White blank page.

JAG AVLIDER nu.... Dag 7 hemma.. 7 dagar kvar innan jag får träna. Behöver åtminstone bara vara hemma imorgon också innan jag iaf får jobba igen. Och tur att jag äntligen kan äta igen 😍☺️




Lover of the light.

Mitt hjärta blöder bokstavligt talat av kärlek! Min finaste kille fyllde 1 år (tiden går så fort, gosh!), nästan hela släkten var samlad och väääärldens minsta & sötaste tre veckors bebis, ohmy, dog söthetsdöden. Med halva släkten chilenare innebär det mängder av mat och jag är mätt för en månad framöver, haha. Perfekt söndag ❤️ LOVE LOVE LOVE




I'm back and glad to be alive!!

Mitt mörka hår är tillbaka, jag kan svälja, äta & jag är uppe på benen igen, snacka om halleluja moment - I'M BACK FINALLY! 😍 Lyckan och energin är obeskrivlig, LOVE LIFE👌☺️ Och jag ska få träffa riktiga människor som inte är på tv 🙏😂 Mitt livs kärlek, min lilla prins ska firas som blir 1 år 🎈💫💕





Shhh

Midnight kisses. Shooting stars. Secret wishes 💋✨💫




Fighting My way back.

Antibiotikan verkar hjälpa sakta men säkert. Febern sjunker lite däremot är halsen inte förbättrad överhuvudtaget. Jag har åkt på halsfluss flera gånger per år i hela mitt liv men ALDRIG varianten med streptokocker.. It's a FUCKIN pain in the ass!!!

Imorgon är det 8 dagar kvar innan vilan är slut - COUNTDOWN.. Antibiotikan (eller ja det är två) hjälper mot inflammationen i låret så jag kommer vara tillbaka till 100% igen.. Börja om på ruta ett med träningen men utan skador..





FML!!!!




Love of My life.

Firar att jag fick besked & penicillin (men sörjer 10 dagars träningsförbud dock med resultatet av ett helt lår FINALLY! 🙏) med pizza, trocadero & Mannen i mitt liv - The rock 😍 Fredagsmys var det ja!! ☺️😘




Att få order.

Om att äta hur mycket glass jag vill.. Jaaaaa, jag är inte den som är den.. Exakt vad jag tänker göra framför favoritfilmen ❤️




Learn the hardway.

Nu lyssnar ni och lär; Träna ALDRIG när ni är skadad eller har en inflammation i en muskel. Jag har i tre dagar legat nerbäddad nu med över 40 graders feber osv. Imorgon ska jag tillbaka till läkaren för att ta crp prover osv. Håll tummarna att det ser bra ut, för gör det inte de blir det nog en inläggning på sjukhus med antibiotika ;( Det här suger! Sjukskriven i minst 6 dagar nu ;(

Tur jag har så fina vänner. Igår fick jag hemleverans av glass lagom till hockeyn. Idag plingade det på dörren och jag får en platta celsius följt av orden; tänkte att dom skulle få dig att längta efter träning och motivera dig till att bli frisk. Jag har tammefan dom bästa i mitt liv! ❤️







Ord, ord, ord, ord.

"Du är sån stjärna, en riktig inspiration" - kan vara dom finaste orden jag fått i mitt liv... Såna ord, såna människor som inspirerar mig att fortsätta fighta mig fram no matter what!! 




Sjukstuga igen.

Är det bara för att jag är ledig och blir sämre igen? Ska bli sååå spännande att se om jag nånsin vinner över den här förkylningen som envisats i snart tre veckor.

Nu är det soffläge, filt, doftljus i hela lägenheten, alvedon, soppa, ingefära, honung, glass och GTA som gäller - kurering deluxe!!




The things I say.

Karma is only a bitch when you are... You get what you give so give good!! Be nice, be kind, listen, have respect, inspire and motivate. Det är exakt vad jag försöker göra varenda sekund av varenda dag!




My heart is not cold anymore!

Efter ett meddelande som gjorde mig varm i kroppen somnar jag definitivt med ett leende på läpparna.

Man måste tycka om sig själv först, för att andra ska kunna tycka om en. Och när man släpper allt det gamla kommer något nytt. Något spännande och oväntat. Jag fattar inte att jag alltid lyckas träffa dom mest intressanta människor vid dom mest oväntade tillfällena och oväntade platserna.

Godnatt, sleep tight och allt det där. Det ska jag :* ❤️







Vardagslyx!

Det mest mobbade som finns måste vara att äta tacos ensam. Snacka om att man känner sig forever alone och ba "vill du skicka majsen!?" Och svarar sig själv "Corn on it's waaaay!".. Haha!




Secrets

Även hur dum man känner sig, hur rädd man är att berätta för någon om hjärtats hemligheter så måste man göra det. En dag kanske det är försent och då står man där med all ånger.

Jag är glad nu. För två väldigt komplicerade relationer har trasslat sig rätt igen. Den ena krossade mitt hjärta, men det var också tack vare det jag vet ihop och slog mig blodig för att överleva och tack vare honom är jag uppe på benen igen. Det var liksom droppen! Och det gör inte ont i hjärtat längre. Den andra är den person som i två år stöttat och peppat mig, som torkat alla tårarna. Men vi behövde gå åt varsitt håll en stund. Efter nån månads tystnad var det enda rätta att säga; JAG SAKNAR DIG. Och jag är så glad att jag vågade få det sagt. Att dessutom få höra tillbaka: Jag saknar dig med. Jag har tänkt på dig men inte vågat. Balansen är återställd i mitt liv! 

Två olika relationer, två extrema motsatser men också två väldigt viktiga grabbar. Håll aldrig nånting inne! Säg det ni känner och tänker på.

Nu är det sista timmarna jobb innan min monstervecka är över. Den här veckan är fylld med roliga saker; Fika med saknade A, mys med han den där, Amanda kommer och hälsar på från Sthlm, min lilla prins fyller 1 år och det vankas kalas, beardfish på cc-puben. GRYM VECKA med andra ord ❤️





Att avsluta en lång vecka.

Igår blev det fusk, utgång alltså. Och nä, fuck it. Jag har helt tappat lusten och intresset. Spenderar hellre en lördag kväll i soffan eller på gymmet. Men nu vet jag åtminstone de, då kan jag släppa det och fokusera på mig istället. 

Jag förstår inte HUR jag har kunnat gå ut 2-3 gånger i veckan?! Jag har ALDRIG känt mer glädje i kropp & själ, ALDRIG känt mig mer levande, piggare & mer harmonisk. Att vända allt det svarta & hitta tryggheten i mig själv var värt allt jag fått offra. 

"Patience, I know what I will become. Weakness is a choice"

Nu blir det film, mys och kramar :* Bästa som finns! 






Just do it!

Imorse var sängen extra skön! Dags att tagga till jobb följt av träning. 




❤️


 FUCK CANCER!!!!

Lost or forever more.

Blev bjuden på hemmagjord pizza av bästa innan dagens andra träningspass. Muuuums! Snacka om fuskvecka, men jag behövde det med sjukdomar och skador & allt det där. Nu är det sängläge och försöka tagga till sista tre dagarna jobb, är så slut! Sen är jag förvirrad. Hoppades liksom på att det här skulle fortsätta mot något bra, så står man bara här och förstår ingenting.




Kärlek i en dag.

Det spelar egentligen ingen roll om man har jobbhelg eller är ledig när det är fredag! Åh härliga fredag! Dags att se framemot en lugn helg fylld med jobb, träning, mys & återhämtning ☺😘👌




Tonight I wanna feel better.

Så trött så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! It's a bad day, not a bad life.... 👊 Don't let the world change your smile, use your smile to change the world ☺




FUCK FUCK FUCK YOU FUCKING CANCER!!




Train insane or remain the same!





Things Can only get better.

Långa dagar, noll socialt liv. En trött cheeey imorse, vaknade lite till liv tack vare Celsius åtminstone. Försökte mig på en intervall träning idag - ÅT HELVETE. Nu erkänner jag mig besegrad och intar viloläge återigen resten av veckan. Är jag inte bättre på måndag efter 4 dagars vila igen så är det definitivt dags för ett besök hos farbror doktorn, för då är något väldigt fel. En vanlig muskelinflammation borde inte fortsätta vara såhär smärtsam i såhär lång tid.





Frustration deluxe.

Imorse tog jag mig ut på en lugn PW innan jag befann mig på jobbet 07 för inventering i 12 timmar. PW:N gick bra och efter jobbet kände jag att jag skulle testa att köra hårdare och få lite luft i hjärnan efter en hel dags blippande på sisådär 45.000 artiklar. Jag höll på att börja grina sista biten hem på grund av frustration och smärta. Jag är så förbannad så jag vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara slänga nåt hårt på första bästa. Axeln som är skadad och gör att jag inte kan köra hårt på gymmet med tunga vikter, förkylningen som envisas och vägrar släppa samt låret som fått vila 4 dagar kan FUCK OFF AND DIE eftersom det vägrar läka. Ordination från nära & kära träningsfreak är TOTAL VILA. Jag bryter ihop, sammanbrott på riktigt. Jag känner ju hur kroppen är full av energi, pepp och vilja men skada på skada avlöser varann. FUCK IT!!!!!

Fick åtminstone hem påfyllning av bästa Celsius idag. Mer än en platta :D Men dom lär ju inte användas på ett tag...

Aja. Till nåt helt annat. Det här med inventering är såååå mysigt. Få umgås med exakt alla samtidigt, i vanliga kläder och utan kunder. Gick bra. Men fortsättning följer imorgon. Ett 12 timmars pass återigen för att hinna lösa alla diffar från dagen, suck. 






Shopping.

Känns som att 80% av min garderob nowdays består av träningskläder. Lika skafferiet, 90% av kosttillskott :p

Därför la jag en beställning och fyllde på! Kom nååååångång! ❤ 

Celsius gör verkligen underverk när man är lite segstartad. Ska även köpa mig en platta Vemma av Jessica som är liknande men som som innehåller alla viktiga vitaminer du behöver få i dig på en dag. Proteinpulvret är ett av dom bästa jag testat men smakar däremot sådär. PWO:N är FREAKIN' awesome verkligen för en billig peng dessutom. Ger ett extremt bra pump, fokus och energi under träningen. Inte mycket stickningar heller som av andra och ingen crash heller. Try it! Den sista monohydraten blir en nyhet för mig men bara hört bra om den. 









Att vara sjuk kan vara okej ibland ändå.

Sängläge. Te, juice, hills maraton. Höst, nerbäddad under en filt och regnet som smattrade mot fönstret - underbart. 

Sen tog rastlösheten över och det blev en lugn promenad bland löven, frisk höstluft i lungorna och en kopp varmchoklad i handen tillsammans med fint sällskap :*

Nyss fick jag hemleverans av en påse innehållande 99% av min favorit Lysmelk. Jag är så bortskämd med fina människor så ni förstår nog inte, som om Gud placerade jordens bästa personer i min närhet som ger mig kärlek! ❤

Perfekt tajming dessutom med godiset, till mitt Jason statham maraton, muuums ;)






Brutal kurering.

Idag gav kroppen upp och jag fick gå hem från jobbet, det händer ALDRIG att jag går hem eller är hemma om det inte är extremt illa. Nerbäddad med film, vitaminer, choklad och tända ljus i hela lägenheten. Är ledig imorgon och ska kurera mig, måste bli frisk imorgon eftersom det sen väntar ca 70 timmar jobb i sträck...





I NEED some butterflies!

Seg och lång dag på jobbet. Febrig och jävlig...

Först var kvällen planerad med kurerering. Sen blev de ett glas (HÖR & HÄPNA!!!) rötjut med syster som påpekade att rödvin innehåller en av dom kraftigaste antioxidanten som verkar anti inflammatoriskt och virushämmande - HEEEY vem är jag att säga emot sån fakta?! Sen tänkte jag hänga med Micke & Anton ut nykter. Sen ångrade jag mig och skulle bädda ner mig med film. Vilket i slutändan resulterade i en efterlängtad filmdejt. Harmoni, grym film och kramar. Bättre lördag kunde jag inte fått! Känner mig skapligt nöjd. Sen att självaste Tom Hardy (My BABE!) himself gick in och gillade min bild på insta gjorde ju inte kvällen mer awesome! :*

Skapligt mörkrädd var jag när jag skulle hämta fylle föräldrarna mitt ute i skogen i Bönan. Trodde seriöst att det skulle komma både monster och zombies ur skogen, FYYY! Scary shit för världens mest mörkrädda person!







What to do with one?




Fredagsmys

Kan definitivt vänja mig vid det här med nyktra & lugna helger ❤ Filmmys it is!


True ❤

Ibland vill man bara inte kliva upp :( Celcius do your magic! :* Dags att ladda upp med Alvedon, kanjang & halstabletter så jag orkar mig igenom jobb till 19.. Tur att Avicii's nya album True som släpps idag gör mig glad :) Awesome!




Bff med Kan jang.

Åh dagen började ju sååååå bra.

Okej kiddos, lyssna och lär; Är du skadad och har inflammation i en muskel - TRÄNA INTE. Min inflammation i låret resulterade i att under dagen bröt en monsterförkylning ut i kroppen. Huvudvärken från helvetet, knivar i halsen och feber. Känner mig totalt slaktad! Torsdagsmys med Kan jang istället för kramar, jahapp. 





Ett försök.

Trots liniment och lindat lår höll det inte. Började nästan grina sista biten hem. Inflammationen har nu spridit sig ända upp till höften. FUCK FUCK FUCK!!!

Men jag är så jävla glad ändå. Efter ett otroligt peppande mail imorse från en tjej som tokberömde mig och frågade mig hur jag gör, hur jag tränar osv. Och folk säger att det är mycket näthat nu för tiden?! Jag har ALDRIG fått så mycket pepp & motivation förr. Det är såna där ord som får mig ännu mer motiverad och mer taggad än nånsin. LYCKA!



Mitt nya beroende!

Havregrynsgröt med bär. AVLIDER va gott! 




Bästismys.

Mötte upp min fina för ett sista mys innan hon lämnar mig för Sthlm igen. Men om exakt två veckor är hon tillbaka för en snabbvisit igen, längtar redan. Önskar hon bodde här så jag kunde ha henne nära varje dag ❤




MIN RESA!!!!!

Jag har fruktansvärt långt kvar men jag har också kommit en bra jävla bit på vägen. Nu gäller det att få in maten i vardagen så kroppen orkar bygga mer muskler. Jag har viljan och min resa räknas!

La upp bilden på insta & fb och såååååå mycket fina kommentarer och mail jag har fått idag, blir helt rörd. Att våga blotta sig själv på det här sättet trots att jag mådde illa när jag la upp bilden, att få gensvar att jag är en inspiration - DÅ försvann min rädsla. Ingen kan säga till mig att nånting är omöjligt. Från 77 kg till 46!!!! För att inte tala om alla andra hinder jag tagit mig igenom. Jag har haft stöd av vänner och familj men i slutändan är det JAG och ingen annan som rest mig upp och borstat bort gruset från knäna. 

Jag har offrat mycket men jag har fått mer tillbaka. När jag ser hur långt jag kommit är jag mer motiverad än någonsin. Träna MER, HÅRDARE och TYNGRE. Nu jävlar kör vi!




Me, myself and I.

Jag har ändrat vanor och rutiner. Jag har blivit bättre på att säga ifrån när nåt inte känns rätt eller när någon inte behandlar mig bra. Jag har lärt mig att stänga ute personer och saker som tar min energi och lärt mig uppskatta varenda liten sak som ger mig energi. Jag har hittat min harmoni genom små men många många förändringar i mitt liv. Jag har gjort misstag och jag kommer fortsätta göra misstag eftersom inte jag eller nån annan är perfekt. Men jag har lärt mig att stå för mina misstag och lära mig av dom.

Jag är inte i närheten samma person som för 5 år sen. Eller för 3 år sen. Inte i närheten samma Steph som för ett år sen. Inte ens ett halvår sen. Jag har gått igenom mer än vad en person i min ålder borde ha behövt. Samtidigt är jag ödmjukare och mer förstående mot andra människor idag eftersom man aldrig kan döma en människa eftersom man inte vet hela historien bakom.

Jag har hittat mina gränser, mina tryggheter, mina svagheter och min styrka. När man accepterat alla dom flyter resten på.








COUNTDOWN

Nästan ett års väntan är äntligen över!!!




I do it My way!!!

Två mils intervall träning. PW, löpning, benböj, upphopp, plankor & sit-ups. Ett awesome träningspass imorse med andra ord alltså.

Köpte hem ett par nya träningsskor för att få ännu mer fart på benen samt en pulsklocka för att få kontroll på både puls och förbränning bättre. NU KÖR VI!!!!! 

Mitt mål den här veckan var 7 mil men jag inser att med den här farten ökar jag målet till 10 innan veckan är slut, baaam! Däremot är låret fortfarande inte ett dugg okej, men med tigerbalsam innan och efter har träningen fungerat ändå. 







I decide now!

Rutiner på mat var det ja. Idag har jag tvingat i mig massor med mat. 2 större mål och två mindre, vilket är extremt mycket för mig. Men jag ska göra det, jag ska klara det! Långdag på jobbet men kände ändå efteråt att en lugnare PW och lite frisk luft skulle göra mig gott. Resultatet? Euphoria när benen hade sånt extremt krut i sig och det inte tog stop. Trots skadan i låret öste dom på och slog PB. Den här veckans mål är 7 mil och idag är två klara, LOVE IT. Nu dör jag lycklig med kvarg, bär och valnötter. FOODPORN! 





Morning glory.

En ny vecka. Och jag sitter här och tvingar i mig frukost, nya matvanor var det ju. KÄMPA PÅ!! Träningen är också done så snart är jag redo för en långdag på jobbet! :)




What if.

Jag är en sån som tror på ödet. Ibland vill man en sak men ödet en annan. Myset blev återigen inställt. Om man på lite mer än två veckor ALLTID lyckas få något att komma i mellan är det nog inte ödet att det ska ske. Då ska det inte vara så svårt. Men jag är inte bitter för de :) Fick spendera lite tid med min härliga vän Jonas istället. 

Nu är det sovdags innan det är tidig träning innan 10 timmar jobb. Kämpa! Och snälla låret håll imorgon, jag behöver ett bra träningspass utan smärta!



I still believe

Jaha, det planerade forever alone bakis söndagskvällen blev en spontan filmkväll och mys istället :* Bara att lägga på charmen då ;)




Att våga ta kontroll.

To-DO listan jag fick i början av sommaren av Moa var "måsten" för att ta mig upp på fötter. Allt på den är bockat och klart. Jag satt och tänkte ut en ny, som inte är några måsten. Snarare önskningar och mål jag ska sikta på!

Läsa upp dom två sista ämnena. Ta mc kort. Fokusera på jobbet och vara den bästa jag varje dag. Sova mer och längre. Vårda mina nära och kära bättre som i två år stöttat mig dygnet runt. Ta tag i det sista med magsåret och ätstörningen - få till ordentliga och hälsosammare matrutiner. Ta tag i mitt alkohol problem. Sist men inte minst träna mer, hårdare och tyngre.


Ideal relationship!


HATE THAT FUCKING RADAR.

Så jäkla sant. Så typiskt killar. Komma här och försöka riva upp allting. NEJ TACK!


Jaktmöte.

Igår var det fullt ös. Kul hade vi :) Däremot kände jag hur mättad jag är på fest & krogen. På alkohol! Jag behöver lägga den på hyllan inser jag, det är inte hälsosamt längre.


Survival.

Ledig helg vilket innebar en lång sovmorgon, kaffe & mys i sängen.

Igår kväll hade jag en sån där riktig mysfredag. Tog en lång PW efter jobbet, tog en lång varm dusch, smörjde in mig med bästa body butter från Body shop, tände doftljus i hela lägenheten, kröp ner i en nybäddad säng med bästa boken. Sämre fredagar har man ju haft :*

Senaste dagarna har bestått av jobb, träning och middag på fullriggaren med bästa kollegorna :) En grym vecka UTAN cigg, heja mig.

Däremot ikväll är det festligheter eftersom min pärla Jessica fyllt år. Kommer garanterat fuskas med både alkohol och nån cigg!


My everyday life right now.


En spårad helg.

Blackouts deluxe i lördags, men tror vi hade roligt ;D Nu är det lugnare tider framför mig och slutrökt vilket har gått så fruktansvärt bra. Ger man sig fan på nåt så går vad som helst! Tog sista ciggen i lördagsnatt och sen dess har det inte ens funnits en tanke på nån igen. Flyttstädningen i söndags var vidrig med bakfyllan från helvetet men skönt att allt är över nu.