengar vilket fick mig att inse: Hur fan hann jag med nånting överhuvudtaget förutom att jobba 2011? Stört..


Levande blommor.

Förlåt min bitterhet tidigare..

Jag har inga gröna fingrar. En kaktus kan jag ta död på. Därför består min lägenhet endast av plastblommor, som tur är finns det sjukt fina såna också som ser äkta ut. Eftersom jag inte klarar av att hålla en växt levande passar snittblommor mig perfekt. Dom har sin fulla glans och sen dör dom. Därför har just tulpaner alltid varit min favorit och en bukett tulpaner kan för mig göra skillnad i hela lägenheten!


Wish I stayed.

Idag kom lite av mina smycken :D


Pressad av tid?

Nu får ni som vill ta det här på fel sätt osv. Men jag blir less. Och förbannad, men mest less. Här försöker man styra ihop alla tjejer av två anledningar: Födelsedag & ett efterlängtat besök från Sthlm. Inte ens då! "Vad ska han göra då?" - HAN klarar sig garanterat en kväll utan dig mitt i veckan. "Det är hockey" - EN jäkla match överlever du nog att inte se. "Jag börjar så tidigt dagen efter, börjar 12" - Tanken var INTE fullt ös medvetslös utan lite vin, spel & umgås tillsammans, ALLIHOPA. OSV OSV.. Bara för att man har ett förhållande måste resten av världen stanna upp då? Bara för att man har ett förhållande då kan man inte gå utanför dörren? Jag vet hur det är att vara sådär tokkär och inte vilja vara utan personen, att man blir bekväm och bara vill mysa. Men att ta det såhär långt? Bara för att man har ett förhållande betyder inte det att man inte har ett eget liv också. Man kan fortfarande ha roligt, dricka lite vin eller vad som helst.

Så.. Ursäkta. Fel personer behöver inte ta åt sig. Det här gjorde mig så less bara och jag var tvungen att få ut det. Tack och hej!

You gotta make it stop.

Memories keep haunting me
Help me chase them all away
Close your eyes, turn around
Help me burn it to the ground

Come now, take the blame, it's okey
I don't care, it's all the same,
Watch you all go up in flames


A moment of panic!

Skulle starta mitt älskade hjärta, MacBook PRO - stendöd. Paniken tog över mig och tårarna var till och med nära. Med hjälp av fina kollegor fick jag göra en SMC och vips så vaknade den till liv igen och vilken lycka! Puuuuh!

Förövrigt.. Allt det där i lördags - det känns mer och mer påtagligt & förvirrande ju fler dagar som passerar. Ohälsosamt så in i helvete för mig! Det var ju på väg upp, vad hände?


Twisted USA bikini

Idag kom den äntligen! Weeho! Jag vill börja packa resväskan NU helst :D


I was nothing but nice..

Känslan av att försöka göra nåt bra, vara snäll och bry sig och det överhuvudtaget inte uppskattas eller märks ens. Jahapp. Skitkul!


You make me dizzy running circles in My head!

Jag är mållös. Jag vet överhuvudtaget varken vad jag ska säga eller vad jag ska känna. Allt är ett virrvarr av ord, tankar, minnen, händelser och känslor. Det är som en fruktansvärd tornado i mig just nu.

Den här kvällen har varit den absolut värsta i mitt liv samtidigt som den absolut bästa. Tack vare samma person. Är inte det bara helt sjukt? Den värsta pga "det där" (jag vet inte vad jag ska kalla det och det är oförklarligt). Den bästa pga händelsen, att jag fick känna DET DÄR. Åh herregud, det här är så fruktansvärt onyttigt för mig.

Jag vet varken ut eller in. Jag känner av varje känsla i kroppen som skriker rätt och fel. Problemet är bara att känslorna över det här går åt helt motsatt riktning, går helt tvärtemot vad hjärnan och tankarna säger. Jag kan inte verkställa tankarna i handling så länge jag känner DET DÄR..

Desto mer jag tänker på det desto mer förvirrad blir jag. Men desto mer jag försöker tänka bort det med desto starkare kraft tar det över mig. Allt det här var bra, fel, rätt, dåligt, härligt, efterlängtat, konstigt.. OCH SÅ VIDARE.

Jag fattar inte vad som hände, hur det hände. Jag vet inte om jag är arg eller glad? Ledsen? Lycklig? Tom? Förvirrad är nåt som är säkert att jag är. Jag vet inte alls vad jag kan göra, borde göra, vill göra, ska göra. JAG VET INTE och det får mig att må illa...


Starry eyed.

Jag har varit allmänt borta idag, yr skulle väl vissa kalla det. Fick frågan: "Känner du dig lite splittrad ibland, lite disträ liksom?" Svaret: "Du, ibland vet jag fan inte ens om jag kokar makaroner eller tankar bilen.. Och du vet ju, jag har ju inte ens någon bil! Så ja, du fattar ju.. Näerå, men annars har man väl hyffsad koll? Eeeehh...


I did everything by the book.

No regrets at all, I'm high and I hope you can catch the fall
Welcome to my lecture hall, you can't shake my infection off

Swim until I see the sand, then die as soon as I reach the land
The water's over our hands, what happened to our plans

This is my resurrection, so fuck your resolution
I don't need no protection, I don't need your confusion
Don't know what to believe


Different but the same?

Vissa dagar kan jag få sån fruktansvärd panik och ångest av att vara själv eller rättare sagt att vara ensam. Medans jag andra dagar längtar efter att bara få andas ut och bara vara just det, ensam. Det går upp och ner från dag till dag. Och det är så två extremt starka motsatta känslor i mig när jag känner åt nåt av hållen.




Jag kryper på väggarna snart.

Jag hostar snart upp lungorna genom mun. Jag har seriöst sån fruktansvärd träningsvärk i magen för att jag tar i och spänner mig i hostattackerna. Men framför allt är jag rastlös, så in i helvete! Gaah, rädda mig..

Och apropå ingenting.
"Vem bryr sig, egentligen?" Sa jag.. "Jag bryr mig, om dig.." Sa han.. Inte bara ibland, utan alltid. Och däri låg hela skillnaden!


Hey open wide here comes original sin

Hon har alltid legat mig nära om hjärtat. Idag hörde jag en av hennes låtar, som jag aldrig hört förut och som på nåt sätt liksom fastnade i hjärtat.

He never ever saw it coming at all
It's alright, it's alright, it's alright

Hey open wide here comes original sin
It's alright, it's alright, it's alright
No one's got it all

Power to the people
We don't want it, we want pleasure

And we're trying to be faithful
But we're cheating, cheating, cheating

I'm the hero of this story
I don't need to be saved


Boredom.

Jag är rastlös. Det kryper i kroppen, MEN jag måste vila ut sista dagen så jag blir helt frisk. Tröstshoppar i ren protest.










Getaway..

Hittills hade jag tänkt skippa det pga en riktigt lame lineup. Men nu jäklar börjar dom droppa lite band värda att betala en biljett för. Dagens släpp, Raised Fist, fick mig att inse att dom åtminstone är några jag bara måste ta mig dit för. Oslagbart!

Älskar bilden när han sitter på scen, solen lyser och kolla alla folk. Den är ifrån Getaway 2010 och jag känner liksom stämningen bara av bilden!


500 days of summer.

Woohoo! Första dagen jag inte ligger som en klubbad säl. Vaknade imorse och febern är nog borta, är lite småfryssen bara. Däremot har jag hostat hela natten så jag har ingen feber, men ingen röst heller. Får knappt fram ett ljud :p När rastlösheten kommer vet man också att man är på bättringsvägen. Men jag tänker tvinga mig att fortsätta vila idag också. Har precis krupit ner i soffan till 500 days of summer. Ligger med paddan och letar efter nån fin bikini och nån klänning till Turkiet. Dåligt på den fronten än så länge i alla butiker dock :/


Sann lycka!!

Åååååååhhh! Jag tror jag avlider <3


Where to go?

Känner mig som en bebis just nu. Vaknar. Ligger och tittar i taket en stund. Somnar om. Vaknar. Äter lite. Somnar igen... Med influensan orkar man bara med "basic needs", det är tydligt det.


Dedino.se

Tavlorna ger mig en speciell känsla i kroppen. Dom skulle inte alls passa till resten av min inredning, men ändå. Dom gör mig glad! Synd att dom är så jäkla dyra!


Live and let die.

Jag sträcksov i 18 (!!!) timmar. Har druckit 1 flaska trocadero. 2 L juice. 5 L vatten. Proppat i mig glass, kiwi, vindruvor, Alvedon och smoothie. För mig har sömn, vatten och frukt alltid varit bästa medicinen - men ingenting biter just nu. Känner mig som ett ännu mera slakt idag än igår.


Ett helt okej sätt att vara sjuk på?

Nybadad sjukling, nu kryper jag ner i en nybäddad säng. Med tända ljus, Alvedon, trocadero, vindruvor, kiwi och choklad och kör ett Walking dead maraton!


Part two.

Så var det dags, IGEN. Större delen av förra veckan låg jag förlamad av feber och migrän. Jag skulle lyssnat på kroppen och skippat alkoholen. För imorse när jag vaknade - BOOM. Influensa 2.0... Ännu värre den här omgången! Fick iaf ett litet må bra kit, haha. Jag ska proppa kroppen full med vitaminer och med sömn!


Jag tror att..

Han säger "Du och jag mot världen baby"..


Att uppskatta småsaker.

Känslan att duscha i MIN egen dusch efter att i 5 1/2 vecka duschat på jobbet, hos vänner och på gymmet. Obeskrivligt! Vardagslyx!


Jag bubblar.

Ett ögonblick av lycka. Jag vaknade imorse av ett sms som fick tårar att rinna av ren glädje & lycka. Det nästan gjorde ont för att jag blev så glad. Och det har fortsatt i ett lyckorus hela dagen! När jag kom hem väntade Breaking Dawn på mig på hallgolvet också.


No strings attached.

Om det vore så lätt? Jaja. Fick med mig 6 st fina glas från iittala från jobbet, som jag vann i en säljtävling förra veckan. Så himla fina! Har alltid älskat deras glas :)

Dom ska invigas i helgen om jag lyckas tajma in alla fina för ett pre-birthday firande :)


So I preach this ode to remind myself to keep control

Well I've been
Running round this globe for a coupla spins now
I keep my chin down as time flies and seasons vanish
Hold the self belief to manage grip and seize my canvas
Paint the colour that connects with me and speaks my language
Try to release my baggage be free to relieve the anguish

When it's freezing cold feel the warmth between my
Toes of this earth I walk, creation is what feeds my soul
It can ease the load climbing on the steepest road
So I preach this ode to remind myself to keep control

When it's all too much and I dive to free fall I try
To centre myself on the centre of life's see-saw
I crave the fun times the sunshine entices
Of wandering temptation and unwind my vices
And remember what's at staking staring in the mirror thinking

Well I've been down this road before
It's been one hell of a ride
The challenge is to balance on that fine line
Between the earth and sky
And I will wait for the morning sun till the way is clear as day

It's the hunt for the high the people I've met the places I've seen
The stories I've told the forks in the road chasing my dream
On the brink stop and think I'm telling you dreams
Don't cost a thing I know we all die alone but I feel
Faith within that cosmic link

I surf the starlight where every wish is worthy
Only happy when you've got it often makes you miss the journey
Coincide with chemistry, flow and ride my energy
We'll grow our grass greener than that other side will ever be

Happy with my reflection even though I've done dumb shit
And sometimes I think of stuff keen to get that instant rush
Fiending for that pick me up that's probably why I drink too much
It's not the feeling of the high when you're running round
It's the friends that you find when you're coming down



Some nights!

En välbehövlig myskväll igår med min älskade Andreas. Han kan bete sig, han är en typisk sån där badboy, men när det kommer till vänskap finns det ingenting han inte skulle göra för sina vänner. Han och min historia är lite rolig. Jag vet inte om jag berättat den?

Det var ganska exakt två år sen (?). Jag var på jobbet, det var ganska precis efter att jag och C hade gjort slut. Andreas var en kund som jag hjälpte. Och det liksom klickade. Han frågade efter mitt nr och började höra av sig. Vi gick ut en kväll men han kom in i fel tidpunkt i mitt liv. Hade det inte varit precis efter ett jobbigt uppbrott hade det kanske blivit något helt annat. Men det växte till en stark vänskap och det är jag glad för!

Jaja. Dags att ge sig iväg, mitt härliga humör håller fortfarande i sig. Det tackar vi solen för! :)



Just breathe.


So far away..

Sms krig.. Vad är det svåra i att prata om nånting face to face? Jaja. Nya människor i mitt liv har gett mig en annan synvinkel på saker.. Så jag försöker blåsa av mig sånt där och inte låta det krypa under huden på mig och komma åt mig..

Det blev lite grogg och mys igår hos Emilia. Buzz och Alias. Nånslags utgång var tänkt men kroppen sa ifrån, magen gjorde alldeles för ont. Men jag hade ändå väldigt trevligt och är glad att jag har träffat en person som gör mig glad när världen i vanliga fall är fylld av idioti.


Jahapp.

Fan va bra det går idag om jag får säga det. Kränger massa saker och har härliga kunder! Vill göra nåt kul ikväll innehållande vin i massor men alla ska mysa eller iväg på annat håll. Nåt kul dyker väl upp :) Dags att kämpa sista tiden :D


Things don't go as planned..

Tanken var vin, musik, drinkar och härligt umgänge.. Men huvudvärken sa ifrån! :( Så jag lyssnar för en gångs skull på kroppen, samtidigt som jag är så fruktansvärt rastlös och känner mig sådär miserabelt ensam just nu. Jaja. Imorgon ska jag ha kul vad kroppen än säger, end of discussion!

Så.. Filmmys med mig själv it is! Fick dessutom låna hem en espressomaskin medans min är på lagning vilket bidrar till en gladare Steph imorgon än idag med koffeinsug som aldrig förr.


Now or never..

Första dagen på länge jag reste mig ur sängen utan att i princip svimma av huvudvärken. HALLELUJA!

Tar med min älskling till jobbet för att skickas iväg på service.. Seperationsångest BIG TIME!


Confuzed...

Först var hårfärgen restad på obestämd tid.. Sen igår eftermiddag fick jag mail om att min order av extremfärgen makulerats då den utgått och inte går att få tag på och att jag får tillbaka summan jag betalade.. Idag kom den med posten. Okej? Verkar ha bra koll på Baresso!


You'll never see this again.

I princip tre år har jag haft svart nagellack. Det är diskret, passar till allt men framför allt jag. Rastlös som jag är just nu när jag är sjuk var jag ju tvungen att ändra lite. Knallrosa, bilden gör dom inte rättvisa. Känns ovant som faaan! Hah. Dom lyser :p


I can't get you out of My brain.

Vilken helvetes natt. Illamåendet har hängt över mig och jag har legat skräckslagen att jag ska spy vilken sekund som helst. Vinglade mig upp imorse och skulle ta en cappuccino men mitt hjärta var stendöd. Ringde i panik till Saeco servicecenter och uppgav felkoden - en komponent som brunnit. Jahapp! In på service bara.... Tur att jag har en lillasyster som jobbade på café! Gick dit och fick världens godaste latte serverad med vitchoklad smak, socker chock såhär på morgon men vad gör det :p Nu är jag tillbaka i viloläge i soffan med en snuttande Svea på magen. Vi ska ha twilight maraton :)


Jag förstår inte.

Huvudvärken dämpades liiiiite nån timme. Men sen nu i flera timmar har jag legat däckad i sängen, värre än innan. Klarar knappt av ljuset från mobilen, så otäckt. Och vilket fruktansvärt illamående jag får av huvudvärken, som att jag ska tokspy vilken sekund som helst.. Usch! Nån som har något tips vad man kan göra? :/


You took off..


Going bananas!

Var tvungen att resa mig ur sängen för att köpa mat till Svea som bara skrek. Tänkte att en promenad skulle pigga upp mig. Tröstshoppade lite på stan :)

Min hårfärg jag använder är en så kallad extrem färg och svår att få tag i butik. Den jag hade beställt är restad på obestämd tid och min utväxt ser förjävlig ut. Så fick köpa med mig en vanlig från stan men det blev bra :) Struntade även i den trasiga duschen och hade ett litet mini spa.. Nu känner jag mig som en ny människa, fortfarande med migrän och illamåendet som den framkallar, men ändå. Har även bäddat rent i sängen och ska lägga mig och bara andas en stund. Skönt!


Maybe I'm amazed.

Det går inte att börja beskriva i ord hur dålig jag känner mig. Migränen ger mig sån extrem huvudvärk att jag mår illa och spydde. Fy to the fan! Önskar att jag kunde ligga och mysa med en film, men ljus och ljus får mig att se stjärnor i princip. Ingenting hjälper heller. Alvedon, Ipren, huskurer, migräntabletter - jag har testat allt.


2 1/2 år.

Idag blev det officiellt med en fast anställning på 75%.. Det känns liksom inte sant efter att ha hoppat runt på extra timmar & vikariat i 2 1/2 år. Det spelar ingen roll i timmar egentligen, för jag har alltid jobbat mycket. Men bara att känna att man uppskattas för allt man gjort, att dom vill ha en kvar och framför allt tryggheten en fast tjänst ger. Jag var värd den här bra nyheten och jag är GLAD idag trots att febern och migränen slog till med full kraft under gårdagen..


Word up!

Jag kan komma att hata dig mer men det betyder inte att jag älskar dig mindre! Bara så du vet...


När en dörr stängs öppnas en annan..

Det är fortfarande mycket fel och mycket svart (som jag väljer att kalla det jobbiga) kvar i mitt liv. Men jag börjar känna nåt, efter att ha bara haft ett stort tomrum i mig. Att få åka utomlands med min bästa vän och bara vara hjälper till. Att dessutom få ett bra besked idag hjälpte till ännu mer. Efter 2 1/2 års kämpande, att visa framfötterna och ta ansvar kan jag äntligen andas ut. Allt som händer nu förtjänar jag fan så in i helvete mycket. Dom flesta pusselbitarna har fallit på rätt plats äntligen, även fast det är många kvar.


...


Sisters.

Så olika fast lika. Blod är tjockare än vatten!


Good ones.

Haft en förträfflig helg. Fylld med alkohol och jävlar vad det känns idag efter tvådagars. Men jag har haft roligt :)

Nu är första resan för i år bokad och klar. Den 25/4 drar jag och min andra halva Ida på en veckas välbehövlig semester i Turkiet. Det går inte i ord att beskriva hur mycket jag behöver det här. Få komma bort, vara och andas ut. Kanske är det de här som tar mig ur det här helvetet jag verkar vara fast i. Jag längtar och vill åka NU!


You don't recover from a night like this.

Så J Ä V L A bakis!


Hava!


Tröjan du hatar.

Sol och en cigg. Musik i lurarna! Lite jobb innan det är dags för "hava, i need some vodka, pina coladaaas..."


Lite smått ger mig energi.

Jag har aldrig varit en negativ person egentligen. Har alltid varit fantasifull, sprallig, rastlös & äventyrslysten. Men efter motgång på motgång är det svårt att se det bra i saker och ting. Trots en tuff period i mitt liv just nu, tror jag solen hjälper till att ge mig lite eneri att se glädjen i kommande saker.

♥ In flames på Maxim 26/4
♥ Förhoppningsvis Jay-Z & Kanye West på Globen 26/5 (Hoppet om biljetter är inte borta)
♥ Utomlandsresa i slutet på april med mitt hjärta Ida
♥ Utomlandsresa med min vapendragare Anna

Jag har några få personen som på sina egna sätt gör allt lite lättare. Vissa är nya människor, vissa är flera år gamla vänner, vissa sprider energi på jobbet och vissa kan bara skicka ett sms som vänder en hel dag. Hur som helst är jag tacksam för att ni försöker trots att jag inte är den lättaste att ha och göra med just nu.

PUSS på er! Ni vet vilka ni är som kan ta åt er :)

Sleep tight.

Ä N T L I G E N - är båda sängborden ihop byggda, färdig målade & klara! Nu är det bara den fula fondväggen som ska målas om till vitt samt nya lampor till sängborden som ska köpas.




Drive.

Blev lite snabb spontan shopping sent igår. Fick med mig lite tishor, linnen & ett par nya svarta converse. Det behövdes!












Spare me the questions.