Buried Alive.

Ibland måste man skada Sig själv så mycket att man går sönder helt för att i framtiden kunna läka och komma ut som en ny, starkare person på andra sidan. Det var exakt vad jag gjorde ikväll. Jag bröt med den enda personen jag litat till på 200%, den enda personen jag lutat mig åt när vågorna svajat för högt. Den här personen är utan tvekan den absolut finaste, härligaste, snällaste & roligaste människan jag nånsin träffat vilket gjorde allt så svårt. Men det finns en historia, och så länge den historisk ligger kvar & gnager kommer jag aldrig ta mig bort från allt det svarta. Personen ifråga gör mycket, MYCKET, mer bra för mig än skada, men det är fortfarande en liten del av historien som skadar mig och hela tiden drar mig lite tillbaka. Man måste våga släppa tryggheten & falla fritt ibland. Hur fruktansvärt ont det än gör. Ikväll tänker jag ligga i soffan, dricka vin och gråta ögonen ur mig - det är okej. För att imorgon försöka vakna utan bagage. För att imorgon börja vandra ensam, på MIN egen snåriga väg och inte falla tillbaka på nån annan för att det är lättare. Just nu gör det ont, att "förlora" sin absolut bästa bästa vän och jag har svårt att se hur jag ska ta mig ur det men jag måste utan att se tillbaka.


Tuffa tider.

Åh herregud vilket kaos allt blev, borde inte vara förvånad. Tårar, panik, ångest, andnöd, sjukhusbesök, sömnbrist avslutades med hp-maraton. Jag hade sån sprängande huvudvärk imorse och ögonen sved, var uppsvällda och knallröda efter ingen sömn och för många tårar. Var ett helvetes projekt att överhuvudtaget resa mig ur sängen och hämta en kopp kaffe. Känns som att jag varit på studentkryssning i en månad eller som att ett tåg kört över mig och backat tillbaka och sen kört över mig igen. Och kommentarer jag fått tidigare "men hur kan du gå och jobba om du mår så dåligt!!?".. Det handlar om okunskap. Depression är inte alltid ner. Sen anledningen till att jag tar mig iväg till jobbet är flera avdelningar: Jag trivs sjukt bra, jag känner mig trygg där, de flesta av mina närmsta vänner är där utifall jag får en svacka och det får mig att tänka på annat.


Haha!


Troubleminded.

Att jag ALDRIG lär mig. Jag känner min kropp rätt väl nu, har lärt mig skilja på känslorna som flödar igenom. Trots det lyckades jag missa tecknen idag och nu när jag tänker tillbaka på dagen ser jag ju allt så tydligt - jag borde vetat bättre. Jag antar att det kallas önsketänkande. Att kunna göra sig iordning, dricka ett glas vin och gå ut och ha roligt. För andra är det en basis grej, nåt dom inte behöver tänka så mycket på. För mig är det ett oerhört projekt att ta mig ut och iväg. Det var längesen och jag hade glömt hur det kändes. Satt på golvet och sminkade mig när ingen tår blev en, en blev två, två blev fyra, fyra blev åtta tills dom tillslut sprutade hejdlöst utan kontroll. Med tårarna kom panikångestattacken och en känsla av ett par händer som höll runt min hals och försökte kväva ihjäl mig. Att vara 25 år och behöva gå igenom något dylikt är fruktansvärt, att inte kunna leva ett normalt liv pga andras misstag. Att ligga där på golvet och tvinga fram nåt enstaka andetag och på riktigt vara övertygad om att nu kommer jag dö här på golvet. DET ÄR FRUKTANSVÄRT, det går inte att beskriva hur det känns i närheten ens.

Och sen samhällets och människors syn på "depression".. Depression tas inte på allvar och fortfarande är tabu. Depression är inget man ska skämmas över, det är en sjukdom som vilken annan sjukdom. Skulle nån säga till en cancersjuk person -ryck upp dig för fan!? Skulle nån säga till någon som har Alzhemiers att nu är det dags att börja använda hjärnan lite? Skulle nån säga till någon som har Parkinsons syndrom att de borde räta lite på sig och skynda på lite när de går? Jag tror faktiskt inte det.


Ett spel.

Jag är så förbannat jäkla less på att jag ALLTID är den snälla vilket logiskt också resulterar i att jag ALLTID är den som blir sårad och ledsen. Jag är så less att spela trevlig & försöka när man inte får nånting tillbaka.

Kolla bara på vad min snällhet gav mig sista året, ingenting tillbaka förutom en fetjävla smäll i ansiktet typ.. Att försöka ge allt och bara få skit tillbaka kastat på sig, det var precis vad jag fick utan anledning och av människor man litade på innan & utan och förväntade sig det som minst av. Fast det gått så lång tid nu kommer jag nog aldrig förstå hur man kan göra så mot en "vän", hur man kan behandla någon så nånsin vem det än är.

Näh! Jag blir mörkrädd på riktigt över hur vuxna människor beter sig. Jag tror på karma, jag tror på att livet blir lättare om man är ödmjuk, trevlig och snäll.

Jag tycker att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad och jag förstår inte för nåt i världen att en sån simpel sak (borde vara lika lätt som att gå eller andas) verkar omöjligt för vissa. Tänk på det - behandla Andra som ni själv vill bli behandlad tillbaka!!

Nu ska jag dricka mitt vin, spela spel & lägga på det största leendet jag har, vara glad och njuta av ÄKTA fina vänners sällskap ❤


Åh, bitches love wine!

Längtar tills klockan slår 17. Vart det än bär av är att dricka vin ska jag tammefan göra idag!


En konstig känsla nånstans.

Jag är som en berg och dalbana, ALLTID. Jag har aldrig nånsin några "mellanperioder" utan bara extremt upp eller extremt ner. Idag känns allt jättekonstigt. Jag är jättepigg och jättetrött. Överlycklig och Superledsen. Allt blandat. Förövrigt längtar jag efter att känna solens varma strålar mot kroppen igen.


Jag tror jag klarade mig?

Feberfrossan försvann och likaså huvudvärken. Är dock fortfarande lite snorig och har ont i halsen. Har abstinens efter gymmet men jag måste bli helt bra först!


Påsk.

Alltså, jag är så jävligt lyckligt lottad ibland. Jag är så oerhört tacksam över att ha världens finaste släkt. Att vi står varandra så nära, har sån omtanke & respekt för varandra och all kärlek som får mig tårögd. Jag fick hela släkten samlad ikväll för en födelsedagmiddag i efterskott slash påskmiddag. Allt var perfekt och jag hade aldrig nånsin kunnat få en bättre present. Nu somnar jag med ett leende på läpparna och hjärtat påfyllt med värme & kärlek i massor ❤❤❤


Handsome!


Pigg först, men kroppen lurades.

Var pigg och glad först sen dog jag. Nu ska jag ÄNTLIGEN få åka hem till närhet, värme och harmoni. Jag och Elin gjorde ett fint påskkort på jobbet ;)


Kaboom.

Så slog förkylningen nästintill omkull mig. Jag var så korkad imorse som tvingade iväg mig till gymmet och inte lyssnade på kroppen. Vill hem och bädda ner mig i världens bästa varma famn nu! ❤


Dåligt humör.

FYFAN vilket dåligt jävla skitpass jag gjorde, hade lika gärna kunnat strunta i det. Fast nåt är kanske bättre än inget? Fick det bevisat att min rädsla för att en förkylning legat och gnagt i kroppen var sann. Huvudet värkte, halsen gjorde ont och näsan snorade. Sämst start på dagen!


Pusher!

Idag var det en trött tjej som slog upp ögonen, ville inte alls och det var nära att jag inte tog mig upp och vidare iväg till gymmet. Imorgon får jag nog tvinga mig själv att hoppa över gymmet och ta en liten sovmorgon innan jobbet!


Haha!


!!


That's true!


Happy!

Åh vilken bra dag det är trots att jag är allmänt trött & seg :)


Morgonstund har guld i mun.

Träningen avklarad. Harmoni i soffan med gofrukost, sol och snart jobb. Åh vilken härlig dag! Jag behöver nog den där tryckande ångesten i bröstet ibland ändå, för jag tror jag har lärt mig se världen med lite andra ögon. Och eftersom jag mått/mår som jag gör tror jag att jag uppskattar småsaker lite mer än andra. Som att bara sitta här i lugn och ro med en god frukost ger mig ett lyckorus! ❤


Ångesten sköljde över mig.

Som tur är blir jag ompysslad. Kramar, musslor, brie, mozarella & nachos när det behövs som allra bäst, VARDAGSLYX!


Prisa Gud!

För skatteåterbäringen, WEEEI!


Ett beroende.

Med nya varianter & tillbehör stillas aldrig behovet av kesoplättar. Idag - jordgubbar & kokos ❤


Dom här orden.

Är mitt motto idag!


En blandning av allt.

Kroppen är helt skakig efter ett pass med bästa Malin. Hon är så fin & duktig den där tjejen. Bäst på att motivera, tipsa när det gäller träning men även en sån fantastiskt fin människa och vän. Hon är någon jag verkligen ser upp till & respekterar.

Min enda lediga dag den här veckan och jag ska försöka stöka undan så mycket jag kan. Städning, tvätt, frissan. Sen måste jag tvinga mig själv att typ lägga mig ner och läsa & komma ner i varv lite. Det är mycket och långa dagar nu men jag tycker ju om det samtidigt som jag vet att jag måste varva ner lite ibland också och bara andas. Två härliga veckor framför mig!

Den här veckan: Jobb, påskmiddagar, Sweet Minority på CC-puben, OZ på bio och minst tre gympass till.

Nästa vecka: 5 gympass minst, utbildning i Sthlm med hotell natt tisdag/onsdag, jobb, barista utbildning i Sthlm & tjejmys med badtunna som avslut. Fantastiskt!


Spontant

Oplanerad AW - cider och gomiddag på Helt enkelt :)


Bring the noice!

Jag ligger & funderar på hur jag nånsin ska kunna resa mig upp och sen stå på jobbet till 20!?


Haha!


Oh lord.

Jag är fortfarande helt slut. Men lycklig över att Malin tvingade iväg mig till gymmet imorse, det var precis vad jag behövde! Vi var helt ensamma där också, så skönt :D


Inga ord kan beskriva.

Hur ofantligt sliten och slut jag är som människa. Sippade som sagt vin från 13-14 tiden, middag med bästa brudarna och en utgång på det. Minnen sköljde över mig och det kändes nästan som en sommarkväll när vi vinglade hem 7 imorse medans solen gick upp. Bästa helgen på länge ❤ Nu är jag så trött så jag nästan vill lägga mig ner på golvet och grina, men först bakismat från Max. Köpte ÄNTLIGEN mina fina Nike Air Max 90 som jag suktat så länge efter, bästa :D <3


Min framtida bil

;)


How does it feel?

Sippat vin i 8 timmar och jag undrar hur Sthlm:are orkar. Puuuuh! Förr hade jag inte haft problem med det här alkoholtempot. Men många glas kvar och pepp är jag. Fantastiska jäkla brudar ❤


Starting the season

Årets första glas rose utomhus i solen med fina vänner. Lycka i sitt esse!


Clarity

Fantastisk middag på Fullriggaren, helt underbara presenter som var alldeles för mycket & som avslut kramar och shots. Nu ska jag kolla upp tider inför imorgon, packa klart och sen bara njuta. Imorgon bär det av till Sthlm för en mini weekend & födelsedagsfirande med bästa tjejerna. Massa vin & lite shopping står naturligtvis på schemat ❤


Someone To blame.

Åh va gott det ska bli, middag på fullriggaren. Är så hungrig :D


Vin it is!


Våren.

Hallå, vart tog du vägen?


Word up!


:D


WOOOP WOOOP!


Pursuit of happiness.

Efter snart två år med magsår & panikångest hade jag börjat ge upp. Men under all den tiden har jag aldrig känt mig så levande som nu. Det är som att en helt ny värld har öppnat sig. Jag mår fortfarande åt helvete men jag har lättare att hantera det med hjälp av energin träningen ger mig. Jag har hittat mitt lyckopiller!

Ikväll kommer jag somna gott. Kroppen värker sådär fruktansvärt skönt och tyngden i bröstet är frånvarande. Godnatt fina ❤


Jag saknar...

Mitt långa hår!!! ;(


Sanningen

;D


Såhär känner jag mig idag.

Hela kroppen värkte, näsan snorade & huvudet dunkade av trötthet imorse. Ett 10 timmars jobbpass följt av ett gympass ikväll kommer ta kål på mig. Får iaf sällskap av Jaana på gymmet som jag inte umgåtts med sen jag spelade fotboll i högstadiet/gymnasiet så de blir svinkul :D


Haha!


Att försöka ta sig ut, ta sig loss.

"Don't doubt yourself now, dearie. Love makes us sick. Haunts our dreams. Destroys our days. Love has killed more than any disease."


Sopslut.

Två gympass senare och jag är officiellt slut som människa för idag. Men idag har varit den mest fantastiska träningsmässigt. Jag har köttat, slagit flera personliga bästa och ökat på rejält. Fick enormt pepp av bästa PT-Malin på dagens andra pass också, vilken människa ❤

Så kul att så många peppar mig. En tjej jag tränade fotboll med för himlans många år sen hörde av sig och ville att jag skulle hjälpa till att få henne igång, vilket är megakul! Jag vill så gärna sprida min inspiration och energi på andra. Jag är ett så typiskt klassiskt fall på att man kan lyckas vända om hela sin livsstil bara man vill. Självklart är det saker jag får skippa och får offra & jag har också dåliga dagar när jag inte alls vill - men jag gör det ändå och i slutändan vet jag att det för nåt bra med sig, att det är värt det. Jag har hittat mitt lyckopiller som ger mig ett lyckorus genom hela kroppen. Jag har hittat nånting som får klumpen i bröstet att lätta, som får panikångesten att minska och lugna ner sig. Och jag måste säga de - FYFAN va jag är bra!!! ❤


Veckans standard.

Pannkakor ofc! Dog nyss och kom till himlen. Kesoplättar med kvarg jag mixade med hallon till. ÅH!

Vilar upp mig en stund sen kör vi igen. SHOW NO MERCY!


Workout

Fyfan vilket fantastiskt benpass jag körde. Ökade på både bandet & vikterna REJÄLT utan att ens ta ut mig helt, det går fort framåt. Hem en sväng och fylla på med lite energi innan det är dags för pass nr 2 ;D Är så taggad idag, speciellt efter att jag kickade ass imorse själv på gymmet med alla dudes. En fundering dök upp - VART ÄR ALLA TJEJER?

Trots ett nytt PB på benpasset idag så har jag ett "problem".. Jag har rasat 17 kg på två månader. Mycket har absolut att göra med magsåret och dieten jag går på pga magen, MEN ÄNDÅ. Många säger: Jag önskar jag kunde gå ner lika mycket så fort. MEN JAG VILL INTE GÅ NER. Jag vill inte att st 24 på gina tricots jeans ska vara för stor. Jag VILL vara hälsosam och starkare. Så om nån har nåt bra tips på proteinpulver så snälla dela med er ❤


Vill inte kliva upp!

Åh herregud vilken sovmorgon. I snart 2-3 veckors tid har jag gått upp mellan 5-7. Men då behövde jag det ju, har ju känt att kroppen varit seg. Hade säkert sovit ännu längre om inte syrran ringt och väckt mig :p Ligger fortfarande och drar mig, vill inte riktigt kliva upp idag :(

Och läser man väderleksrapporten på FB & insta verkar det vara snökaos ute :p Så jag myser nog ett tag till innan det blir gym :)


Äkta vänskap.

En sån vänskap som håller i år. Där man pratar om saker som är fel. Där man ställer upp inte bara när det är fest utan när personen behöver en.

För dig skulle jag gå genom eld & vatten och jag är så fruktansvärt lyckligt lottad som har turen att ha VÄRLDENS BÄSTA VÄN ❤❤❤


Jag dör så kul ;D


Börjar gå för långt.

Det finns fyra saker jag är beroende av: Cigaretter, pannkakor, närhet & kvarg med hallon. Det sist nämnda beroendet börjar gå totalt över styr totalt...

Till nåt helt annat. Jag har en sån vacker lillasyster på alla sätt och vis. Hon växer mer & mer som en person jag har sån respekt för varje dag som går i mina ögon.




Organiserat kaos.

Som sagt. Jag röjer & röjer men det känns som att det fortfarande är kaos.


Sun shines in My heart.

Är på jobbet för att jobba extra några timmar för att återställa det organiserade kaoset efter 2 veckors lagerrensning. Direkt efter blir det gym :D

Hur fantastiskt är det inte att det både är ljust ute OCH sol när man kliver upp 06? Man får ju sånt lyckorus att man nästan svimmar ❤


<3


Sundayblood.


Uppfostran

Hur blev vissa människor uppfostrade? JAG BLIR RÄDD PÅ RIKTIGT. Jag åtminstone blev uppfostrad att visa kärlek, omtanke, medlidande, förståelse, vänlighet och värme. Vissa människor verkar ha glömt bort vad allt det där innebär och det chockar mig hur man kan leva sitt liv så..


Känner solens strålar värma

Blundar och drömmer mig tillbaka..


Dear sun..

You make me happy, you make me smile!! ❤ :)


Alone time.

Kom nyss hem efter ett 2 timmars gympass. Kan säga såhär - Jag var nästintill ensam där den här tiden en lördagkväll :p Slängde ihop lyxmiddag a'la Steph bestående av broccoli, keso och äggröra :p Lördagsmys va! Haha.


While you're Young.

Igår var jag nerbäddad 21 och sov innan 22, hej pensionären! Vaknade när finaste kom hem från sjukhuset i Uppsala och somnade om med värme intill mig. När nära & kära omkring mår dåligt önskar jag att jag kunde absorbera åt mig allt så dom slapp bära på det. Det önskar jag i det här fallet ❤

Det är fullt ös på jobbet idag. Jag, Pontus & Uffe är dom enda som jobbar och det är kaos. Men jag älskar't!


Peace & Love

Verkar fel att komplettera min festivalsommar med Borlänge!?


Use the negatives moments To get stronger next time in Line


Knockout deals.

Jag har seriöst TOKSÄNKT hela jäkla avdelningen. Passa på att fynda sista helgen nu :D


Nothing comes for free!

Startade morgonen med att mörda benen på gymmet tillsammans med Jessika. Hon bytte från Må bättre igår till mitt gym, såååå kul :D Nu är jag på jobbet och ska ösa järnet, är så pepp. Jag, Malin & Uffe ska ösa ut grejer har jag bestämt :D


Getaway rock!

Ännu något att se framemot!


Live your life!


PW

Blev en härlig PW på eftermiddan också. Passade på att hämta upp hyrbilen jag & Freddan ska åka till Sthlm i imorgon :) Skönt med frisk luft i lungorna! Annars har kvällen bestått i lite gaming ;) Klockan står på tok för tidigt imorgon, skjut mig. Så jag bäddar ner mig nu!


Work ain't gonna be the same.

Fick veta en sak idag som kom som något av en smärre chock, minst sagt. Tråkigt men det blir nog bra ändå :) Sen har vi lite avdelningsmöte imorgon också för det är väldigt rörigt just nu med allt. Ställde mig och bakade och tänkte överraska mina bästa kollegor & vänner ❤


In love!

Gaaah. Min nya klänning är så fin :D ❤


Taking up My time again.

Jag vet ju att när jag väl är på plats och låter kroppen jobba älskar jag de. Problemet är att släpa upp mitt lazy ASS och ta mig dit. Jag TVINGADE mig själv idag och jag älskade de. Nu är jag pigg och glad igen trots att kroppen är helt slut. Jag har hittat mitt sätt att må bra och få ur frustrationen på.


Core!


Segstartad.

Kroppen är lika seg idag, fattar inte alls? Har legat och dragit mig i sängen i 2 (!!!) timmar utan ork eller lust att kliva upp. Snart måste jag göra de och traska iväg till gymmet. Önskar att jag hade en PT idag som kunde pusha på mig!

Tur att det är sol ute och vår i luften :D


Helt kär!

Hur fina är inte mina nya leggings från Bubbleroom? Älskar det här mönstret som kommer på princip ALLT. Nu bäddar jag ner mig för idag. Imorgon väntar 30 min cardio, följt av 45 min core & eventuellt ett benpass på gymmet sen. Show me no mercy!


Show no mercy.

Det var inget bra gympass. Kroppen var seg och värkte. Trots de kunde jag ändå öka på vikterna lite och öka hastigheten på löpbandet. Jag är nöjd att jag tog mig iväg trots oviljan. Att bli bjuden på godaste smoothien efteråt var inte helt fel heller ;)


The blue edition.

Min kropp beter sig som ett litet barn i trotsåldern. Den är seg, den värker och allt annat. Försöker ladda upp med lite energi inför gympass med bästa syster ❤


How am I gonna be a optimist about this?

Malin ställde in träningen imorse pga sjukdom (krya på dig!) och det satte igång lite tankar. Sängen har aldrig varit så skön... Jag vet inte alls hur jag ska göra och det driver mig totalt insane. Från vilken vinkel jag än ser det ifrån känns det lika fel. Tur att syster peppar till en och ger mig en anledning att kliva upp ur sängen idag, träning står på schemat trots att jag helst skulle skippa det idag. Man får stötta varandra i svåra tider så gott det går..


Jag påminner igen

Att stödja barncancerfonden är inte bara att stödja forskningen. Det stöttar även familj & släkt att i framtiden kanske behövs gå igenom något så smärtsamt. Det stöttar även barnen att få en sista chans att uppleva en dröm. Som i lördags. Få möjligheten att åka på Melodifestivalen, få chansen att träffa sina största idoler backstage. Att ha nåt sånt fint för dom att kunna tänka tillbaka på när det kommer tuffa ögonblick ❤


Glupska sötnos.

Vore jag inte så fryssen hade jag åkt till stallet och sovit där i natt :)


Bones

Äh, nu ger jag upp. Greys anatomy får vagga mig till sömns så jag är pepp inför träning imorgon bitti med bästa PT-Malin ❤


Som alltid.

När jag är på bra humör och minst anar de eller är förberedd, det är då ångesten sköljer över mig och liksom äter upp mig inifrån. Jag är så förbannat trött på det här nu så ni anar inte..


Att inte våga erkänna.

Idag pratade jag och en vän om en sak som "hände" i helgen. Varför är det så svårt när nån säger "Förlåt, hoppas du inte blev ledsen, det var inte meningen".. Varför säger man "Näh, det är lugnt..?". Självklart är det lugnt. Men varför är det nästintill omöjligt att säga "Ja, jag blev lite ledsen". Är det stolthet? Är det att man inte vill visa behovet? Eller är det att man inte vill visa sig svag? Jag vet inte alls..


Stall Tvea.


Mitt hjärta och min medicin


Hello sunshine, welcome To My life!

Tro det eller ej, men som jag saknat det här. Att sitta UTAN jacka på balkongen, känna solen värma och njuta av en kopp kaffe. J åkte nyss till jobbet och jag passar på att dra in lite frisk luft i lungorna samtidigt som jag passar på att göra veckans planering. Mycket jobb, 2 ridpass, 5 (!!) träningspass och ett besök i Sthlm på BSH showroom blandannat. Ha en fin dag!

Ps. Gotta love mina nya byxor från Bubbleroom. Fruktansvärt sköna & mysiga ❤


This is how it works!


Lång men fantastisk dag.

Kroppen är sådär härligt slut. Huvudet är i harmoni. Och jag kryper ner i värmen av den finaste personen som finns och somnar i ro ❤


Det här är kärlek.

Och harmoni. Det här ger mig ro i min annars rastlösa själ. Det var iskallt att rida idag, men med solen i ögonen & ett lugn i kroppen försvann kylan ❤


Oh, dear sunday!

Solen skiner. Bästa jobbet väntar. Stallet. Träning. Mysmiddag. Kan inte bli annat än en fantastisk söndag ❤


En känsla av ro.

Kvalitetstid och kramar med en bakis J, det är grejer de. Laddar inför en stressig morgondag fylld med extra jobb, direkt till stallet efteråt och sist men inte minst ett besök på la gym. Känner redan nu hur härligt slut jag kommer vara :D


Att ändra vanor.

Vem kan egentligen säga att nyttig mat inte är gott? Allt jag ska äta som min kostrådgivare tipsar om är såååå gott. Kvarg & hallon. Keso. Tonfisk. Avokado. Smoothie. Ägg. Broccoli. MUMS! Laddade nyss på med lite energi för att orka med dagens andra gympass :)


Spring nails

:) ❤


Addicted.

Ett corepass följt av en lång PW i solen är avklarat. Dags att slänga i lite färg i håret, fixa nya naglar innan jag ska möta upp syster på gymmet för ett stenhårt pass. Två gånger idag, jag har sån energi idag. Nothing comes for free! Så himla underbar känsla att känna hur kroppen sakta men säkert ändras, orkar mer. Hur jag kan öka på vikterna lite för varje gång. Och känslan efteråt är oslagbar!


Sadness Will be far away!

En dag så..


Att unna sig.

Bara för att jag har mina mål i sikte tänker jag inte sluta unna mig saker och skippa exakt allt. Så igår unnade jag mig några chokladbitar trots allt :)


Give me back the time I spent on hunting you down

Tanken var vin och lite festligheter ikväll. Men min kropp och mitt mående måste i fortsättningen gå före exakt allt annat och dom sa nej. Spenderade min kväll ganska ensam på gymmet istället. Följt av en romantisk middag med mig själv bestående av kvarg med hallon & ett ägg - haha. La mig sen i ett varmt bad och lät mina trötta muskler fyllda med träningsvärk mjukna & bli lite varma. Hade sällskap av bästa boken ;) En fin fredagskväll med andra ord. Även om jag ibland önskar att jag var frisk, att jag var som andra och slapp dra omkring med all tyngd på mina axlar.


Vill INTE.

Åh vilken orolig natt. Ögonen bara svider av trötthet, vill inte kliva upp för nåt i världen!



Thoughts wondering


But dreams come slow and they go so fast

Jag vet inte vad som hände. Jag har varit glad idag, full med liv & energi. Det är oftast när jag som minst förväntar det som det händer. Det var längesen jag hade en panikångestattack nu och jag kommer nog aldrig vänja mig. Men det är nånting jag får försöka leva med ändå även om det inte är lätt. Snart kommer äntligen hjärtat hem och kramar om mig & torkar tårarna. Ibland får man bädda ner sig i sängen och vara redo för natten klockan halv 7..! Idag är ibland. Godnatt ❤


Family comes first!


Att få ihop det.

Malin körde totalt sopslut på mig pp gymmet idag, ett benpass stod på schemat. Att Malin inte är PT förstår jag inte, alla som känner henne kallar henne PT-Malin. Hon kan motivera och peppa vem som helst, som ingen annan kan. Sen är hon så fruktansvärt duktig på vad hon gör. Nu Sitter jag återigen och försöker planera veckan och få allt att klicka medans jag avnjuter en god lunch bestående av kvarg & hallon :)

• 2 av 4 gympass avklarade - 2 To go.
• 2 ridpass
• Electrolux utbildning
• Jobb
• Sist men inte minst - hinna andas och vila ut.

Just nu krävs struktur & planering för att få ihop allt. Men det är de värt! För jag börjar känna någon slags annorlunda harmoni i kroppen.


Ironic

"It's like ten thousand spoons when all you need is a knife. And isn't it ironic, Don't you think?"


Favorite store.

Min favorit är ju utan tvekan Gina tricot. I höstas förälskade jag mig i ett skärp där men som tyvärr tog slut lika fort. Idag sprang jag in där och såg att dom fått in skräpet igen och det fanns ETT kvar och som dessutom var rätt storlek. WOOOOP WOOOP! Fick även med mig en svart plånbok med silvernitar :)


Vårväder.

Lite småkallt fortfarande men man kan ju inte undvika att känna av våren som är på väg. Invigde mina nya mcboots och skinnjacka idag :D


Träning.

Följde med syster och gymmade idag. Ett härligt rygg/axel pass samt armar och avslutade med lite kondition. Hon kör hårt, armarna bara skakade efter. Men det är den bästa känslan i världen :D


Hungrig!?

Haha, sötnos gör ett hål och kör ner hela huvudet. Tydligen är maten godast i botten :p


Family comes first!


Gungfly

I fredags tvingade jag mig ut trots att jag helst bara ville gräva ner mig. Fina Moa på besök från Göteborg (flytta hem!) och en hel drös andra fantastiska. Vin, öl, shots resulterade i en trött Steph dagen efter. Vi var på Gungfly på O'Learys vilket var fantastiskt! Den där Rickard är ett musikaliskt geni :)


Längtar ihjäl mig!


FUCK CANCER!

Köpte det här fina armbandet idag. Pengarna går oavkortat till ung cancer. Vidriga jävla sjukdom som sliter sönder alla jag bryr mig om. En vädjan igen - In på barncancerfonden och gör skillnad!


Mysig förmiddag i stallet.

Hälsade få hjärtat som åkt på en dunderförkylning ;( Därav tyvärr ingen ridning men i helgen hoppas jag att han mår bättre. Finns världens sötaste små shettisar i Stallet också ❤


Confused!

Jag vet varken in eller ut. Viljorna åt olika håll fortsätter slita i mig och skrika i ett försök att överrösta varandra!


Live your life!


Keep flyin'