Skål!

Visst sa jag att jag är överpepp? Laddar hemma med drinkar & Tiësto, nu kör vi!


En midsommarnatts dröm?

Spenderade midsommar hos Elin & Tommie ute i Mackmyra som förra året. Ett jäkla blandat gäng med både vänner, jobbisar, främlingar, unga, gamla & idioter. Överlag en okej kväll med några toppar och några downs, det hör väl till antar jag?!

Nu laddar vi om och kör ikväll.. Överpepp tjej!


Midsommarstress!

Har typ 5 alternativ. Hittade detta nedan på Vila idag, vad tror vi? Och efter flera månaders letande hittade jag en perfekt väska. Vilket var i sista minuten då min älskade hängt med i två år nu och var inne på sista andetaget..


Hejdå världen.

Bästa sättet att rensa tankarna & få ut lite aggressioner!


Jag hade en bra helg.

Tror aldrig jag dansat så mycket som till Summerthirst på Allstar i lördags. Fredags var nästan lika bra också! :)

Nu taggar vi midsommar!


Idag är ingen vanlig dag..

För det är Annas födelsedag! Grattis älskade älskade vän <3 Genom vått & torrt, bra som dåligt. Tvivlar inte på att du får världens bästa födelsedag på Summerburst!


Nerbäddad.

Med juice, en bra bok och jag låtsas att det regnar ute..


Idag är en sån där dag

Nånting slog omkull mig. Har nog aldrig gråtit så många tårar på en och samma dag utan att ens förstå varför egentligen..


En del av mitt hjärta, kommer alltid slå för dig.

Middag & en pratstund. Tårar, skratt, vänskap, frustration, irritation & kärlek. En mix av bra och dåligt.

Hur mycket man än vill hjälpa och stötta så kanske man ibland måste släppa taget om någon, för att inte stjälpa.. Sig själv. Det är inte lätt. Och det gör ont. Men ibland måste man.


Dansa, pausa!


Kung helg!

Skratt, sälj, vin, middag, dans, tårar, världens bästa kollegor och leverantörer. En salig blandning av mycket bra och dåligt.


En spontantisdag.


Något bra i allt dåligt.

Jag är supernöjd! Duktiga Hella på Maggans Salonger :)


Energi.

Att få ett fint sms av en fin vän gjorde min dag. Det var som att få en stor glad energiboll rätt i magen! Och vissa människor skulle jag verkligen gå genom eld och vatten för.


Hold on be strong.

Ska det här fortsätta kastar jag snart in handduken. Sjukt påfrestande morgon med tårar jag trodde aldrig nånsin skulle ta slut. Det är egentligen tack vare att personen i fråga känner mig utan och innan, vet exakt vilka punkter den ska trycka på för att det ska kännas.

Jag fattar inte hur allt kunde vända så fort. Från hyfsat okej för några veckor sen till uthärdligt dåligt fram till det här - outhärdligt katastrof. Jag fattar inte. Jag vill inte lämna min "trygga" säng överhuvudtaget. För att nämna något positivt: Ja, jag älskar vädret just nu. Det kunde inte komma lägligare, det känns bättre då på något skruvat sätt..