Resfeber.

Snart lämnar jag höstvädret för sol och 30 grader :D Ha det fint mina fina!


Somebody that I used to know.


Idag är en sån där dag.

Trots att jag inte är bakis ligger den där återkommande söndagsångesten och gnager i mig. Över nåt, jag vet vad men jag kan varken påverka eller göra nånting alls åt det. Jag hoppas verkligen att Turkiet tar bort tankarna på annat håll, till och med att dom kanske stannar kvar där?! Det känns omöjligt men är det någon som kan lyckas så är det Ida..


I WISH!

Jag är så trött på sms krig om ingenting. Fattar inte alls?


I don't even need You that much.

Jag blir överöst med pepp sms men jag kan behöva vila en helg, så det är vad jag ska göra. Ska laga tacogratäng med Johan, färga håret, packa klart och bara vara.

Förresten, färgen jag köpte heter mörkblond... Är dom färgblinda? Det där är väl inte blont nånstans? BRUNT!


MYS!

Snart kommer J hit och håller mig sällskap :) Jag är slut som människa..


Vad hände?

Hahahahh, jag DÖÖÖR. Alla verkar hitta mina saker här och där. Jäkla tur att J hittade mina nycklar som låg på dansgolvet på Allstar igår. Hur fan kom dom dit?


SM-GULD 2012

Jag hade nog den bästa kvällen igår hittills på 2012. Tre peppade tjejer satt som nålar med dåliga marginaler till en hjärtattack hemma hos mig och svepte vin och tittade matchen. Sen kom Anna o Co förbi. Härlig förfest och jag har nog aldrig varit så pepp. Dansade slut på oss själva på Slick och avslutade på Allstar med ett härligt gäng. Bästa kvällen!


PEPP

Fy va pepp jag är. Ge mig vinet nudå!


1... 2.... 3:e gången gillt!

Ikväll måste vi väl ändå få Guldfest?! Vin och hockey hemma hos mig med några härliga!

Och jag måste bara säga tack tack taaack Malin & Anja för att ni skrapar ihop alkohol till mig så jag också kan gå ut och festa! Bäst! Jag är aspepp! :D


Värme i hjärtat.

Jag saknar er gobitar!


Dive for your dreams.

Smskrig. Frustration. Nybäddat. Skärgårdsdoktorn. Trötthet. Bra kväll? Avgör själva.

Avslutar kvällen med en text ur en av mina favoritlåtar med mitt absoluta favoritband Rise Against.

"All because of you, I believe in angels.
Not the kind with wings, no, not the kind with halos. The kind that bring you home, when home becomes a strange place. I'll follow your voice, all you have to do is shout it out."



Troble is a friend.

Jag önskar att vädret kunde motsvara mitt humör idag. Jag fick istället dra för persiennerna. Som jag hade velat ha & behövt regn idag, ett riktigt jäkla ösregn ni vet? Jag har iaf Butterfly effect maraton. Mys!


Wordfeud

Alltså nu kommer ett nördigt inlägg. Men jag blir irriterad och äcklad. För oss som bara vill spela lite, nej det är omöjligt. Utan att nå äckliga ensamma idioter som inte kan få nåt i verkligheten ska sitta och dryga. FÖRSVINN.


I miss You.

"The human body is designed to compensate for loss it does, so it no longer needs the things that can’t have. But sometimes the loss is so great and the body can’t compensate on its own"


In the beginning.

"The human body is made up of systems that keep it alive. There’s the one that keeps you breathing and the one that keeps you standing. The one that makes you hungry and the one that makes you happy. They’re all connected. Take a piece out and everything else falls apart. And it’s only when our support systems look like they might fail us that we realize how much we depended on them all along.”


..


En tomhet.

Tror hela Gävle tappade andan och känner den tomheten jag känner nu.

Det enda positiva om man får säga så är att jag slipper jobba öppning-stängning bakis! Hmm, det hade det varit värt..

Och förresten. Det är lugnt ändå, guldet kommer hem. Troligt att dom förlorar 3 matcher i rad? Eh, NÄE!


Gävle har fått storhets..

Haha, fast det är ju sanningen! Skönt att sätta upp skylten innan matchen ens börjat. GO GO GO. Ikväll ska guldet hem och det firas isåfall med en utgång med härliga tjejerna! Bäst söndag!


En sekund kan förändra ens liv.

Jag har precis kommit hem från vad jag utan tvekan beskriver som den värsta kvällen i mitt liv. Jag hat varit så jävla förbannad att det inte finns ord att beskriva, jag har försökt mitt bästa att finnas där, stötta och "förstå" (nåt man aldrig kommer kunna göra om man inte utsatts själv), gråtit floder av tårar samtidigt som jag har känt så mycket kärlek för en människa jag aldrig nånsin hört talas om eller träffas. Att nåt sånt här händer är inte okej. DET FÅR FÖR FAN INTE HÄNDA!!!!!!!!!


Fireball.

Från regn, opepp och less på livet till sol, glädje, snygga tjejer, glädje och pepp.

Och ni. Jag har funderat så länge om man kan kolsyra vatten i sodastream och groggs på det. Hällde i lite Fun light Wild Berries och YUMMIIIIIE!

Skål fina ni!


Och vad gör jag?

När jag redan har ont i magen pga att jag varit för deppig för att äta och att jag för tillfället känner mig som en sumobrottare.. Jo, jag "lagar" middag....... FY TO THE FAN


Att känna att nånting inte stämmer..

Att nånting liksom saknas på något vis.. Senaste dagarna har varit katastrof. Jag är LESS just nu.

Jag är less på kylan. Jag är less på vädret. Jag är less på att ha ont i magen konstant. Jag är less på huvudvärk. Jag är less på att vara trött och inte ha nån energi. Jag är less på att hoppas. Jag är less på att känna mig ensam. Jag är less på att vänta. Jag är less på min lägenhet. Jag är less på att sakna. Jag är less att jag för tillfället känner mig som en tom kartong som inte känner glädje för nånting. Jag är less att det går upp och ner från dag till dag, vecka till vecka. Jag är less på att ha ångest över att mitt träningskort ligger och dammar. Jag är less på att jag för tillfället inte har nån vilja eller flow att sälja. Jag är less att inte kunna äta normalt. Jag är less på att underprestera. Jag är less på att känna att jag inte når fram, inte räcker. Jag är less på att jag vet att jag förmodligen aldrig kommer kunna se mig i spegeln och känna mig nöjd på riktigt. Jag är less över att det känns som att jag jobbar dygnet runt, inte får nåt för det och är luspank såhär långt innan lön.

Förlåt för det mest negativa inlägget nånsin.. Men jag är bara helt enkelt less!


Det sötaste jag sett.

Åkte hem till T's familj för att lämna lite saker till hans lillasyster. Hon fick ju en liten pomerian i julklapp.. Och jag dog, på fläcken. Jade var det sötaste jag någonsin sett!!


Down.

Efter en liten stunds av någon sorts lycka (så nära man kan komma det i mitt fall), är jag återigen sådär otroligt DOWN. Det gör mig frustrerad, jag vill så mycket men det räcker aldrig fram.

Och du. Jag vet fan inte vad jag ska göra med dig. BETE DIG FÖR FAAA-N!


Inte beredd att hålla med riktigt.

The no. 188 rule of a lady: The less you care, the happier you Will be.


Guldet ett steg närmare sitt hem.

För att vara norrlänningar får man ju onekligen säga att det gått hett till på isen.. HERREGUD, det var så mycket testosteron i den där ishallen att man hade förvandlats till kille bara av att sätta foten på isen.


Where have You been?

Vissa människor runt om oss har så starka energier att deras närvaro stannar även fast de försvunnit för längesen.


I'm the same as I was in your arm.

Chase all of those memories away,
save them all for another day.
Don't you remember it was rain that drowned you.


Alcatraz.

Jag föredrar serier framför film. Och jäklar vilken bra serie jag plöjer igenom nu.


Runnin', runnin' home

But every twice in a while
It feels like I'm runnin' and life is the miles
Yeah, but until the lights dim and down
I'll be runnin' around, runnin'

At their mercy but somehow it ain't enough
Readin' all the red lights tryin' not to give up
But I don't know how long it's gonna last

It's almost over now, I say, it's almost over now
The end is gettin' closer now
Better do what you're suppose to
'Cause the world is oh, so short to die, yeah


Fear.

"Your skin may tear, and your bones may break, but your soul? Your soul can never be irreversily damaged." Man kan ju hoppas att det är så, just nu känns det inte så. Kommer jag vara såhär, skadad liksom, alltid? Kommer det alltid vara som ett hål, ett tomrum i mig?


Påskmiddag 2.

Hos coola faster denna gång :)


Gårdagen.


Dålig karaktär.

Som jag har.. Fan, det här fatta man ju. ÖPPNA ELLER INTE ÖPPNA!!?


Maybe I need some rehab or maybe just need some sleep?

Om vi säger såhär. Vi har firat påsken med dunder och med brak. Jag är så sjukt förstörd som människa, men på ett bra sätt för jag har haft en sjukt rolig påskhelg. Vi har kört all in, dansat, skrattat och shottat i mängder. Nu slänger jag in handduken för i år och åker & äter påskmiddag om en stund hos faster. Sen blir det rehab i soffan! Tack allihopa som varit med under dom här dagarna :)


Hava, I need some vodka!

Så överpepp som jag varit hela dagen har jag väl aldrig varit med om. Tog en powernap på eftermiddagen bara för att få tiden att gå. Blev glad när väckarklockan ringde 16 och jag kunde hoppa in i duschen och göra mig iordning. Nu kommer mina härliga strax!

Glad påsk på er gobitar!


En känsla av lugn.

Jag är en hysterisk människa. Jag har aldrig hittat det där inre lugnet. Jag är konstant stressad, orolig och förvirrad. Jag hittar liksom aldrig hem.

Men i mamma & pappas sovrum, kan jag sätta mig i 5 min och känna det där jag letar efter. Trygghet, andas ut, ett lugn, frid, ro och hem. Jag älskar det rummet och känslan jag får av de!


Påsk.

Igår fick jag till en sån där sprudlande lyckorus fylla tack vare lite bubbel. Jag hade en sjukt bra kväll! Men fy i helvete va bakis jag var idag, det var katastrofalt illa alltså. Men det var det värt :)

Varit hos mamma & pappa med en stor del av släkten för ett sjukt gott påskbord. Jag har tur! Och jag är glad för att jag har en fantastisk och trygg familj & släkt att luta mig mot med en sån stark sammanhållning av kärlek. Vi alla har haft ett helvetes år men vi kan sitta där och må bra. Skratta tillsammans och prata om allt mellan himmel och jord. Så mycket kärlek jag har för er! Och det bästa av allt var att min finaste kusin Maja var hemma från Oslo och hälsade på. Hon är så saknad!

Nu är jag nerbäddad, helt slut. Laddar om krafterna för all in imorgon ;) Sjukt överpepp! Lär lugna mig annars kommer det att sluta i katastrof :p

Godnatt fina.


Juni, juli, augusti.

Jag vill ha löprundor i shorts och tischa i kvällssolen. Jag vill sitta i en bikini på en brygga och lyssna på vågornas klunkande. Jag vill äta jordgubbar och dricka rosevin på en filt med goda vänner. Jag vill se havets glitter. Jag vill dansa mig svettig under bar himmel till en sjudundrandes konsert. Jag vill känna blommornas & gräsets doft, vindens sus i björkarna och solens värme ända in till hjärtat. Jag vill, jag vill, jag vill. NU! Älskade sommar, jag längtar efter dig.


Jag är redo för helg..

Påskgodis i allra högsta grad ;)


Guldet ska hem!

Fyfan. Jag har inga naglar kvar, jag har suttit i soffan, hoppat upp & ner. Skrikit i min ensamhet. Hjärtat slog en volt och en liten tår rann nerför kinden. OH MY!


Fundering.

If a turtle loses it's shell, is he naked or is he homeless?


Uuh.

The girl with the dragon tattoo.. Ursäkta? Katastrofalt dålig jämfört med svenska originalet. Tur att Daniel Craig åtminstone är sjukt snygg.

Nu har jag krupit ner i sängen. Håret är nyfärgat, jag har liiiite färg på kroppen efter att ha solat solarium, jag har peelat kroppen, snärjt in mig med hallon body butter från Body shop och har precis lagt mig i min nybäddade säng med lite godis. Underbart! Verkar ha variation på godiset förresten? Lysmelk för hela slanten! :D


Min energi har lämnat mig för dagen.

Sen 8 imorse har jag flängt runt. Nu satt jag mig ner och jag skulle kunna somna på sekunden! Har bäddat ner mig i soffan med godis & bra filmer :D


Patience.


Roses.

En ny matta till köket.. Tyvärr är golvet så jävla fult, men nu syns det ju mindre iaf..


The very next day.

Jag fick mina kramar igår och mitt sällskap. Bästa J kom hit och tittade på huvudjägarna med mig som jag helt ärligt inte alls vet vad jag tyckte om. Jag tror jag tycker den var grym? Fast annorlunda. Eller nåt?

Idag ska det betalas räkningar. Det ska tvättas. Städas. Röja garderober. Solas solarium. Färga håret. Osv! Skönt i det här ovädret att mysa hemma :)

Var ju ut med familjen och käkade i fredags, firade min födelsedag i efterskott. Var på bakfickan och oj va jag kan rekommendera det, varmt! Mums! Fick lite försenade födelsedagspresenter också. Bäst av allt är att jag ska stå där och se mitt livs kärlek uppträda återigen!


Regina Spektor.

Åh. Nu har hon ju fastnat i mig igen! FANTASTISK!


Brinn hjärta brinn..

Jag saknar nån. Jag önskar liksom att jag hade nån slags närhet, nån att bara krama. Eller någon jag liksom vill krama om, som gör mig glad. Någon som kunde få mig att känna det där, som jag inte kommer ihåg hur det känns. Någon som kunde ta mig upp ur det här svarta hålet som han grävde åt mig. Speciellt idag. Bakisångesten slog omkull mig med full kraft nu :/

Aja. Lite bilder från igår bjuder jag på, överlag en BRA kväll :)